< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (281. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Valla anket yapmaya gerek yok.. bu senenin favori renkleri belli oldu ilk tükenen stokları göz önünde bulundurarak..
Gece siyahı (jet black)
Ve
Mavi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kamu indirimi ile 70.900 e aldı herkes 512 yi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jet black son zamanlarda gördüğüm en güzel renk.
bu bahsettiğiniz indirim bitti mi veya herkes nasıl o kamu indiriminden yararlandı, hiç bilmiyordum şuan öğreniyorum.
-
Videolarda da görüyorum beğeniyorum.. canlıda da severiz inşallah
Seversiniz, ben mecbur mavi aldım ama en orijinal renk jet black
Bazı renklerin stokları bitti bile :)
Apple pro Maxlarda yavaş yavaş batarya büyütüp neredeyse Samsunga yetişecek
Ama Samsung yıllardır aynı 5000mah
Eskiden bir Apple iPhone sahibi olsaydınız prizden uxaklaşamazdınız ama şimdi adamlar Samsungu ezip geçti batarya konusunda
Samsung Geçen sene 10x optik zoomu 5x'e düşürmüştü
Bu sene Bluetooth kalem özelliğini kaldırdı
Gelecek sene daha hafif olsun diye 4500mah'a iner çünkü basiretleri kapanmış
Adam gelmiş burda normal kullanıcının hissedemediği kamera özelliklerinden bahsedip nasıl geliştirme yok deyip satırlarca yazı yazıyor
Samsung s25ultrada kasanın iPhone kasasına bire bir benzemesi dışında gözle görülür tek fark SD elite işlemci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 25 Ocak 2025; 10:35:44 >
Fazla dertlenmeye gerek yok. Beğenmeyen almaz.
-
Kesinlikle haklısınız ama yine de geçiş yaptık bir çoğumuz. Iphone alamamaktan değil inanın... Tamamen keyif meselesi hocam.
Bu kadar doğru bir yorum olamaz. Gelip buraya paragraf paragraf yazı yazılıyor. Almayın be kardeşim hoşunuza gitmedi ise.
Dostum Samsung face idi daha keşfedemedi bi 20 yıla ancak face is gelir
Galaxy note 3 te yüz tanıma neyse s24ultrada aynısı ve s25 ultra da aynısı olacak eğer bunu merak ediyorsan
Bendeki kıçı kırık Poco bile s24ultradan 1000 kat iyi yüz tanıyor
Diğer emdişen olan ekrandan parmak izi okuyucu eğer cam filmi ile kullanmayacksan sorun yok ancak cam filmi takarsan parmak okuyucuya veda et
Face ID ve parmak izi konusunda Samsungdan daha beter hiçbir parmak yoktur
Eminim mağazalarda satılan çakma toplama technosparklar bile samsungtan iyidir...
O kadar doluyum ki geçen sene burada s24ultrayı eleştirenleri topa tutuyorduk, lanetliyorduk ama artık note 3 ten beri note kullanıcısı olan beni bile bezdirdiler
Yahu sene 2025 insan koymaz mı yağ gibi akan bir yüz tanıma face id
Ekrandan beceremiyorsan koysana yan düğmeye bir parmak izi
Rakibin sana yetişti seni geçti koysana +200 mah pil
Pocolar bile 12 bit 3000 nit koysana artık 12 bit
Bu neyin ısrarı
Mat loş ekran dedin s24ultrada çamur gibi ekran koydun milletin honoruyla pocosuyla yan yana utançtan koyamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 25 Ocak 2025; 10:56:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Köşelerin yumuşaması, ağırlığın azalması ve cihazın daralması özellikle talep edilen şeylerdi. Muhtemelen yaptıkları araştırmada kalemin Bluetooth özelliği yerine bu yapılan değişikliklerin cihazın tercih edilebilirliğini artıracağını düşündüler. Cihaz ergonomisi iPhone'a benzer olacağı için talep artacaktır. Ben genişliği,elde tutma zorluğu ve bilek ağrısından dolayı iPhone serisine geçmiştim,şimdi geri dönme zamanı Samsung'a:)
Devam dostum ne gelirse bahtımıza moduna devam
Eleştirmeyinki Samsung her sene aynı telefonu süsleyip önünüze sunsun zaten ne gelirse kaderimiz modundasınız
Dostum en çok kullanılan sosyal platform üzerinden anket yapılsın ağırlık mı azalsın yoksa ağırlık aynı kalıp batarya mı büyüsün
Ağırlığı ne kadar arttıracağı önemli olan, sosyal medyada oylama batarya çıkar kesin ama real verilerde ne kadar etkili olur o önemli. Batarya büyümesini herkes ister ama bir denge tutturmak zorundalar. Şu an yapılan testlere göre zaten rakibi ile aynı seviyede batarya. Ağırlık bence çok önemli bir faktör cihaz seçimi için.
savunduğum cihaz ve fiiyatı neymiş hocam ?
-
Forumda yazı yazarak mı düzelteceksiniz bu teknolojik tıkanmayı.. Şu anda bu durum bütün herşeye sirayet etmiş durumda, bir kısır döngüye girildi zira böyle innovatif birşey yapılamıyor. iPhone da da aynı durum var. Çoğu teknolojik cihazda bu durum var. Ekran kartı, işlemci vs hepsine bakın, hepsi benzer. Her sene gelişim artık minimal ve az düzeyde oluyor.
Ben bunları biliyorum ama gidip almayacağım cihazın sayfasına sayfa sayfa yorum yazmıyorum. Kimse sizin bu içsel sıkıntılarınızı okumak zorunda değil. Beğenmedi iseniz, f/p oranı doğru gelmedi ise, poco ile işinizi görüyorsanız bir kez gelip fikrinizi yazar sonra da çıkar gidersiniz. Diğer kısım hastalıklı bir durum.
Hocam ağırlık tabi ki önemli bazı insanlar hafif olsun ister ama ağırlık en son dülünülecek şey
Yıllardır note kullanıcısıyım ve yıllardır 3-5 kişi dışında ağırlıktan feryat eden kimseyi görmedim...
Ama rakip bizi geçti batarya konusunda o daha önemliydi yoksa hafif olmasın demiyorum ki
Bu sene batarya büyüt gelecek sene 15 gram hafiflet işte
Şuan laf yetiştirenler oluyor da bu normal bu güne kadar bende eleştirenlere sürekli laf yetiştirdim yerden yere vurdum eleştiri yapanları ama bazı şeylerin dejavu gibi sürekli tekrar tekrar sunulması artık sabrımı taşırdı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X