Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (275. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 20 Misafir (6 Mobil) - 19 Masaüstü8 Mobil
5 sn
5.581
Cevap
219
Favori
185.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adel4Tech on Instagram: "S24 Ultra S Pen #tiktok #foryou #gs #share #viral #fyp #explore #Saudiarabia #adel4tech #samsung #foryou #insta"
    https://www.instagram.com/reel/C-mc-V3ACMj/?igsh=MXA0cnhrc28zNGhmaQ==

Kıyamam size 🤭

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 24 Ocak 2025; 22:32:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• panaitouos P kullanıcısına yanıt
    Onun garantisi yok o kısım biraz puslu

• wiru5 kullanıcısına yanıt

Hocam 16 proyu ben alayım o fiyata easycep ile uğraşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt
    R.İ.P S-PEN BLUETOOTH 😪

• Hepsiburada, eskiye kapında yenile kampanyası ile S24 Ultra için fiyattan 49k düştü. 8k daha düştü ve 512 GB için 41.599 TL ödeme istiyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Aptal Samsung 🤬🤬

• Heisenberg58 H kullanıcısına yanıt
    Aslında bunların kenarlar kaplama değil mi? Sürtünmelerde boya atması olacak. Titanyum Siyah ve Titanyum Gri sadece kaplama değil diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Athelonious kullanıcısına yanıt
    asıl siyah ve gri de boya atması oluyor kenarlarda

• XEETECHCAREyoutube
    Samsung Galaxy S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max - Camera Test (SHOCKING)
    https://www.youtube.com/watch?si=6tYUXJTDbUNrucMI&v=J0Dvb3AlQAg&feature=youtu.be

• S24 Ultra'da zaten çok çok iyi görünen anti-reflective'i daha da geliştirmişler.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Ayrıca birkaç iyi haber daha var.. BestBuy'da cihazlara bakıp oradan yazan birisi "banding" ve "grain" meselesine özellikle baktı. ve ilk haberler ikisi de düzeltilmiş.

Gerçi ben kendi S24 Ultra'mda şu meşhur "grain-kum" problemini hiç görmedim, ama olanlar vardı.

Sonuç olarak S25 Ultra'da Samsung sessiz sedasız gerekli ince ayarları yapmış görünüyor.

Yalnız bu "Anti-Reflective" özelliği, bu özelliği olmayan bütün cihazların ekranını direkt çöpe çeviriyor. iPhone 16 Pro Max alıyorum elime, S24'ün AR özelliği iPhone'nun ekranını utancından siyahtan griye dönüştürüyor resmen.. Sanki ekran sırf yansıtmadan S24U'nun yanında LCD'ye dönüyor..

Yıllardır ekran teknolojilerinde görülen bence en önemli yeniliklerden biri. Ekrana her baktığımda anti-reflective + amoled'in birleşimi inanılmaz bir kontrast veriyor. Bu özelliğin tek dezavantajı da ekran koruyucu işi. Onu da S24 ultrada AR orjinal koruyucu ile çözdüm de, bakalım S25U'da ne yapacağız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 24 Ocak 2025; 22:54:39 >

• R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Samsung fena değil gibi, bas çek kısmı biraz hızlanmıştır inşallah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Reason kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu takınca bu özellik çöp mü olacak?:))

• caryting C kullanıcısına yanıt
    Buradaki mantığı anlamadım ben. Sanki jet black haricinde normal titanyum siyah da dahil çerçevelerin tamamı naturel renk bırakılmış. Bunlarda neden boya atması oluyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt

açıkçası 16 pm daha çok beğendim. soldaki s23u deseydi inanırdım. s23u almadan önce çok fazla yurtdışı review izledim. sanki onlardan birini izliyorum gibi hissettim. hiç bir fark sezemedim. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

hocam var böyle maalesef. ben bazen çileden çıkıyorum 3-5 saat girmiyorum sonra :)

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt
    S25Ultra'yı bedava verseler onu satar S24Ultra alırım ciddiyim. S23Ultra sahibiyim bu arada.

• saitates kullanıcısına yanıt

Öyle oluyor maalesef..

Ama ben orjinal AR ekran koruyucu ile ekranın verdiği etkinin %70-80'ini alıyorum.

Aslında bu ekranın asıl özelliği JerryRE'nin testlerinde dünyada İLK KEZ çizilme testi skalasında 7'ye çıkması. Geri kalan tüm marka modeller 6'dan itibaren çizilirken S24U 7 düzeyinde dayanıklı çıktı.

Ama burada iş değişiyor. "Aylardır koruyucusuz kullanıyorum, kılcal bile çizik yok" diyenler de var, "Koruyucusuz ertesi gün çizdim" diyenlerde var.

Ben bu cihazda ekran çizilme testlerinde yine 7 çıkarsa 1hafta-10 gün koruyucusuz bir denemek istiyorum. Bakalım duruma

• Reason kullanıcısına yanıt

Bakalım ne zaman satışa çıkacak.

https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/galaxy-s25-ultra-anti-reflecting-film-transparent-ef-us938ctegww/

• F@ruk F kullanıcısına yanıt

adamlara dün gece mail atmıştım, Ata ile yazışırken samsung bugün dönmüş mağazamızı takip edin yazmışlardı demekki gelecek bu sene güzel haber

not: hatta mağazalarda var gösteriyor şuan nereden alınır deyince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 24 Ocak 2025; 23:7:29 >
  • F@ruk F kullanıcısına yanıt
    Bu s24teki ekran olayı değil mi? S25 serisinde olmayacak mı?

• 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.