< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemCirit -- 9 Şubat 2025; 20:37:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemCirit -- 9 Şubat 2025; 20:37:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Iosta Google drive kullanılabiliyor fakat wp içi drive yedekleme Googleye yapılamıyor diye biliyorum. Böyle bir çözüm varsa kablo wifi aktarım zahmetine gerek kalmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben iphone aldığımda karekod ile okutarak ikinci cihaz gibi (tablet gibi yani) ayarlamıştım, sonra diğer cihazı sıfırlamıştım sorun yaşamamıştım. Ama ıphone macerası kısa sürünce eski yedekten android için kurulum yapmıştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Drive'da mı o yedek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İndirimli net fiyatlar kamu mağazasında görünüyor Telefonda %15 net < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BÜTÜN ÜRÜNLERDEMİ VAR İNDİRİM |
TCM-TCM-5TNF-RFRN-TPC55TNF-RFRN-TPC5 |
Sepette telefon olunca diğer ürünler de %15 düşüyor bende. Hata mı var bilmiyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L_Lawliet -- 9 Şubat 2025; 20:57:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anld262 -- 9 Şubat 2025; 21:7:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |