O ayar ana ekran, uygulama ekranı arasında seçim ayarı. Ben uygulama ekranlı kullanıyorum. Ana ekranimda sadece en çok kullandığım uygulamalar olur. S24 kullanırken uygulama ekranı da sağa sola kaydırmalıydı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (643. sayfa)
-
-
Buds3 Pro çok başarılı olmuş. ANC / şeffaf modları çok iyi. Ses kalitesi de çok iyi.
Üstelik Vivo marka telefonda denedim bunu. Samsung ile uyum daha iyi olacaktır da cihaz gelmedi henüz :)
-
Ben de bugün inceledim. Ekran daha net geldi. Bunu görünce s24 ün kumlu ekranı arasındaki farkı anladım. Bilmiyorum belkide psikolojikti :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Y.dışı incelemelerin neredeyse hepsi çok iyi yorumlar yaptı hoparlörlere.
Burak Şolt zaten inceleme sırasında "Samsung cihazı hemen geri istedi", "Cihaz çok kısa süre kalacak zaten" vsvs çok atarlı bir şekilde incelemiş görünüyordu. Bana biraz aceleye gelmiş, birazda duygusal gibi geldi incelemesi..
-
S25 ultra bende çalışıyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonum bugün geldi. Sırf ekran için bile s24 ultradan geçmeye değer bu kadar mı fark olur.
Bi öğretmen gördüm sanki
-
Bize yok 😁. Ben küçükken kürekle kardan yol açıp okula giderdim yeni nesil işte 😂
-
hayırlı olsun hocam, darısı başımıza 😎
Deneyen oldu muquote:
Orijinalden alıntı: konserve corba
Media marktın sınırsız ekran koruyucusu nasıl? Kalitesi ne ekran koruyucuları kalitesiz mi? Sınırsız ekran 1500₺ gibi dediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Az önce Vatan'dan çıktım. Tahmin edeceğiniz üzere S25 Ultra ile tanıştım. Muhabbetimiz çok uzun sürmedi 😊 keşke aramızda bir elektrik oluşsaydı.
Beni bilen bilir. Samsung hastasıyımdır. Note, S, Fold, Flip bütün modellere bayılırım.
Sırasıyla Note 5, Note Fe, S9, S10+, S21 plus, S22U kullandım ve şimdi de S24U kullanıyorum malum :)
Saydığım. Tüm cihazları elime ilk aldığımda veya ilk gördüğümde aşık olmuştum. Elime aldığım tüm bu cihazlar off be işte bu dedirtmiştir bana.
Ancak malesef ki S25U'da bu olmadı. İlk temas çok önemlidir bana göre. Hiç ama hiç heyecanlandırmadı. Hatta düz S25 daha tok ve daha premium geldi bana.
Gelelim güzel taraflarına. Ekran mükemmel ötesi. Köşeli olmaması elde tutuşu kolaylaştırıyor. Başka bir olumlu yan göremedim. Kumlanma testi yapamadım ama onun için ayrıca bir fırsat bulcam inş.
Alan arkadaşlara ve düşünenlere şimdiden hayırlı olsun. Ne olursa olsun en güncel ve her şeyi bir yıllığına ilk alacak cihaz bu sonuçta.
Kamera olarak da şuanlık pek fark yok gibi ama güncellemelerle mutlaka çok daha iyi bir noktaya gelecektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İlk temasta ben de aynı şeyi hissettim.. aşık olmadım.. bu ne yaa dedim hatta :) bakalım inşallah tasarımın eksikliklerini full siyah renk giderir bi nebze de olsa...
Elinde lansman kodu olan varsa kamu indirimi için yardımcı olabilirim.Teşekkürler..
-
-
2 sene once ben denedim istediginiz zaman degiştirebiliyorsunuz ama genelde 1 2 değişimden sonra şuan elimizde yok haftaya gelin vs gibi durumlar oldu s22 de kullanmıştım
Bende şaşırdım yani geriye gitmiş olamaz
Abi onayladiysan, tekrar google a kamu indirimi samsung yaz. Altta 3 tane kademe var kayit oldugun yerde.. son kamuyu sec magazayi gor de.. magazada indirimli fiyatlari goreceksin. Orasi kamu magazasi. Uygulamadam olmuyor. Webten gorebilirsin
Galaxy ring almaya değer mi? Tek avantajı uyku verilerini vermesi sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X