< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (768. sayfa)
-
-
Doğrudur hocam. Güle güle kullanın inşallah. Ben kayda değer fark göremediğim için ve daha 2 ay olduğu için alali sanırım 26 yı beklerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam selamlar. bende 2-3 gündür bakıyorum fiyatlara dün avm de gezdim. her yerde aynı fiyat 7300. samsung kamuda 7.224 lira. daha uygun bulamadım. gümüş rengi bakıyorum
-
Bende ordan burdan duyduğumla aldım:)ev düzeni önemli...mesela bir örnek ben evdeki tüm yatak baza ve koltukların ayağını yükselttim. Baktım girip çıkamıyor:) en rehatı yatak,koltuk altı gibi zor yerleri rahatlıkla yapıyor. Ama eksik tarafları var tabi,güvenlik kısmını kafaya takmıyorum ama evde dyson da var;bunun ardından çalıştırsam yine toz felan buluyor. Bu daha çok günlük kabasını almak için ideal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 9 Şubat 2025; 18:7:26 >
Sanırım ama. Değişim için biraz vicdanlı davranmaları gerekirdi diye düşünmüyor değilim
Kılıf gelsede bende kullanmaya başlasam telefonu, daha ne kılıf var ne ekran koruyucu
Bir delilik yapıp bugün bende s24u dan s25u titanyum Siyah ile aranıza katıldım :)
Evet kardeşim, çünkü otomatik odaklama yok cihazda. Rezillik. Ama en nihayetinde Pro.
Vivo'da amiral gemi X100 Ultradır. Pro bir alt modeldir.
Abi e.koruyuvu yarın sana doğru yolda
samsung'un S25U için orjinal ekran film koruyucuyu nasıl buluruz, amazon usa da var ama gümrüğe takılırmı 19 dolar artı 26 dolar masraf. kodu bu= EF-US938CTEGUS, avrupa da satılan zaten yok.
-
Ben Pro olanlar üst model sanıyordum
Sağol kardeşim
Ultra sadece çine özeldi galiba
-
Hayirli olsun eşit durumdayız benimde 2 aylık s24u . Ama ben geçmeye değecek bir fark düşünmedigimden gecmedim, güzel günlerde kullanın
Arkadaşlar telefonun sarji çok cabuk bitiyor s24 ultra kullanan arkadaşlar onda nasıldı şarj performansı?
Watch 7'yi mediamarkt'tan, buds 3 pro'yu hepsiburada'dan (satıcı da hb) aldım.
Cevapla kısmında ekledim ama oda kalmamış eskilerden :D
Bu iki günlük süre zarfında edindiğim paylaşımları aktarcağım madem mesaj attık iyi kötü bir işe yarasın , yıllar IOS kullandığım için aşırı teknik bilgi veremeyebilirim. Genellikle kullanıcı deneyimi bazında aklıma ne geldiyse yazıyorum cümlede anlam bütünlüğü aramayın :D .
Telefonun elde tutuş hissi muazzam ama kılıfla kullanınca biraz yüzünüz düşüyor kılıfsız kullanayım desem malzeme ve şekilden dolayı kolay kayıyor dikkat etmek gerek.
Yeni bir özelleştirme keşfettiğim zaman halen eşime bak bak diyorum , o kadar alışmışız İOSta çok fazla düzenleme yapamamaya neredeyse hiç bir kısıtlamaya mağruz kalmadan cihazı istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz bence bu özellik telefonu tam kişisel yapıyor herşeyini karışabiliyorsunuz , bu kadar karıştırmak güvenlik sıkıntısı verir mi ? orasını bilemem kullanıcı tercihi.
İlk gün telefonu denerken çektiklerimi mac'e gördermek istedim air drop özelliğini ne kadar sevdiğimi anladım. Mutlaka program falan vardır bunu yapmak için ama eski alışkanlık hemen gitmiyor.
Bol bol medya tüketen arkadaşlar içinde çok güzel bir cihaz hele benim için o kalem ile Hearthstone oynamak iste o tarif edilemez.
Telefonun yüz tanıması çokta kötü değil ama stabilde değil.
Bu yapay zeka sayesinde işte not aldım çevirdim onu çevir bunu çevir derken derken cidden dil öğrenmek isteyenler yada hali hazırda bilenler için çok güzel bir yardımcı olacaktır. Eğitim hayatında güzel bir dost olacaktır kullanan kişiye.
Kamerasına yorum yapmayacağım , sadece övüldüğü kadar güzel değil. Ses yüksekliği yeterli ama sesin temizliği ? bilemiyorum
-
Şimdi bu home up olayında kendimiz bir sticker yaratabilir miyiz? Var mı bilen?:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X