Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1208. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 15 Misafir (8 Mobil) - 13 Masaüstü12 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
24.575
Cevap
438
Favori
872.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 12061207120812091210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 euro sınırı olmasa mouslar uagler geliyordu bana bende ince olsun die tamamen kevlar aldım hadi hayırlısı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ocelot35 kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde benks vs bunlar bu kadar pahalı değil. Yurtdışı Sitesinde yari fiyati hatta daha az. Bu 30 euro sınırı işte bunları zengin ediyor sadece böyle.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Y dışı sitede mutlaka kod filan oluyordu 3500 e satılın kılıfı 1100 tl ye alıyorduk

• quote:

Orijinalden alıntı: burakglct

Arkadaşlar merhaba bugun fark ettim s25 ultra cihazimda cetvel gbi duz birseyle baktiginda arka tarafta bombe var cetveli arkaya koydugumda ışığa bakinca aciklik bariz belli oluyor pil vs mi şişti acaba

???????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tam uçtan zayıf noktasından darbeyi almış. Bu kılıfı sizde görüp almıştım. Aynısını kullanıyorum şu an. ArmorPro 600D. Kaygan bir yapısı var. Her zaman dediğim gibi Benks gereksiz pahalı. Bizde bir ürün pahalı olunca kalitelidir havası oluşuyor. Bana gönderdikleri AR özellikli ekran koruyucuları da defoluydu. Arayıp söyledim, çözüm için geri dönüş bile yapmadılar.

• caglar_kilic kullanıcısına yanıt
    Siz de görünce, acaba benim cihaz da öyle mi diye kontrol ettim. Aynı sorun bunda da var. Elde hiçbir titreme olmamasına rağmen video bozuk ve titrek çekiliyor. Ayarlardan kaynalıdır büyük ihtimalle. Gündüz de denerim. Kötü oldu bu.

• Biyolog3435 B kullanıcısına yanıt
    Benks tr den mi almıştınız bende air serisi aldım bu hiç korumaz sanırım 🤣

• Biyolog3435 B kullanıcısına yanıt

Bende şimdi dikey denedim herhangi bir sorun yok.Tahminimce ayarla alakalı olabilir bu durum.Sizin video ayarlarınız nasıl?

Hocam gelmiş olsun, çok can sıkıcı bir durum. Güya titanyum çerçeveli telefon alıp ,binlerce liralık kılıfla koruyoruz sonuca bakın.

Ah yaaa :( üzüldüm şimdi... bir de benim altı açık kenarları doğru düzgün tutmayan grip casei düşününce.. bi kere düşse benim de canım ekstra sıkılacak sanırım..

• -Telefonla 2. günüm bir kaç gözlemimi yazmak istiyorum.

-Kumlanma ve banding problemi bitmiş şükür(ya da bana iyi cihaz geldi bilmiyorum). En ekstrem denemeleri yaptım şaşırttı beni. Şu duvar kağıdını koydum 16 PM'de kullandığımın aynısı, 16 PM'den daha güzel gösterdi şaka gibi. Aşırı 10-bit takıntım vardı, sanırım aştım bunu bir günde.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

-Hücresel ve Wi-Fi gücü bariz 16 pro max'den daha iyi. Evde Wi-Fi 6e router ile 2 oda arkadan 520 mbps aldım, aynı mesafede 16 PM ile 260 mbps'e kadar düşüyordu.

-CPU/GPU gücü muazzam, akşam winlator ile Xbox One Controller bağlayıp 1 saate yakın GTA5 oynadım, 720p orta ayarlar 40-60 fps arası veriyor. x86->arm64 ve Directx11->Vulkan emulasyonu olmasına rağmen baya iş çıkartıyor, cihaz root'lu olmadığı için emulasyonda CPU frekanslarını tavana kadar kullandırtmıyor 2.6 Ghz gibi bi yerlere limitliyor tahminimce yoksa daha da iyi olabilir. SD X Elite'e özel optimize oyunlar çıksa yer yerinden oynar aslında. Kas gücünde belli ki A18 Pro'dan daha iyi.

Android'in özellikler Samsung tepe modellerinin en büyük problemi en iyi donanımı alırken bunu sömürerek kullanamıyorsun, 3.000 liralık telefonlara yapılmış aynı uygulamaları çalıştırıyorsun. Apple'da ise tam tersi orta donanım aldığın halde adam son damlasına kadar kullandırıyor sana optimizasyonlarla. İnşallah bu devran da döner ama yakında.

-Kamera konusunda bir fikrim yok çok işim de yok anlamamSamsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

-Android Auto konusu yine hayal kırıklığı, yazıcaklarım hem USB hem Wi-Fi 5 bağlantısı için de geçerli. Aynı arabaya Carplay ile bağlıyken görüntü cam gibi oluyor, bunda ise yazılar simgeler vs. herşey büyük ve pikselli. 1080p ekrana zorla 720p veriyor gibi. DPI problemi var ama bunu sanırım Google ayarlayabilir. Ve ne yazıkki ses kalitesi düşüyor, Android Auto'yu koparıp eski usül Bluetooth ile müzik verince ses çok daha güzelleşiyor arabada. Aşırı saçma bir durum çünkü mantıken Android Auto'da çok daha fazla bant genişliği var. Android Auto Geliştirici ayarlarından PCM'yi zorladım, teoride WAV kalitesinde iletmesi gerek ama malesef ayar işlevsiz, süs olsun diye koymuşlar.

• Sanmsung pass uygulamasini onceden klavyede ekleyebiloyorduk son guncellemeden sonra artik ekleyemiyoruz varmidir bir yolu? 

• Hocam geçmiş olsun üzüldüm,kılıfları lütfen koruyucu alalım,benim kılıflar spigen tough armor ile Supcase mag XT camo belki ince kılıflar gibi çok estetik göstermiyor ama en azından işini yapıyor. Zaten herzaman da kılıfta durmuyor;evdeyken çoğunlukla kılıftan çıkartırım.

• @Prfssr hocam çok geçmiş olsun üzüldüm. çok büyük bir şey değil ama titiz olduğumuz için gözümüze batıyor işte. yıllardır spigen tough armor en kaba olan kılıflardan kullandım iyi korusun diye ilk kez benks aldım s25u da. sizinki hangi modeldi benksin

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Adam dövülür bunlarla ha

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt
    Bende dün benks prestige aldım air serisi komple karbon şuan tırsıyorum

• Yurt dışından s25 ultra almak mantıklı mı? Şimdi kullandığım S24 ultrayı da satarım diye düşünüyorum telefonculara.

Eğitim indirimini bekliyorum ama hep yüzde 10'da kalıyor.
    Kamu indirimi desen mail adresim yok.

S24 ultraya da 49 bin veriyor samsungun sitesi

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 12061207120812091210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.