Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (772. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 20 Misafir (1 Mobil) - 25 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
16.102
Cevap
360
Favori
511.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba daha önce iPhone 13 den S23 Plusa geçerken aktarmıştım ben sohbet verisini.

Aşağıda kendi kanalımda çektiğim video ile bir çok kişi whatsapp verisini aktarmıştı. Yardımcı olur size bu video. Yeni cihazınıza whatsapp kurulu olmasın önemli olan kısım bu.

MKM-TVyoutube
    iPhone dan Samsung Cihaza Whatsapp Sohbet Verisi Aktarma
    https://www.youtube.com/watch?si=Gd_hAJkG5c_e7SmE&v=P55auI_zuxo&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Çok teşekkür ediyorum tekrar deniyorum

• Görüşlerinizi merak ettiğim bir konu var. Samsung un duo wireless şarj aletim var. Saati ve telefonu bununla şarj ediyorum. Kablosuz şarj kullanmanın sizce pil ömründe bir dezavantajı olur mu? Bir kaç kaynaktan baktım kablolu kablosuz fark etmez görüşü hakim ama kullanıcı olarak sizler ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anld262 -- 9 Şubat 2025; 21:13:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba elimde 1 adet ikili kablosuz şarj cihazı hediye edilen lansman kodu var kullanan kişi kullandım derse sevinirim.

TCM-5TA8-9PHG-FF19

• anld262 A kullanıcısına yanıt

Pil koruması maksimumda kullanıyorum ben, %80'e kadar şarj ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamu indirimi olup yardimci olabilecek varsa pm atabilir mi

• TR7-NX6K-XB86-MKMN

Bu kod sadece SmartTag2 ekliyor.

• Kamu lazım olan varsa son saatler bende var

• BackConnect kullanıcısına yanıt

Çok iyi fiyat bütçe el veriyor ile kesinlikle alınmalı.

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Bu saati etrafımda ne soran nede kullanan birine raslamadım. Sanırım en az ilgi duyulan Samsung saatlerinden biri bu oldu. Bende W6 Classic var, bu Ultra modeli ilk çıktığında geçmek istemiştim fakat Classic'de ki dönen çerçeveye sahip olmayışı ve kaba yapısı nedeniyle vaz geçmiştim.

Bu yıl Samsung'un dönen çerçeveye sahip bir saat modeli getireceği söyleniyor onu bekliyorum.

• ceyran55 C kullanıcısına yanıt

sepette ödemeye sorun yaratmıyor hocam lakin sabah müşteri hizmetleri ile görüştüğümde yararlanamazsınız veyahut iptal olabilir sonrasında dedi ondan çekindim biraz açıkçası

• Recepzile R kullanıcısına yanıt
    Acaba mavi renk ellerinde hiç mi yok bu ayın 11i de geriye sarkacak bu gidişle

• Prfssr kullanıcısına yanıt

tabletler benim bildiğim daha çok öğrenci hesaplarında uyguna geliyor hocam aklınızda olsun. ben galaxy tab s8 ultra aldım 2 sene önce öğrenci hesabımdan hem indirimli geldi hem de yanında bir sürü hediye verdi. kılıf, kablosuz mouse, kablosuz klavye.

• selam. S25U, 5 şubat çarşamba günü teslim edildi. S24U yu göndermeden önce ufak bi kıyaslama yapma fırsatım oldu. bana göre özellikle tasarımı çok daha hoşuma gitti S25U nın. hoparlörü kesinlikle çok daha güçlü. bunu da çok beğendim. ekranı da daha güzel. yalnız bana göre bir sorun daha doğrusu S24U dan daha kötü olan bişey gözüme çarptı ve şu an nerdeyse takıntı haline getirmeye başlıyorum. o da; ben cihazlarımın hepsini otomatik parlaklıkta kullanırım ve S25U otomatik parlaklıkta bayağı bayağı karanlıkta kalıyor S24U dan. ikisi de aynı şartlarda ve ekstra karartma, göz rahatlığı kalkanı, adaptif renk tonu gibi vs. gibi tüm özellikler aynı şartlarda olmasına rağmen S24U çok daha aydınlıktı. manuel parlaklıkta S25U kesinlikle, gözle görülür şekilde çok daha parlak ve keyif verici ama otomatik parlaklıkta bariz bi şekilde daha kısık parlaklık ve karanlık. umarım güncelleme de bunu içine katarlar...

• EmirhanBagci E kullanıcısına yanıt
    Eğer kendileri iptal ederlerze onu bilmiyorum hocam

• ceyran55 C kullanıcısına yanıt

o yüzden duraksadım bende hocam açıkçası

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt
    Ben Tab S9 Plus'ı gittim normal fiyattan aldım bir de... Bir dahakine kesin eğitim vs ile alayım. Hiçbir hediyeden vermemişti yanında.

• feelstar F kullanıcısına yanıt

Hocam Artık lansman kodları geçerli olsa dahi kullanılamıyor,Hediyeler stoklarda kalmamış

• EmirhanBagci E kullanıcısına yanıt
    Hocam bence samsungun whatsup hattınada bir sor , hızlı cevap veriyorlar.aynı zamanda müşteri hizmetleri ile(eğer bu saatte kapalı sitelerindeki canlı bağlantı 24 saat açık ) tekrar bir teyit ettir.bana hiç mantıklı gelmedi. Ve bazı müşteri hizmetleri bilgi hatası kaynaklı yanlış bilgilendirebilir

• yunus_60 kullanıcısına yanıt
    Kablosuz şarj standını ekliyor hocam

• 
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.