Ben de incelemelerde mikrofonları aynı görmüştüm hocam. Zaten beğeniyorum iPhonelara göre çok doğal ses alıyor. İPhone çok işliyor sesi mekanikleştiriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (646. sayfa)
-
-
ya android 15in özelliği mi bilmiyorum ama mesaj sesi ile bildirim sesini ayrı kullanmak istiyorum ama google mesajlarda bildirim sesini değiştirmeme izin vermiyor. Bir de samsungun kendi mesaj uygulaması nereye gitmiş?? bu yeni sisteme alışmak zaman alacak.
-
Telefonla indirimli satılan şeffaf kılıf çok mu dandik bana mı öyle geldi? Yanlarında boşluk var telefonu tam kavramıyor.. Tecrübelerini paylaşan olursa çok sevinirim
-
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Bu jet black mi? Bir de sipariş tarihiniz neydi ve kamu indirimi ile mi aldınız acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen elindeki kodları dagit, simdide lansman kodu bulama... :( var mi elinde olan? Sepette takili kaldim.
Ben kılıfı çok beğendim hocam. Telefonda hiç kılıf yokmuş kadar sade ve şık duruyor. Sararmazsa miss bir kılıf
Hocam gerçekten çok başarılı. Ben buds2 düzden geçtim inanamadım farka
RozetkedyoutubeБитва батарей! Samsung S25 Ultra против iPhone 16 Pro Max, S24 и других Androidhttps://www.youtube.com/watch?si=gkUFbnb0VSxXiONN&v=DpHzc1CoFHE&feature=youtu.be
Burada sonuçlar s24u dan da kötü, ilginç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sipariş iptal edildiğinde kod tekrar aktif oluyor mu? Tagsiz sipariş vermiştim, şimdi tag stoğa girdi, o yüzden soruyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Smart Tagı bana göndereceksen vereyim hocam. Şarj aleti senin olsun :)
-
Evet oluyor ama hemen olmuyor siparişin üstünden 3-4 saat geçmesi gerekiiyor
-
aksine. s23u ile en çok kullandığım kılıf spigen air skindi. aynısını yapmışlar. ben çok beğendim. uygun fiyata pitaka yakalamadığım sürece sanırım başka kılıf almam.
Teşekkür ederim.
Evet bu smart da s25 ultra aldıysa ben almıyorum altın vuruşu yaptı almamam konusunda :) Allah size sabır versin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksss -- 5 Şubat 2025; 23:6:18 >
Ben Özbekistan'dan 50 dolara getirtiyorum Pitaka kendime inşallah telefonu da gönderirse Samsung Efendi. Bu arada Türkiyede bizleri bildiğin yoluyor bu satıcı firmalar hiç acımıyorlar da maalesef hükümetimiz de çanak tutuyor :/
-
lansman kodu var mı müsait olan.
Yeni üyelikte kod geliyor mail adresine hocam
Hocam lansman kodunuza talibim
üye oldum ama bir şey gelmedi. bir süre sonra mı geliyor?
-
Samsung sitesine giriş yapabilen var mı? Site çökmüş ne üyelik alınabiliyor ne de giriş yapılabiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X