Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (647. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 23 Misafir (11 Mobil) - 22 Masaüstü14 Mobil2 iOS
5 sn
12.963
Cevap
329
Favori
419.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kamu mağazasında sorun yok giriş yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headhunter kullanıcısına yanıt

Hocam özel mesaj olarak gönderdim

• ares46 kullanıcısına yanıt
    Umarim saka yapiyorsundur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doancrula kullanıcısına yanıt
    Kılıf telefonu hödük gibi göstermiş. O tüm premium estetik görüntünün içine etmiş. Sıradan xiaomi telefona benzemiş

Bu tarz premium telefonları kılıfla kullanmak telefona hakaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikarichi -- 5 Şubat 2025; 23:31:40 >
  • Benks kendi sitesinden Türkiye ye gönderimi kaldırdı mı arkadaşlar

• Sipariş vereceğim fakat lansman kodum yok elinde fazla lansman kodu olan varsa talibim

• Iyzico odemede mi sorun var yoksa samsung site geneli mi sorun var ?

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Hallettik raad ol  

• panaitouos P kullanıcısına yanıt
    Aslında tam tersi s24 ekranı maviye kaçık. S25 doğru beyaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 5 Şubat 2025; 23:44:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikarichi

Kılıf telefonu hödük gibi göstermiş. O tüm premium estetik görüntünün içine etmiş. Sıradan xiaomi telefona benzemiş

Bu tarz premium telefonları kılıfla kullanmak telefona hakaret

Daha iyi hocam göze gelmesin telefon  Amaç telefonu korumak. Kılıfsız kullanacak kadar zengin değilim maalesef  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 5 Şubat 2025; 23:39:26 >
  • Merhabalar herkese bu yola s10+ dan başladım s23 sonra s24+ ve s25 ultraya geçtim 1 şubatta İstanbul da ki otel etkinliğinde ön sipariş verdim (Whitesilver 256 Gb ) umarım en kısa sürede gelir emaar samsung a gelir ve teslim alırım bugün aradım 512 Gb olanlar gelmiş 256 olanlarda bu hafta ya da haftaya gelir dediler hadi inşallah :)

• Bizim S25 geldi kurulumu falan yaptık gayet güzel. Benim Ultrada yarına kaldı. Sadece şöyle bir durum var. Yanında aldığımız Clear Case kılıf ya bize bozuk geldi ya da çok kalitesiz. Biraz yukarı aşağı sallayınca telefon baya hareket ediyor. Sizlerde nasıl durum? Deneyimleyen oldu mu? Ya da olması gereken mi bu?

• Merhaba, doktorum lansman kodunu kullanmayan varsa kamu kampanyası ile kesin almayı düsünüyorum. Dm'den paylaşabilirseniz cok memnun olurum. Teşekkürler

• czpn C kullanıcısına yanıt
    Bende Kütüphaneciyim hocam benimki daha acil :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Halk Kütüphanecisi

Umarim saka yapiyorsundur.

Ben ilk siparişimi bu kod ile normal siteden almıştım. Sonra Kamu indirimi olayını görünce onu iptal edip kamu sitesinden aldım fakat o sıra kodu kabul etmedi şuan kod boşta tanıdık birisine vereceğim denk geldi mesajınız teklif ettim sadece (kodlarınızı dağıttığınızı yazdığınız için). Yani niye şaka olsun ki.

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Ah be erdi telefonu gömüyor musun övüyor musun belli değil 😄😄😄 tarafına seç s25ucu musun değil misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 5 Şubat 2025; 23:56:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

Ya telefon geldi ama ekran koruyucu (spigen) siparişi teslimi tee 15 şubatta olacakmış. Sizce idareten dandik de olsa bi ekran koruyucu alayım mı yoksa dikkatli olarak ekran koruyucusuz 10 gün kullanılır mı? Sadece cepte taşıyarak kılcak çizik vs oluşmaz diye düşünüyorum ama o kadar para verince insan tedirgin oluyor

https://www.hepsiburada.com/etiget-samsung-galaxy-s25-ultra-cam-ekran-koruyucu-9h-ultra-koruma-3-adet-p-HBCV00007LUQEV?ftid=tfvdx49zrvm9yk0d&magaza=Etiget&url_src=and-product-detail

idareten 3 adet degis degis kullan bende de aynı spigen aparatlı 15 subat gelene kadar bu kullanılabilir siparis verdim

• Merhaba Samsung S25 Ultra Anti Reflecting Film yansıma önleyici ekrana koruyucu almak istiyorum ama orijinal Samsung olanı mağarasında da yok.

siparis sepette bekliyor var mı kod hocam

siparis tekrarında kod gecersiz oluyor diye duymuştum ama o da var

• 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.