Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1008. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: karakteristik61 , PikaTak , Heisenberg58 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.227
Cevap
387
Favori
656.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10061007100810091010
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O mod S24'ten itibaren kaldırıldı. Süre sınırı falan vardı yanlış hatırlamıyorsam. Artık normal ağır çekim ile FHD 240 FPS çekim yapar ve galeride düzenlemede 1/8 hızı 1/32 olarak değiştirirseniz video 960fps oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alp Gursoyyoutube
    Samsung One UI 7.0 Yenilikleri! - Tüm özellikler ve çok detaylı kişiselleştirme
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=itwV4I0EViU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Aynen öyle benimde dikkatimi çekti, en son kamera kapaklı bir kılıf daha aldım

• Dostlar benim telefonumda imleç boyutu orta ve büyük var. Küçük seçeneğini bulamıyorum. Fotoğraftaki gibi gözüküyor imleç Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Valla az önce kapalı kutu şeffaf kılıfı satışa koydum 900'e.. artık kaça giderse.. bi de grip case gelecek dolap uygulamasından.. onu da bi denerim.. sevmezsem onu da satarım sanırım.. omda patlak çıkarsa samsung kılıf işi biter bu sene.. diğer marka modellere hiiiç bakmıyordum ama onlara yönelirim artık.. samsung becerememiş.. kim akıl verdiyse yine bu ahmaklara kamera koruması ile kamera lenslerini aynı hizada yapmışlar...

Samsung s25 serisinde sanıyorum tasarıma önem vermiş sadece. Kullanılabilirlik ve fayda oranı çok kötü kılıfların.

• www.spigen.com.tr
    Spigen Galaxy S25 Ultra Kılıf Optik Armor Black - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/spigen-galaxy-s25-ultra-kilif-optik-armor-black

Tough armor aldım, ama bunu mu alsaydım bilemedim.

• Değerlendirme...

İphone'nin neredeyse tüm serilerini kullandım. Arada Samsung'a geçtim, olmamış dedim geri Apple'ye döndüm. Taki S24 Ultra'ya kadar.

Artık ne Samsung ne eski Samsung, ne de İphone eski İphone.

S24 Ultra'ya alıştıktan sonra İphone 16 Pro Max'a sadece 4 gün dayanabildim...

Yok arkadaş, S24 Ultra ve Android çook büyük kolaylık ve konformuş...

İşte nedenlerim...

Gazeteciyim...

Capcut arka planda video renderlerken, Wetransfer ile aktarma yapıyor, diğer yandan fotoğraf makinemdeki fotoğrafları telefonuma aktarabiliyorum, tam cep herkülü İphone'de bu mümkün değil. Arka planda uygulama çalıştıramıyor ama adı akıllı telefon!!! İOS 18 ile gelen yeni galeri tasarımı hayatı zorlaştırmaktan başka birşey değil.

Whatshapp'tan fotoğraf gruplarına aynı anda 50-60 kare fotoğraf gönderiyorum. İphone 30 fotoğraf seçince DUR ORDA YETER diyor...

Yapay zeka...
    Samsung'da harika çalışıyor. Özellikle de fotoğraftaki gereksiz öğeleri şak diye kaldırabiliyorum. Ekstra bir uygulama olmadan yüz güzelleştebiliyorum. İphone de henüz oturmamış, düzgün çalışmayan bir yapay zeka var.

İnternet siteme upload ettiğim fotoğrafların ismini değiştirebiliyorum. İphone de bu mümkün değil. Yine fotoğraf boyutlarını yerleşik uygulamadan değiştirebiliyorum.

Klavye...
    İphone de berbat, geç tepki veren bir klavye mevcut. Rakam yazmak için bile başka tuşa basıyorsunuz ki rakam menüsü açılsın.

İnstagram da kalite sorunu çözüldü, donma kasma sorunları iki üç nesil önce bitti. Video İphone kadar iyi değildi, arada son kullanıcının fark edeceği bir farkta kalmadı.

Ayrıca yeni yazılım çok güzel olmuş. Yağ gibi akıyor telefon. Yapay zeka daha da gelişmiş. Kamera uygulaması çok daha stabil. Animasyonlar çok daha akıcı. Özellikle de not uygulamasında ilk açılıştaki hantallık gitmiş. Geniş açı objektif gelişmiş. Elde tutmak oval tasarım nedeniyle kolaylaşmış.

500 tl bırakan teklife verdim. Piyasası ölü biraz zor satarsınız o fiyata. Satmazdım da çok aşırı parmak izi bırakıyor ve materyali tuhaf. Daha önce kullandığım mikalardan daha nazik göründü gözüme. Pitaka aldım kılıf mevzusunu kapattım şimdilik.

• gsserhat kullanıcısına yanıt
    Ben de aldığım fiyata veya biraz üzerine veririm.. 550 yazsak 400 teklif gelir :) bakalım...

• S25 ultra 256 GB için mevcut s25 Plus telefonumu 38000 TL ye alıp aradaki 45500 TL farkı aylık 4333 TL olarak 12 taksitle 52000 TL ile ödemek sizce mantıklı mı?

Pitaka hangi modelini aldınız acaba?

• FarisAga F kullanıcısına yanıt
    Fecaat.. senelerdir orjinal samsung kılıf kullanırım böyle rezillik görmedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 22 Şubat 2025; 20:38:7 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Zore ekran koruyucu taktırdıktan sonra parmak izi ekleyemedim 😅

• saitates kullanıcısına yanıt

• FarisAga F kullanıcısına yanıt

Arama kaydet özelliği aktif görünüyor ama biz de bu özellik yok. Sordum, bakalım ne diyecek.

Geldi mi peki? Kılıf sıkıca tutuyor mu telefonu?

• hakan.kocatepe H kullanıcısına yanıt

Dokunma hassasiyetini açıp deneyin

• 
Sayfa: önceki 10061007100810091010
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.