Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1007. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (5 Mobil) - 20 Masaüstü7 Mobil2 Android
5 sn
20.317
Cevap
391
Favori
660.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 10051006100710081009
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s25-serisinde-kendi-ram-ve-depolama-ciplerini-kullanmadi-peki-ama-neden--160784801

O halde pil neden s24 ultra dan daha çabuk bitiyor diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S23 ultra telefonumda ultra ağır çekim modu vardı, s25 ultra da sadece ağır çekim bulabildim, bu telefonda ultra ağır çekim yok mu ? Bilen var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • borealatis kullanıcısına yanıt

OneUI 7 arayüzünü bilmiyorum ama ağır çekim seçeneğinin içine 960 kare çekim modunu seçenek olarak koymuş olabilirler mi ayrı mod açmak yerine? 960 kare çekim kalkmamıştır sanmıyorum.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Ben de o şekilde karar verdim, ben biraz daha dikkatli olarak ekran korumasız kullanayım en iyisi :)

Arkadaşıma ulaşıp bir sorayım bakalım vakit ayırabilecek mi?

• Şehir dışına çıkacağım için acil olarak aldığım ürünler umarım en azından idare ederler.Uyguladıktan sonra burada yorumlarım iyi yada kötü.Ekran koruyucu olarak zaten samsung orjinal AR alana kadar idare ederim.Kılıf konusunda da ESR ve Nillkin alacam diğer ürünlere 3-5K vermek bana göre değil gereksiz buluyorum.Kamera lens koruma AR olarak geçiyor iyi mi kötü mü bilmiyorum bakalım.
    Sizler hangi marka kamera koruma kullanıyorsunuz ?

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• Avrasya Kurdu kullanıcısına yanıt

Ben iki s25 aldım, birisi eşime plus ve kendime ultra.

Eşimin WhatsApp aktarımını kendi içinden sohbeti aktar diyerek yapamadım. Sürekli kaynak taraf tamamlandı dedi, hedef hata verdi. Kendi telefonumda ilk seferde aktardı. Çözemedim sebebini. Benim cihazım s24 ultradan aktarıldı, eşimin eski cihazı 23 plus.

Bu arada 22 -> 23 -> 24 -> s25 aktarımlarını hep smartswitch ile yaptım çok şükür sıfır sorun. Biraz da bundan her sene telefon değiştirdim galiba. S22 ye note 8 den çok zor geçmiştim.

• saitates kullanıcısına yanıt

Ben ikisini de gördüm, kalite olarak fark yok bence. Model farkı ve pitaka'nın nal gibi her yere markasını yazması dışında :)

Benks aldım kamera etrafı bu şekilde kapalı olsa daha hoşuma gidebilirdi ama yoktu.

Kevler olup kenarları silikon kapalı olanlar var, onlar da hiç kendini gösteriyor. Resmini koyduğunuz modeller çok şık, var yok belli olmuyor 0.5 mm kalınlığında.

Ben bir tanede dışarıda kullanmak için silikon kılıf aldım.

• Arkadaşlar şu uygulama ekranında sağa doğru değilde uygulamaları tek ekranda toplayıp aşağı doğru kaydırma işlemini nasıl yapıyoruz yana geçmek istemiyorum.

Bu anakilit ekranına güzel oldu bence kullanmak isteyen kullanabilir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PriNCeLy_ -- 22 Şubat 2025; 17:29:11 >
  • greentooth kullanıcısına yanıt
    Pitaka üretimlerinde sıkıntı olduğunu okudum , telefonda en ufak harekette kenarlardan çıkıyormuş. Sol alt yada kamera köşesinden o yüzden çok iade eden var. Benks daha iyi oturuyor sanki. Özellikle olurda telefon elden düşerse telefonun içinden çıkıp fırlaması sıkıntı olur.:)

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Yaptım da ğoliçeyi okuyunca pek bir şeye yarayacağını sanmıyorum. Bildiğin pazarlama için bilgi avı gibi geldi bana, muafiyet muafiyet, şart şart.

Bunlardan para alan zaten su üstünde yürüyebiliyordur Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• Dostlar selamlar. Samsung müşteri hizmetlerindeki arkadaşlara biraz sert davrandıktan sonra, sonunda iade için yaşadığım problemle ilgili bir iade kodu oluşturdu görüştüğüm sözde yetkili kişi ve telefonu cuma günü iade için kargoladım. Umarım bir problem yaşamam, bilgilendirme yapacağım.

Easycep bildiğiniz gibi. Fiyatı onayladık, bir haftadır sistemlerinde arıza var; parayı yatırmadılar. Pazartesiden itibaren onlarla da münakaşa edeceğim.

Üzülerek söylüyorum ki; insan gibi davranan, karşısındakine anlayış gösteren ve bekleyen, ne yazık ki bu ülkede sonuca ulaşamıyor. İlla birilerine hakaret edip tehdit etmek, sorunlu müşteri profili oluşturmak gerekiyor sorunun çözülmesi için. Ve yine üzülerek söylüyorum ki bu durum sadece Samsung'a özgü değil.

Sohbet aktarmasında A70 %5 farkla önde gidiyor, S25U %97 olunca hata veriyor. O kadar stabil bir hata ki, üç kere denemiş olmama rağmen yüzde değişmedi.

Drive üzerinden aktarma da ilk yedek hata veriyor, iki defa yedekleyip eski yedeklemeden devam ediyorum onu da yapmıyor.

Smartswitch sadece Whatsapp seçtim, o da sadece gruplara eklendiniz yazıları getirse de gerisi yok.

Çözüm kalmadı, kaç gündür uğraşıyorum. Hatta sürekli denemekten whatsapp süre kısıtlaması getirdi. Medya istemiyorum, sadece sohbet yeter. (En basiti)

Whatsapp'ı geçebilsem sim kartı takıp, banka uygulamalarını tamamlayıp tamamen kullanacağım. İki telefon birden zor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 22 Şubat 2025; 17:45:52 >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Valla telefoncuda herkes pitaka kullanıyordu, bir tanesi sabah düşürmüş arabadan inerken ekran köşeden kırılmış, kılıfta hiç hasar yok :)

Samsung için benks modelleri vardı o yüzden tercih ettim.

Pitaka'nın ilginç bir modeli var pinbutton diye, kevler ama kenarlar da kapalı. Kılıfın sol tarafına üç tane buton koymuşlar nfc üzerinden telefon ile bağlantı kurup samsung rutin uygulaması ile fonksiyon ataması yapılabiliyor. Sadece siyah vardı, grisi olsa onu alacaktım. Daha korumalı ama pek şık değil. Grisini bulursam ikinci kılıf olarak alabilirim.

Düzeltme: markayı yanlış yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greentooth -- 22 Şubat 2025; 17:46:37 >

• chakra7o C kullanıcısına yanıt
    Lansman hediyeleri var mı yanında ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bu pitaka diye biliyorum ama.

Benkste böyle bir ürün görmedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Avrasya Kurdu kullanıcısına yanıt

Evet belli bir noktada gönderen ve alan telefonlardaki yüzdelerin senkronu bozuluyor. Aradaki fark sona doğru %5 e kadar çıkıyor fakat bu bir sorun değil, ben kendi telefonumu sorunsuz aktardım.

Eşimin cihazını ise yapamadım, bulut yedekten kurabildim.

• visualize kullanıcısına yanıt

Pardon haklısınız pitaka, yanlış yazmışım :)

• Ocelot35 kullanıcısına yanıt
    şunların linkini atabilir misiniz komple?

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    henüz güncelleme almadı. s24u da ilk zamanlar füze gibi şarjı yiyordu sonradan rayına oturdu güncelleme alarak. linkteki durumdan dolayı şarjın hızlı bitmesi olayını yanlış buluyorum

• yunus_60 kullanıcısına yanıt
    Amazonda 700-800 liraya alacağımız kılıf 3 bin olınca kimsenin eli gitmedi.. bi de bu seneki kılıfların kamera bölümü koruyuculuğu yok gibi bişi..

• 
Sayfa: önceki 10051006100710081009
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.