Bi deniyim bakalım. Mx te altyazı bulma özelliği çok iyi ondan kullanıyordum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bi deniyim bakalım. Mx te altyazı bulma özelliği çok iyi ondan kullanıyordum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynısı vlc de mevcut. Açıkçası ben ondan altyazı buldurup kendi oynatıcısında izliyorum :) vlc de Türkçe karakterleri göstermede sorun oluyor o sebeple < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 23 Şubat 2025; 23:7:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendi tarayıcısı hangisi oluyor göremedin ben < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Video oynatıcı normal standart olan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Normal galeri içindekinden mi bahsediyorsunuz? Başka göremedim ben < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adding 16 KB Page Size to Android https://android-developers.googleblog.com/2024/08/adding-16-kb-page-size-to-android.html |
Evet herhangi bir video oynattığınızda onu açan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alakasız olacak ama yazı fontu hangisi hocam tam ismi neydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tab s8+ kullanıcısıyım. Tabletlerin kalemi tek darbe almadan döver telefonun kalemini. Ergonomisi kalınlığı falan tam bir kalem. Telefonun kalemi ise bir kürdandan hallice. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |