Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1005. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 18 Misafir (5 Mobil) - 16 Masaüstü9 Mobil
5 sn
20.263
Cevap
391
Favori
658.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 10031004100510061007
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen seneki interaktifler çok daha iyiydi. Ben de daha iyisini umuyordum hayal kırıklığı oldu bu sene.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biyolog3435 B kullanıcısına yanıt
    Ekran yansımasını kastediyorsanız yüzde 80-90 civarı yansıtmama özelliğini koruyor. Ekran renkleri olarak da korumasız haline göre sadece dikkatli incelersen az bir miktar değişim farkediliyor. Normalde Samsung un kendi AR filmi daha iyidir muhakkak ama bunun cam olması da koruma açısından bir avantaj. Artı eksi yönünden bakarsak tavsiye edebileceğim bir ürün hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unifeb70 -- 22 Şubat 2025; 13:20:38 >
  • Samsung orijinal sitesinde satılan kılıflar ile diğer sitelerde aliexpress vs. kalite olarak nasıl bir farklar var? Orijinal sitede satılanlar daha mı kaliteli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, kalite olarak pitaka mı benks kılıf mı tavsiye edilir?
    Benk Auror yada Pitaka
    Örnek pitaka bulduğum bu resim

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 22 Şubat 2025; 12:17:8 >
  • ymndogan kullanıcısına yanıt
    Wifi kullanı mı?

• chakra7o C kullanıcısına yanıt
    O kadar beklediniz cihazı. İlginç oldu böyle. Nasıl bir alışkanlık? İPhone mu kullanıyordunuz?

• erturk unal kullanıcısına yanıt
    Evet hocam hep ekosistem arızası diyelim hocam o alışkanlık buna itti

• Arkadaşlar merhaba samsung shopda Kılıflarda özel %50 indirim kuponu var 2 adet ilk özel mesaj atanlara paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_60 -- 22 Şubat 2025; 12:29:51 >
  • StevenAdams kullanıcısına yanıt
    tam tersi, samsung'un sattıkları fiyatlarını hiç hak eden ürünler değil. aliexpress'ten nilkkin aldım 600 liraya. çok memnunum.

• Kalenderadam kullanıcısına yanıt

Hala telefonu alamadık ... eğitim indirimi de yalan oldu. coğrafya kaderdir diye boşuna demediler ...

• luckyluke34 kullanıcısına yanıt

Dün gece bende baktım karşıma çıktı Nillkin modeller.Bence hem çok şık hemde kaliteli görünüyor.Ayrıca olumsuz yorum göremedim.Esr ve Nillkin alacam birer tane.Yurtdışı kullanıcılarının en çok tercih ettiği modeller.

• Telefonu perşembe akşamı aldım acele gibi oldu.Ondan dolayı kılıf ekran koruyucu almamıştım.Perşembeden beri telefonu kullanmıyorum.Çünkü sahada çalıştığım için telefona yazık olur diye çıkarmadım 🤣.Pazar günü şehir dışına çıkacağım için en erken teslim olan ürünlere baktım idared etsin diye şu ürünleri aldım.Sonrasında daha kaliteli şeyler alırım diye düşündüm.Kargoyu bekliyorum şuan dağıtım da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ocelot35 -- 22 Şubat 2025; 13:7:9 >

• EBABİLTEN kullanıcısına yanıt
    Wifi mobil karışık hocam. %60 WİFİ %40 MOBİL gibi.

• vlad the impaler V kullanıcısına yanıt

Niye kötü olsun ki? S24 Ultra'dan daha iyi bir ekran süresi vermesi gerekiyordu. İlk etapta cihazınızın sorunlu olup olamadığını teyit edebilmemiz mümkün değil. Güncelleme geldikçe göreceğiz ama siz yine de Samsung Support'a ticket açıp şikayetinizi iletin.

• maxi6161 M kullanıcısına yanıt
    1 yıl boyunca kullandım, sıfır çizik. İadeyi de tam olarak aldım.

• chakra7o C kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum. Ben de hep Android kullanmıştım. Bir kere de İPhone deneyeyim diyerek 11 Pro Max almıştım. Ekosistem falan olmamasına rağmen birkaç ay zor dayanıp satıp yine Android'e geçmiştim.

• Arkadaşlar lansman kodları her ne kadar Kamu Magazasinda calismasa da, normal magaza uzerinden satin alacak birileri varsa bu kodu kullanarak sepetine SmartTag2 ve Kablosuz Sarj Cihazı ekleyebilir:

TCM-55HR-C88F-Y58R

• saitates kullanıcısına yanıt

bunu ben de merak ediyorum. birebir deneyen varsa yorum bekleriz. . benksin kamera çerçevesi daha estetik gözükse de pitaka lensleri daha iyi koruyacak gibi gözüküyor. ana malzeme sanırım çok yakın birbirine

• caglar_kilic kullanıcısına yanıt
    Benim için de iPhone klavyesi vaz geçilmez idi 😅
    Google klavye denedim ama alışamadım. Samsung klavye ise harika. Hele ki, çift dil kullanımına aynı anda imkanı vermesi müthiş bir durum. Normalde iş sebebi ile tüm yazışmalar ingilizce yapıyorum, dolayısı ile de klavye ingilizce olunca bazen Türkçe yazmak problem oluyordu. Şimdi klavye ingilizce iken bile Türkçe yazılabiliyor. Alışınca harika!

• 
Sayfa: önceki 10031004100510061007
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.