Evet mağazada gösteriyor, bakalım soracağım. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı! (276. sayfa)
-
-
Hocam heralde hemen sizi dinlemişler 😀getirecekler heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 24 Ocak 2025; 23:9:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsiburadanın anlaştığı 2. el firması ekran yanığı diyip ciddi fiyat kırıyor, dikkat edin
bu filmler çok dayanmıyor 3 ayda heryeri araba gibi hare hare çizik olmasını geçtim sağında solunda nokta nokta yırtıklar var. ilk takınca güzel duruyor 1 ay sonra pişman ediyor.
İkisi farklı süreçler. Siz eski telefonunuzu gönderdikten sonra size fiyat teklifi gelecek ve onay isteyecek onay verirseniz para hesabınıza geçer vermezseniz tel.i geri gönderiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok mantıklı olduğu için geçmedim ama geçme maliyetim uyguna geldiği ve hep yeni cihaz kullanmayı sevdiğim için geçtim.
Eğer S25 Ultrayi iyi fiyattan bulursanız değerlendirebilirsiniz.
ben olsam s24 ultra alırım hatta 512 liği stoğa girerse tadından yenmez çünkü s24 tasarımı daha güzel bence. ayrıca %20 de avantajix iadesi var onu da unutma.
-
Dinleme değil de rahatsız bunlar var de gelecek de mağazamızı takip edin nedir :) ama gelecek olması en azından sevindirici. İlgili birime mail attım yarın net bir bilgi paylaşacağım.
-
hayır cihaz satılmış oluyor siz gönderdiğiniz cihaza onay verdikten sonra geri alamazsınız. parasını karta iade ediyorlar.
50.ye bu kadar çabuk iyi gitmiş. Sahibinden'de 47-48.e ilanlar var. 50.ye veren birkaç aylık ilanlar da var.
Ben de atacaktım yoğunluktan unutmuşum. Keşke tüm kılıfları da getirseler.
Valla şu Samsung Türkiye'yi ben yönetmen bunlardan in kat iyi yaparım işimi.
Berbat deneyimlermiş :/ . Samsung gönlünüzü bir şekilde almalıydı. İstatistikleri zorlayan aksilikler :/ .
Benim başıma gelse Samsung tan soğurdum seneye bir sonrakini beklerdim.
İadeler sorunsuz olması iyiymiş.
-
sorun yaşanan telefonlar iphone 16 serisi
53 yazdım valla 30 küsür favori vardı daha almak isteyen 4-5 kişi hazırda bekliyordu. Ben de şaşkınım daha önce hiç böyle sattığım bir şey talep görmedi bu kadar. Cihaz 4-5 aylık diye muhtemelen.
tebrikler Samsung Türkiye genel müdürlüğüne ceo olarak Atandınız. 😄
Valla herkes çok mutlu olurdu hocam 😀
Sayın smart1978 spendeki Bluetooth özelliğinin kaldırılmasını nasıl yorumluyorsunuz?
maalesef hocam çok haklısınız
-
Bluetooth a ek olarak : Kalem deki 3 boyutlu Jiroskop sensörü ve bataryası ile telefondaki kalemi şarj eden kablosuz kalem şarj ünitesini de telefondan çıkarmışlar!
Hafifliği böyle sağlamışlar gibi ...
Kalemi 3 boyut hareketlerle telefonu hükmediliyor ama S25 Ultra bunlar mahrum... Note serisinin temeline köküne kibrit suyu dökmüş bir Samsung var karşımızda ! Bu bir başarıdır ! ...
-
😂😂😂😂😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X