Google asistan açık mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (770. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Ben de 1 Şubat'ta sipariş verdim hâlâ hazırlık aşamasında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlar now bar google spora tıkladım takım seçildi o kadar başka birşey yapmadım.
Uğur abi huawei freebuds pro 4 te alabilirim
Ama buds 3 pro yu tekrar alacak gibiyim 🤣 yardım edin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abi şu an senin iş üstündeyim ama her yerde çok pahalı ya.. tek umut izlemeye alalım sepette kampanya zart zurt indirimi yapan olursa yapıştırırız.. buds 3 pro siyah mı beyaz mı?
Bugun whatsapp aktarımı için samsung destek ile görüştüm izmir menemende oturuyorum beni 45 km uzaklaktaki bir avm ye yolladılar. Neden diye sorduğumda oradaki görevlilerin alanında uzman olduğunu söylediler. Götürdüm iki üç saat baktılar olmaz falan dediler ama denediler yine. Oradaki elamanlar çok yetersizdi bazı şeyleri bana sordular nasıl yapıyoruz diye.
Whatsapp aktarımını denediler yapamadılar. Çalışan bana iPhone’dan androide whatsapp aktarmak imkansıza yakın bir şey çok zor diyor. Forumda yüzlerce kişi samsunga geçti böyle bir sorjn yaşamadı imkansıza yakın bir ieyi başarmış oluyorsunuz…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok açık değil. Gemini seçili.
Ekleme: Abi çözdüm olayı. Gemini içerisinde uzantılardan açmak gerekiyormuş. Bende Gemini etkinliği kapalıymış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 9 Şubat 2025; 20:8:6 > -
quote:
Orijinalden alıntı: konserve corba
Bugun whatsapp aktarımı için samsung destek ile görüştüm izmir menemende oturuyorum beni 45 km uzaklaktaki bir avm ye yolladılar. Neden diye sorduğumda oradaki görevlilerin alanında uzman olduğunu söylediler. Götürdüm iki üç saat baktılar olmaz falan dediler ama denediler yine. Oradaki elamanlar çok yetersizdi bazı şeyleri bana sordular nasıl yapıyoruz diye.
Whatsapp aktarımını denediler yapamadılar. Çalışan bana iPhone’dan androide whatsapp aktarmak imkansıza yakın bir şey çok zor diyor. Forumda yüzlerce kişi samsunga geçti böyle bir sorjn yaşamadı imkansıza yakın bir ieyi başarmış oluyorsunuz…Iphone'a drive yükledikten sonra yedeği drive'a yükleyip s25 ultraya çekmeyi denediniz mi?
İyi akşamlar, kamu maili konusunda yardımcı olabilecek var mı?
-
İphonede wp yedeğini driveye yükleme özelliği var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kenanmorbulut
Uğur abi huawei freebuds pro 4 te alabilirim
Ama buds 3 pro yu tekrar alacak gibiyim 🤣 yardım edinekosistemden çıkma hocam :)
Ios'a drive yüklenebiliyor, ama whatsapptan bulut ayarlarında drive var mı bilmiyorum.
Çok ilginç, easycep kodu neden ister acaba. Hiç karşılan oldumu bununla ilgili.
. Bu sabah 7 gibi sipariş geçtim lansman kodum yoktu şimdi elime geçti o kod ile sipariş vermek istiyorum. Hali hazırdaki kamu hesabımdan sipariş vermeye kalkarsam müşteri hizmetleri iki kat hafıza kampanyasından faydalanamayacağımı söyledi. Ondan dolayı benle aynı durumda olan var mıdır acaba diye düşündüm. Aynı durumu yaşayanlar varsa yönlendirebilirse sevinirim. indirim bitmeden tamamlayalım maksat
-
Bildiğim yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende yaptım şimdi teşekkürler
Drive yüklenmiyordiye biliyorum
https://apps.apple.com/tr/app/google-drive-depolama/id507874739?l=tr
Eve geçince deneyeyim. Cidden bu forumdakiler samsung mağazasında çalışanlardan 10 kat bilgililer adam smartswitch ilemolmazsa imkansızndiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X