< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (645. sayfa)
-
-
qhd kullanacaksınız ki proscaller aktif olsun ekran da
-
Tekrar aradım ben imei yola çıkarken ya da çıktıktan sonra eklenir dedi keza faturada öyle.
Bir sorun yok neden tekrar kayıt bıraktırıp arayın beni dediniz dedi ben depoya gerekli bilgiyi verdim dedi hazır siparişiniz kargoya teslim edilecek dedi bakalım yarın neler olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlem yetkileri olduğunu bile sanmıyorum:) Yarın yine hüsran olmaz inşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben mağazada baktım da elime bile alınca buna bu para verilmez dedim hocam
-
Ya telefon geldi ama ekran koruyucu (spigen) siparişi teslimi tee 15 şubatta olacakmış. Sizce idareten dandik de olsa bi ekran koruyucu alayım mı yoksa dikkatli olarak ekran koruyucusuz 10 gün kullanılır mı? Sadece cepte taşıyarak kılcak çizik vs oluşmaz diye düşünüyorum ama o kadar para verince insan tedirgin oluyor
bende çok memnunum hocam
-
Bir ekran koruyucu taktırmanızı tavsiye ederim spigen gelene kadar . Sonuçta bisey olma ihtimalin var kafan rahat olsun :) taktır
Bende 6k alma arifesindeyim kulaklığı buds 3 pro s24 u kullanacağım
arkadaşlar benks ten kılıf ya da cam alan var mı %15 indirimli olarak
-
Normalde benim cihaz yarın dağıtıma çıkardı ama iş adresi olarak az önce adres değiştirdim mecburen.. ama sanırım ev adresinin şubesine doğru zaten yola çıkmış.. muhtemelen iş adresinin şubesine gidesiye kadar 1 gün daha geçer.. cumaya kalır.. neyse bakalım sağlık olsun...
Sol:25 Sağ:24
Dikkatli bakarsanız 25in ekranı biraz daha sarımtırak, ekran ayarları tamamiyle aynı. Neden sizce
-
2.500 TL'ye mediamarkttan kablolu 45 w adaptoru de aldık. Sırada ekran koruyucu kaldı onda biraz kararsızım telefon yarın geliyor
-
Smart hocam betadan 6.1 e nasıl dönüyoruz.Eux'dan orijinal tur'a dönmek için odinle flaşlarken secure check file pit hatası veriyor.
Merhaba arkadaşlar kamu kampanyası arıyorum eğer beni dahil edebilecek arkadaş varsa karşılığında lansman kodunu verebilirim teşekkürler şimdiden
Arkadaşlar ilk defa Samsung alacağım. Kutudan çıkan kablo Max hızlı şarj eder mi? Önereceğiniz uygun f/p şarj aleti kablo var mı?
%15 indirimli nasıl alınıyormuş ?
-
Hocam Media Markt'tan normal ekran koruyucuyu taktırdım (Ömür boyu 1400 TL). Taktırırken parmak izi konusunu sordum. Şu ana kadar hiç sıkıntılı geri dönüş almadıklarını söylediler. Ayrıca 1 adet cihaza da hayalet ekran takmışlar ondan da bir geri dönüş olmamış. (Hayalet 1700 TL)
Ekranı taktırdım parmak izimi denedim çok hafif gecikme var gibi geldi ama hava oldukça soğuktu ve dışarıdan geldiğim için eller parmaklar da buz gibiydi. Buna yordum evde düzelir deyip geçiştirdim. Nihayetinde önceliğim cihazın ekranını korumaktı :) Eve gelip evde de denediğimde maalesef sıklıkla parmak izini tam okumadığını fark ettim. Arada takılmalar oluyor ve youtube'dan videoları izlediğimde çok az bir gecikme olduğunu da fark ettim. Yarın gidip söktürüp iade alacağım.i
Sonradan Gelen Düzeltme: Parmak izlerini kaldırıp tekrar yükledim. Şu an biraz daha iyi gibi geldi. Yarın gün içinde deneyip kararımı öyle vereceğim.
Ayrıca yansıma konusunda da baya yansıma yaptığını söylemeliyim. Telefonun kendi ekranından daha çok yansıtıyor bence. Tam karşılaştırmayı söktüğüm an yapabilirim telefonu yarım kurulu halde götürdüm çünkü fazla kurcalayamamıştım. Ama yansıma konusunda çok da iyi bir seçim olmadığını rahatça belirtebilirim.
Ben de bir benks alacağım sanırın. Siz yansıma önleyici Benks mi satın aldınız? Daha önce kullandınız mı performansı nasıldır? Telefonun arkasını Benks yaptık, önü de Benks'e emanet edeceğiz sanırım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 6 Şubat 2025; 0:12:19 >
-
kutudan çıkan kablo 25watt için
-
yansıma önleyici ekran koruyucular ayrı özellikle anti reflecting diye geçiyor ki tanesi o fiyatlara onun haricinde taktığınız her ekran koruyucu yansıma önlemesini iptal ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X