Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Qauze , 7YILMAZ7 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
16.112
Cevap
360
Favori
511.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bulacağım birazdan yukarıdan.. Allah bin kere razı olsun ilk kim bahsettiyse.. forumculuk bu işte ya.. herkes sağolsun valla...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uygulamada Smart tag hediyesini eklemiyor sepete ya, ekletebilen oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riftwarrior R kullanıcısına yanıt

Rica ederim hayırlı olsun

• Ağalar iyi forumlar, ön sipariş hediye kodu fazladan olan var mı? (şarj aleti, airtag) sipariş vereceğim ama kod yok. Sağlıklı günler dilerim.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Başlık düzenleme çalışmaları devam etmektedir. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• the_tourist kullanıcısına yanıt
    Burada normal fiyatlar görünüyor ama tek tek alsam kaça gelir hesabı de mi bu? Yani indirimli ve doğru yaptın de mi abi??

• Lansman kodu kullanmayacak olan varsa paylaşabilir mi acaba?

• Kamu mailine gelen bağlantının 30 dakika süresi var bu arada haberiniz olsun, token ile gidiyor 30 dakika sonra link expire.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Bazı vaatler tutulmalı sayın ve de pek kıymetli adminimiz.. iyi ki varsın sen de :) :)

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    çalışan maili yokki mecbur eğitim indirimini bekleyeceğim bende eğer çalışan maili olan varsa bende sipariş veririm ama şuan önümde kazık fiyatlarla elim kolum bağlı bekliyorum

• F@ruk F kullanıcısına yanıt
    Evet bu detayı da okumuştum.. hemen kamu mesajjına ekleyeyim... hatırlatma için teşekkürler

• Lansman hediyeleri için kodu olmayan bu kodu kullabilir.

TCM-5TM9-HGRT-NAG8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 23 Ocak 2025; 9:48:38 >
  • Alan herkesin cihazı hayırlı olsun inşallah. Ben mağazalara bakacağım onlar ne fiyat verecekler ona göre kararımı vereceğim

Siparişlerime girince göremiyorum, sizde de öyle mi? Kamu çalışan sayfasından verdiğimiz için oldu sanırım.

Ben 2 ay önce kasımda s24u 512, buds3 pro ve watch 7 yi 70.5bine aldım. Kuzenlerden mail istedim yahu 3üde vermedi s25u için yasak mail paylaşamayız bişey olur diye. Sanki linkten girip emniyet ve sağlık sistemlerini hackleyecem. Herşeylerine koşan ben artık biley yapmam onlara. Mail bulamazsam yine kasımı beklerim galiba

Doğru doğru, total fiyatı almamışım keserken :)

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurtunc

O açıdan değerlendirmedim ben.. şöyle ki.. lansman bitecek.. bu adam sitede telefona ne dicek 512 için kabaca 92 diyecek.. 92ye alanlar da olacak emin ol.. millet bizim gibi canhıraş çabalamıyor.. giriyor rengini beğeniyor alıyor.. onu diyorum 92ye satacağından da para kazanıyor.. 70e sattığından da.. o açıdan 22klık bir köpük var daha ilk anda..

Hadi iki katı hafıza da olsun işin içinde...13,5k yine köpük.. daha bakalım bu cihazı 70'in ne kadar altında göreceğiz sene içinde? 65-70 arası gidecek belki.. 65e satan da kazanacak... köpüğe bak.. cream de la cream....
    Genelde mantık şu, öğrenci indirimi bilmemne indirimi ile ne fiyata alınıyorsa ilerleyen dönemde o fiyatlara düşecek. Yani 4-5 aya bu cihaz 70k bandı olur her yerde dövizde bir dalgalanma olmazsa. Bu bir klasik, Samsung lansmanda en sadık kullanıcısını birşey yapmak istiyor, şimdi burda söylemek istemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Kamu indirimini veremeyecekleri için her türlü pahalı kalırlar...

• F@ruk F kullanıcısına yanıt
    Bakınız büyük mesajım :) shoptan görünmez.. kamu mağazsına git ordan bak abi.. ya da sipariş onayı gelmiştir mailine orada buton var oradan da kamu mağazsı siparişine gidebilirsin

• caryting C kullanıcısına yanıt
    Hocam bir tane sağlık çalışanı (doktor olmasına gerek yok sağlık maili olsa yeter) ya da emniyet personeli tandığınız yok mu etrafta?

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.