Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (641. sayfa)

5 sn
12.867
Cevap
327
Favori
415.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ekrandan memnun kaldınız mı? kumlanma yok dediniz kesin mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lansman kodu?

• caryting C kullanıcısına yanıt
    Ben görmüyorum hocam kum desen falan. Varsa da bu kez benim gözüm bile seçmiyor.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Fazla bakma bu seferde olmayan şeyi üretir göz paranoyak olursun Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• Bu adaptör sizce orjinal mi müşteri temsilcisine sordum sahte ürün satamazlar dedi ama 400 tlye de set satmalarını anlayamadım samsung tr garantilidir diyor.

• konserve corba kullanıcısına yanıt
    Sana tavsiyem.. gerçekten orjinal satıyorlarsa bile netten alacaksan samsung shop.. hepsiburada ve amazon resmi satıcılarından başka bir yerden alma.. d&r, vatan, mediamarkt ve teknosa resmi satıcısı da olur..

• Şu anda en uygun nereden alınıyor bilen var mı?

• konserve corba kullanıcısına yanıt

Burda daha uygun

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]trendyol.com
    Spigen 45W GaN USB-C Adaptör + USB-C Örgü Şarj Kablo - Super Hızlı Şarj Type-C PE2015 White - ACH02589 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/spigen/45w-gan-usb-c-adaptor-usb-c-orgu-sarj-kablo-super-hizli-sarj-type-c-pe2015-white-ach02589-p-169973560

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 5 Şubat 2025; 19:30:21 >

• corsairms kullanıcısına yanıt
    Sürekli kullandığım şarj aleti

• Arkadaşlar S25 ile Buds 3 pro manager widget ları çalışmıyor. Kara pencere şeklinde duruyor ekranda ve tıklayınca da kullanılamıyor diyor. Kaldırıp yükledim bir kaç kere değişmedi. Sizde de böyle mi?

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun darısı başımıza Amazon gibi iptal etmesinlerde 27 Ocak hiç bir hareket yok Türkiye ye geldimi diyorum teslim 11 Şubat diyor başka bir şey demiyor bugün kamu indirimi ile alan arkadaşda 11 Şubat..

• Bugun inceleme fırsatı buldum başarılı buldum ama s24U daha premium duruyor gibime geldi tek dezavantajı sivri köşeleriydi onun. Onun dışında kalem olayını beğenmedim bt yi niye kaldırırsın abi.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 5 Şubat 2025; 19:58:46 >
  • Bi arkadaşımız için kod lazım kesin alacak yardımcı olabilecek varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın kargo gelecekti;kar tatili de oldu

• Arkadaşlar elinde lansman kodu olan var mıdır? Lansman kodu olmadan sipariş geçmeye içim el vermiyor

• Samsung mesajlar iyiydi Otomatikte dolduruyordu kodu Google mesajlar Bi acaip Sevemedim Samsung mesajlar kullanma şansımız yok mu

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Kullanabilirsiniz.

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Buyur buradan indir

https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.messaging&cId=000008006129

• Mrb herkese s25 lerin emulasyon performansına bakan oldumu acaba ne durumda. Yuzu gibi emulasyon cihazlarında aldığınız degeler nasil merak ediyorum. Varmi bakabilecek yada bakan birisi bilgi verirse sevinirim. Duruma göre almayı düşünüyorum s24+ den geçeceğim malum s24+ samsung işlemcili olduğu için çok fazla ic açıcı performans vermiyor snapdragona göre.

• 
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.