< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı! (278. sayfa)
-
-
ben 16 pm den geçtim
-
geçme nedeniniz neydi acaba
-
tüm apple ürünleri mac de dahil var (tablet hariç) ben yine de android i daha çok seviyorum 25u ile devam şimdilik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 25 Ocak 2025; 0:38:34 > -
ben de 15 pro dan geçeceğim siparişi verdim
-
zevk hocam , evde çocuklar dahil applecı 5s den beri tüm apple serilerini kullandım son 3 sene kışın s23 24 25 yazları iphone kullandım yılda 2 defa yeniliyordum yani ama s25 ile devam edeceğim iphone dan gerçekten bayıldım feci şekilde. yapay zekanın bunda etkisi büyük bu arad
-
Ekran koruyucu ile kullanımda dokunmatik hassasiyetinde bir azalma varmıydı ?
-
16 pm'den memnun olmayan çok arkadasım var. Bende 4s modelinden beri kullanıyorum, bunca yıl tercih sebebim işletim sisteminin akıcılığı, işlemcisinin gücü vs idi. Rakiplerine göre Samsung'un son yıllarda artık bunu aştığını düşünüyorum ve kullanıcıları kendine çekme sebebi de kesinlikle bu, akıcı arayüz, güçlü işlemcisi (SD G3,SD GEN elite) ve stabilizasyon oldugu kanatindeyim. Apple tarafında ekran kalitesi dahi yıllardır aynı, bu bile kullanıcılar için geçiş sebebi diye şahsi olarak düşüncemdir.
-
256 GB fiyatına 512 GB indirim avantajı kaç gün daha devam edecek? Haftaya satın almayı düşünüyorum ama fırsat biter diye endişeleniyorum.
-
9 Şubat son diye yazıyor fakat samsung istediği zaman bitirebilir.
-
-
Selam dostlar grupta bir kaç arkadaş daha yazmış 15 pro max kullanıyorum ama artık apple gercekten baydı beni butun ekosistemi androide geçirmeyi düşünüyorum. Tablet kulaklık vs neyse de telefonu ydisindan alsam eskiden androidlerin imei kaydini cok uyguna hallediyorlardi. Bu mevzu kalkti mi acaba ? Dezavantaji falan oluyor muydu veya hic android telefon kullanmadigim icin soruyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Devam ediyor. S24 e henüz çıkmadı bir ara çıktığında 10 bin ₺ idi. Kapandı tekrar server.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ben önceki yorumlarda yazmıştım kamu indirimi ile hem eşime hem kendime S25 Ultra aldım. Bugünde kardeşime aldık ama o vazgeçti. Hazır sipariş verilmiş cihazı almak isteyen varsa direk benden alabilir. Sitedeki kamu fiyatından veririm. 256 GB Titanyum siyah.
Yoksa iade edicem benim için değişen birşey olmayacak iade etmeden ihtiyacı olan birisine gitsin isterim 😊 bana özelden ulaşabilirsiniz. Kamu indirimli sitede görünen fiyattan veririm üstüne kazanmama gerek yok. Amaç ihtiyaç görülsün.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evde 5 tane 16 pm var ben sattım 4 kaldı hepsinde vardı halen de var özellikle browserdan mesala foruma girip yazarsam daha da ağırlaşıyordu
reddit de de yüzlerce şikayet var bu konuda aylardır hemde 5 aydır var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 25 Ocak 2025; 1:18:38 > -
512 olsa talip olurdum...
-
-
ücreti ne kadar ki bu kodun hakkaten?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X