Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (213. sayfa)

5 sn
12.923
Cevap
327
Favori
417.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ford derken abi??

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Ford Otosan. Ali Koç'un şu hayatta bana tek faydası olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 23 Ocak 2025; 9:9:27 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Yani yapacakları işe :) muhtemelen piyasa diyarı birkaç ay içinde 70 olacak demek bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Aynen düşünün hocam daha ilk günden 70'e satıyor köpüğe bakın.

• Mevcutta 3 senelik M52 kullanıcısıyım. Köşeli cihaz sevmediğimden bu senede hafif ovallik katıldığından Ultra almak için kendimi hazırlamıştım. Ama özellikleri kıyaslayında Plus almak mantıklı geldi, 54 bine 256gb plus siparişi verdim. Ultra ile plus arasında Periscope kamere ve s-pen (ondada bluetooth gitmiş) harici önemli fark görmedim. Snapdragon kırmızı çizgimdir. Tüm seride SD kullanıldığına göre kamu indirimine rağmen 17bin fazla vermek istemedim.

Benim anlamadığım madem ona %15 diğerine %10 indirim ile satabiliyorlar. Neden ilk başta bu fiyattan girmiyorlar. Herkes alır satış patlar. Samsung TR gerçekten çok garip yönetiliyor. Özellikle bu pazarlama konusunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kasım indirimlerinde 65-70 arasına rahat alınacaktır.. bşr aksilik olmazsa bana 69,5a gelcek hediyeleri düşünce.. yani piyasa fiyatı gibi bişeye almış olduk sanki kamu indirimi ile...

Aklımızda deli sorular.. acaba %15 kamu indirimi ile %10 doğum günü indirimi birleşiyor muydu??

Ne olur biri denesin :)

• Bir şey soracağım. Sizce ne zaman kargoya verilir ürün? Yurtdışında olacağım 6-10 şubatta ondan nereye söyleyim bilemedim.

Ben de anlamıyorum. Hocam bildiğin ben de bu mail yok diye adam beni 15-20 bin kazıklayacak yani alsam cidden şaka gibi.

92'den 70'e arada tam 22 bin var yahu insaf...

Geçen sene kazıklanmadık mı?? Biz bu sene ucuz almadık, geçen sene çok pahalı aldık.. yazık olmuş valla...

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Siparişi verdim, ben de s25 ultra kervanına girdim kamu indirimi ile birlikte. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız bu kamu işi olmasaymış kimse almayacakmış... :) :)

Ali Koç İstifa reiz bizim kamu indirimi mesajını ilk mesajlara taşısan mı?

Bi de hani benim adımı altın harflerle kazıyacaktın başlığa?? Hıı noldu verdiğin allı pullu sözler :) :)

92 değil fiyat, elma elma kıyaslamak lazım. Orda da çünkü 2 katı hafıza olayı var. 12k ucuz. Yinede az buz fark değil, 12k ya telefon var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Detaylı anlatım için teşekkürler hocam, ben de tam vazgeçtim derken siparişi verdim.. :)

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
  • Sizce kargoya en zaman verilir? 11 Şubattan önce verilir mi? Ona göre adres değiştireceğim.

• Kamu indirimini kim duyurdu ise allah ondan razı olsun.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    O açıdan değerlendirmedim ben.. şöyle ki.. lansman bitecek.. bu adam sitede telefona ne dicek 512 için kabaca 92 diyecek.. 92ye alanlar da olacak emin ol.. millet bizim gibi canhıraş çabalamıyor.. giriyor rengini beğeniyor alıyor.. onu diyorum 92ye satacağından da para kazanıyor.. 70e sattığından da.. o açıdan 22klık bir köpük var daha ilk anda..

Hadi iki katı hafıza da olsun işin içinde...13,5k yine köpük.. daha bakalım bu cihazı 70'in ne kadar altında göreceğiz sene içinde? 65-70 arası gidecek belki.. 65e satan da kazanacak... köpüğe bak.. cream de la cream....

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.