Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı! (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: grisales , konserve corba Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11.505
Cevap
309
Favori
375.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende toplamda 5 tane iphone 16 pro ve pro max iade ettim bu sorundan ötürü , 15 pro maxden geçtiğime bin pişman olmuştum, şimdi s25u aldım fakat daha önceki samsung deneyimlerim çok iyi değildi ,gün içerisinde en çok kullanılan özellik bana göre face ıd , samsungda yüz tanıma bence çok kötü s23 ultradan biliyorum , parmak izinin ekranda olmasıda odağınız başka yerdeyken doğru yere dokunamıyorsunuz ve eliniz kuru ikende düzgün çalışmıyor(çok azda olsa nemli olmalı) , uygulamaların iphonedaki gibi iyi optimize edilmemeleride çok kötü örneğin sahibinden,facebook vsvs

3 sene s7 edge ardından 3 sene iphone 11 kulladıktan sonra hiç bir cihazda sabit kalamadım malesef , s25u nasıl olacak merak ediyorum

• neyin ücretli kodu :)

• crashris kullanıcısına yanıt
    Kodun ucreti falan yok.
    Biz elimizdekileri forumda ucretsiz paylastik.
    Ucretli kod verenler, benim gozumde bir felaket durumunda Ucretsiz bir kasik su vermeyen firsatci tipler vardir ya, iste onlar gibidirler….

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 25 Ocak 2025; 1:38:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ücretli kod da neymiş. Yeni bir alım fırsatı mı 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Guest-0A65AFA8B G kullanıcısına yanıt

Ücreti ne kadar söyler misiniz?

• Daha önce konuşulmuştur belki ama kusura bakamyın tekrar soruyorum şimdi Kamu indirimiyle 512gb 71k gibi bir fiyata geliyor değil mi

• konserve corba kullanıcısına yanıt

evet

• TCM-5TM9-HN9M-ZH9N

TCM-5TGG-Y9AZ-R55P

TCM-5TMR-HA9Z-P5C1

şuraya 3 tane ikili şarj ve tag kodu bırakayım. ilk kullanan 3 kişiye gitsin :)

Gece gece hayır işleyelim.

• konserve corba kullanıcısına yanıt
    Yesss yanında tag ve şarj lansman koduyla.. %50 indirimli kılıf da ekle 71,5 Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 25 Ocak 2025; 1:45:6 >
  • İyi bari o zaman 2 hafta sonra 11 senin ardından androide geçiş zamanı

• Guest-0A65AFA8B G kullanıcısına yanıt

o zaman şöyle söylüym sattığın kod ne kadar ben sana yarı fiyatına vereyim sen kodla naparsan yap :DD

• kod ile şu anda sadece tag geliyor siparişi geçince yanında sürpriz şarj cihazı da çıkma gibi bir durum olmaz değil mi xd

• bu kod sadece s25 serisinde mi geçerli ? bi de s25 ile plus arasında fark var mı boyut hariç ? ona göre bakcağım ya kullanırım kodu ya da hayrına cidden ihityacı olan birine vereyim alacağı indirimle gitsin birine hayır falan etsin :)

• BackConnect kullanıcısına yanıt

Eskiden çok fazla vardı forumda Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı!  konu içinde kod satışı yasaktır diye duyuru yapacaktım ama gerek kalmadı hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıf ve ekran korumyı ne yaptonız

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu bunu sipariş verdim

amazon
    WSKEN Samsung Galaxy S25 Ultra Ekran Koruyucu için - [Parmak İzi Kilidi Açma Desteği] [Otomatik Toz Giderme] Tam Kapsama HD Temperli Cam Filmi Kabarcıksız, Kırılmaz, Parmak İzi, Çizilmez, 2'li Paket
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPMV1K2J?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_74TJ20GHBNANYAH6J4MN&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_74TJ20GHBNANYAH6J4MN&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_74TJ20GHBNANYAH6J4MN&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1

Kılıfıda sipariş esnasında orjinal şeffaf kılıf ve temudan dandik kılıflardan 2 tane sipariş verdim, spigenin fiyatları düşünce ona geçerim kılıf olarak

• Köyden emmimin söylediğine göre S26 Ultra 1TB'olanda;

- 6000mah batarya
    -16gb ram
    - 120watt şarj desteği
    - Bluetooth'lu S-Pen'e dönüş
    - 6.9" WQHD+ ekran. olacakmış

Lansman fiyatı da %98.75 ihtimalle 121.499 TL olacakmış ama sepette 512gb fiyatına alınacak yine o da tahminde 101.499 TL olacak .

• İlk ciddi batarya performans testi çıkmış. Adam üşenmeyip 8 saate yakın canlı yayın yapmış.

Lover Of Techyoutube
    Samsung Galaxy S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max vs S24 Ultra EXTREME Battery Drain Test LIVE! [4K]
    https://www.youtube.com/live/zlDv2e2gXSI?si=VtEcSdk9FuvwIJ8i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herze H kullanıcısına yanıt
    Güncelleme almadan stok işletim sistemi güzel performans vermiş bana göre, sd elite ısınır mı bu performansa diye düşünüyordum video gayet açıklayıcı oldu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WebServisi kullanıcısına yanıt

geliş süresi geç

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.