|
Samsung Galaxy S25 serisinin en önemli özelliği One UI sürümü olacak
-
-
Diğer özelliklerini biliyorsunuz yani ve önem sıralaması yaptınız. Peki neden haber yapmasınız S25 özellik listesini?
-
Yıllardır aynı kamera sensörlerini kullanıp farklı isim ve reklamlarla pazara sunuyorlar zaten, Sadece işlemci değiştiriyorlar ve doğal olarak yazılım güncelleniyor lakin şimdi yazılımı yenilik diye sunup para isteyecekler gibi duruyorki umarım böyle olmaz.
Eskisi gibi değil artık güçlü rakipler var üst seviyede, Samsung yenilik sunmadığı sürece bazı İphone fanlarının ne olursa olsun en iyisi biziz demesi ve başka kullanamam demesi gibi belli bir kitle dışında çok kullanıcı kaybeder.
-
X.1 YANİ 5.1 6.1 FİLAN BUNLAR yıllardır geliyordu :) Bilindik şeyler. Pek te sürpriz sayılmaz :) ...
3. Sayfa manşetleri gibi :)
-
Yıllardır aynı kameramı samsung ultralarda her sene kamera degisiyor 1 2 yıldır duzlerde degismedi ama her geçen gün kamera yazilimini gelistiriyor xiaomi kamera yazilimini gelistirmedigi için dünyanın en iyi sensorunu koysada karınca gibi oluyor fotoğraf biraz objektif yorum yapın apple zaten kitlesini kaybedeli çok oldu 60 hzlik çöpləri insanlara iteleyerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet aynı sensörü 3 senedir çakıyor kullanıcılarına iyi araştır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arastirdim ultralarda bu durum degisiyor hatta plustada bu durum degisti sadece s serisinin düz versiyonu v? fede oyle bu durum diğer modellerinde boyle bir şey yok
Hocam öncelikle Türkçe kulllanımına özen göstermeni rica ederim zor anladım yazdıklarını...
Bahsettiğin gibi bir durum yok burada xiaomi ile alakalı bir konu yok ve gayet objektif bir yorum bu, Hiç bir ultra modeli aynı fiyat aralığındaki cihazlardan daha iyi fotoğraf çekemez, Yazılım gelişiyor diyorsun ama S32U ve S24U arasında hiç bir konuda bak şu özellik çok daha iyi veya şu kamera çok daha iyi diyebileceğimiz bir durum yok.
Hatta bırakın gelişmeyi S23U modelinde 10X optik zoom vardı firma böyle güzel bir donanımı bile geri çekti garip bir şekilde, Savunmak istiyorsanız altı dolu bir şekilde savununki bizde öğrenelim neymiş o geliştirmeler.
Xiaomi yazlım konusunda iyi değil bunu herkes biliyor lakin en azından kullandığı sensörler nedeniyle daha iyi fotoğraflar çekiyor aksini iddaa edenler fanboyluk yapıyordur bana göre objektif yorumum bu.
Apple kitlesini kaybetmez kullanıcılarının çoğu belirli nedenlerle kullanıyorki benim yukarıda bahsettiğim şey sadece marka algısı ile alıp en iyisi bu diyen tarzdaki insanlardı, Siz yanlış anlamışsınız.
-
Hocam 10 x i dusurmelerinin s?b?bi kötü değildi 50 mp kamerayla aradakı farkı kapattilar s24 ultrada v? 7 yıl güncellemeyi kimse vermicek kameralar degisti s23 ultra ile s24 ultra arasında kamera farkı var titanyum kasa falan yanlış düşünüyorsunuz xiaomi daha iyi fotoğraf cekemez xiaominin kamera yazilimini diyorum normal yazılımı demiyorum ben benim turkcemde sorun yok ben arayüz yazilimindan bahsetmedim siz burda kamera yazılımı olduğunu anlamamissiniz
Apple eskiden kaliteliydi simdi sırf 60 hz sunduğu için millet akillandi o yüzden iPhone satışları düştü kardeşim eskiden evet kitlesi vardı ama simdi kimse keriz avlayamiyor 60 hz ile 120 hz ekran yenil?m? hızı arasında ciddi fark var
Samsung Galaxy S24 Ultra review: Camera quality: daylight and selfies (gsmarena.com)
Samsung Galaxy S23 Ultra review: Camera: Hardware, app (gsmarena.com)
Aynı sensörü kullandığını buradan görebilirsiniz.
Kamera konusundaki eleştiriler sonuna kadar haklı.
-
Aynı değil öyle sitelere itibar etmeyin
Öyle siteler derken, linklerin Gsmarena.com linki olduğunun farkındasınız değil mi?
En azından, @Ahmet1020 kullanıcı isimli forum üyesi dışında, itibar edebileceğimiz, sensörlerin değiştiğini belirten bir linkiniz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 11 Ağustos 2024; 13:20:44 > -
Bekleyin size bulunca atacam ben ultra için dedim s24 ultra ile s23 ultra arasında kamera farkı var sensörler farkli
buyrunAuthenTech - Ben SchmankeyoutubeGalaxy S24 Ultra vs S23 Ultra: Camera Test Comparison!https://www.youtube.com/watch?si=wSe9dTbubi4f16Dt&v=-yKhwaUxcjo&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Attığınız videoyu açamıyorum ne yazık ki.
Videoyu yükleyen şahıs, firma vb isim yazarsanız kendim bakayım.
Edit: Videoda fotoğraf karşılaştırması dışında, kullanılan sensör hakkında bir ibare yok, ben mi kaçırdım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 11 Ağustos 2024; 13:38:0 > -
Tamam
Authen tech ben schmanke isimli kişi s24 ultra s23 ultra aradaki kamera farkı yazarsanız çıkar sonuç ortaya
23-24u arasinda devasa kalite farki yok,sensör değişmiş olsaydi gözle görülür şaşirticak düzey de fark olurdu,hem samsung hem apple bu yil sadece sensör yazilimina calişmişlar,iki firma da anlaşmali gibi kasa da sensör de yazilimla ufak tefek update ederek kullanicisni kandiran firmalardir:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung 2-3 yıldır yazılım konusuna kafa yoruyor, bu Android'i güçlü kılacaktır.
Samsung doğru yolda. "Aynı sensör bikbik" diyenler Pixel ve Apple telefonlara baksın.
Benzer içerikler
- tiktok piyasa değeri
- snapchat hesap silme
- otomatik engelleyici nedir
- twitter mavi tik alma
- apple intelligence nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X