< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grknasma -- 5 Şubat 2025; 20:24:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (642. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Abi maili tanitip gelen mailden onayladiysan ilgili magazaya girmelisin. Ne sorun var tam bilmiyorum ama basitce boyle.. bu asamaya geldin mi? Yani maili onayladin mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Google Mesajlar kullanilmaya zorunlu tutma sebepleri, RCS standartlarina gectigi icin, imessage alternatifini yaymaya calismak mi acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar amazon siparişleri iptal mi ediyor öyleyse bende beklemeyip iptal edeyim başka yerden alayım sağolsun kime sorsam cevap alamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler telefonu gelenler hoparlörü test etti mi? Burak şolt geriye gitmiş diyordu s24 ultra ya göre
Samsung iptal etmez, değil mi? 77'ye ultra aldık, mağdur olmayalım
Burak telefonu komple gömmüştü bence çok yanlış bir inceleme
-
Şundan ben de almayı düşünüyorum tavsiye eden var mıdır ?
dünya incelemeleri çok olumlu
-
S25 için uygulama menüsü aşağı yukarı kaydırmalı olmuş. Ben hep sağdan sola kaydırmalı kullandim. Alışmak biraz zor olacak. Ayarlarda değiştirme imkânı bulamadım.
Evet o şekilde yaptım, onayladım. Mağazaya girince indirimleri göremedim. Daha önce eğitim indirimi kullandığım hesap olduğu için kamu maili indirimleri görünmemiş.
Bu sebeple yeni maile tanımlamak istedim şimdi de kamu mailimi yazınca "geçersiz mail" diyor.
Çözemedim bi türlü. 24 ultradan takas yoluyla geçmeyi düşündüm ama olmuyor.
Ana ekranda boş bir yere basılı tut sağ altta çıkan ayarlar menüsüne tıkla açılan menü de ana ekran düzeni var oradan yapabilirsin
-
Öncelikle hayırlı olsun ;)
Telefon siparişlerinde iki ayrı sipariş verilmesini tavsiye ederim. Faturaları ayrı ayrı olur servis satış vs süreçlerde birbirine karışmaz.. iki telefonun imei kullanıcı bilgilerini bir telefon için vermek zorunda kalmazsınız.. zorunluluk değildir, ek faydaları olur sadece...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 5 Şubat 2025; 20:52:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buds 3 pro, yanına da watch 7 44 mm.
Media marktın sınırsız ekran koruyucusu nasıl? Kalitesi ne ekran koruyucuları kalitesiz mi? Sınırsız ekran 1500₺ gibi dediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elinde lansman kodu olan paylaşabilir mi ? Teşekkür ederim
-
Merhaba, lansman kodunu kullanmayan varsa kamu kampanyası ile kesin almayı düsünüyorum. Dm'den paylaşabilirseniz cok memnun olurum. Teşekkürler
-
Ücret karşılığında lansman kodu arıyorum arkadaşlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X