Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (228. sayfa)

5 sn
5.490
Cevap
214
Favori
181.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

haydaaa sen de mi aldın  bekleyeceğim ben ya aceleye gerek yok. biri ilk kurşunu attı kaosta herkes aman kaçırmayım diye yapıştırmış siparişleri.

hayırlı olsun bu arada memnun kalırsınız umarım. almaz dediğim herkes dayanamamış. indirim psikolojisi fena   gerçekten hey gidi kapitalizm

• ben sipairşi iptal ederek bugün kamu olarak aldım

telefon + kılıf + hediyeler 71500 e geldi + benim % özel indirimim var 64.000 e geldi aşağıdakiler bana Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 23 Ocak 2025; 13:39:28 >
  • Titanyum gri aldım ben. Koyu renkler çabuk çiziliyor ya da renk atması oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış anlamadıysam S25U'mu aldınız. Keşke siz biraz bekleseydiniz. İlk üretim seriden yine kum,toprak falan size denk gelmesin.) Maraton başlar.

• caryting C kullanıcısına yanıt
    Benim gözlerim o konuda çok iyi. Teşhir ürününde anlarım olup olmadığını hele bir gelsin de mağazalara 😁 ekran aynıysa az da olsa vardır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ONUR-40 kullanıcısına yanıt
    Olabilir bence deneyin.

• -SRPR- - kullanıcısına yanıt

Valla aldım hocam. geçen sene 29k ile değişime girmiştim. Şimdi easy cepe bile versem aşağı yukarı 26k yapıyor. Tek büyük endişem spen alışkanlıklarım. Zaten arayacak olursam geri dönerim artık. Umarım pişman etmez

• benim kultur.gov.tr mailim olmadı eşimin saglik.gov.tr maili olmadı.  

• Lansman hediye kodu isteyen kullanabilir arkadaşlar. Ben YD devam )

TCM-5TAC-PFRF-MCYY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw. kullanıcısına yanıt
    Renk seçerken webe özel renkler arasındaki gece siyahı seçiyorsun.. zevk meselesi ben titanyum siyah almam gece aldım.

• blacksss kullanıcısına yanıt
    Lutfen beddua etmeyin buradaki insanlara

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bimba kullanıcısına yanıt
    Sağlık da mı patladı.. ammannn demek ki kota gibi bişi var kurumlara....

• termomuk kullanıcısına yanıt

yok ya pişman edecek kadar bişey olmaz. benim kamera ilk öncelik. deneyimleri göreyim de bi tatmin edici olursa alırım daha sonra. yoksa iphone a yöneleceğim gibi. hayırlı olsun. sorunsuz cihaz denk gelsin de gerisi güzel olur.

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    25 ultra çok kötü rezalet alınmaz.. s24 ultra üzerine bişi koyulmamış.. alınıp ne yapılacak.. para vermeye değmez.. alınmasın s25 ultra nolur nolur nolur....

Hocam önceki sayfalarda yazmıştım bende de ziraat olmamıştı çerezleri temizledim tekrar denedim oldu. Bilemiyorum belki de kota vardır ama denemekten zarar gelmez. Microsof Edgeden vs deneyin.

Önce kajuları, sonra antep fıstıklarını, sonra fındıkları, sonra fıstıkları, en son leblebileri şeklinde mi reis :)

Ama helal olsun.. cidden çerezleri geçmişi vs silip tekrar girmek aklıma gelmezdi ilk anda...

• Bu arada bunda yansıma önleyici ekranı kaldırmamışlardır değil mi? Yani spen tamam da bununla ilgili olumlu olumsuz bir şey söylenmedi sanırım lansmanda :D

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Geçtik orayı abi :) ben fiyatına göre hepsine razı geldim.. bu sene eşşeği kaybettirdiler seneye buldururlar... genelde öyle oluyor

Hadi sen de ver artık uygun fiyattan siparişini :)

Saglık oluyor hocam çerezleri vs silip tekrar deneyin. Bir de saglık yazmayın saglik yazın bazen ondan da oluyor. Ben iki saat neden olmuyor dedim.

Lansmanın L'sini dinlemedim.. shiftdelete yayını açıktı kenarda.. ne rezalet bi yayındı öyle..

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.