< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 25 Ocak 2025; 11:48:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (283. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Doğumgünü kodu değil, sadece kamu indirimi ile oluyor (daha doğrusu kamu mağazası) 70.970 tl gibi birşeye geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam teşekkür ederim cevabınız için, o zaman kamu indirimi %15 ten daha fazla yansımış oluyor doğru mu? Çünkü şu anda 91 k
-
Evet ama 256 fiyatına 512 verdiği için aslında fiyat 83.500 gibi. Yani kamu mağazası ile arasında 12-13 bin tl civarı bir fark var.quote:
Orijinalden alıntı: 44 plakaHocam teşekkür ederim cevabınız için, o zaman kamu indirimi %15 ten daha fazla yansımış oluyor doğru mu? Çünkü şu anda 91 k
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gemine değil de Gemine'ın cross appözelliği için herhalde o tuşa basmak gerekiyor diye anladım ama emin değilim.
Webtekno da böyle dedi bir yabancı kanalda böyle dedi. Ya da ben yanlış anlıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kullandım teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada merak eden olabilir diye şimdiden söyleyeyim
Samsung diyaneti kamudan saymamış gece görüştüm diyenet.gov.tr dahil değil
Sağlıkçı iki arkadaş bana maillerini verdi, hediye kodu var ancak takas ve 2x hafızayı birleştirme yok Muş
Ya hafızadan ya da ek 8000 takas desteğinden feragat edilecek
Hah tamam şimdi oldu sağolun, yalnız çok kısıtlıymış anlaşmalı kurum? Şunu doğru düzgün daha geniş kesime yapsaymış ya
Sağlıkçı hemşire olur mu
İlginç ben de kullandım teşekkür ederim
lansman kodu olan pm atabilir mi lütfen
-
Bu ekran koruyucuyu geçen yıl kullandım S24 ultrada. Kısa süre içinde berbat bir hale geldi. Benks'in yansıma önleyici cam olanı var. Onu alabiliyorsanız alın. Samsung olan berbat.
Doğum günü kodunu kabul etmedi on siparişte geçerli değilmiş
Folyo ve jelatinler kullanıma olumsuz yönden çok etki ediyor asla kullanmam en kalitelisi bile mide bulandırır
Kaliteli bir cam esr veya spigen en iyisidir
Tesla ekranına bile yansımasız spigen cam taktim efsane gerçekten
Şuan kullandığım pocoda bile fabrika çıkışlı jelatin var iğrenç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 25 Ocak 2025; 12:7:8 >
Aynı şey, gemini yapıyor işlemi zaten. Bende baktım videolara , hep tuşla çağırıyorlar çok saçma:( Güncelleme ile düzeltir diye düşünmek istiyorum:)
Wireless şarj aleti için deneme yapmaya gelmiyor hemen sizin gibi biri ikna oluyor sadece smarttag’e. :)
Lansman kodunu kullanmayacak olan varsa özel mesaj atarsa çok sevinirim. İki gündür kupon denk geliyordu ama şarj aleti yok diye alamadım. İsteyen olursa ufak bir ücret de gönderebilirim, resmen sinir stres oldum iki gündür.
Lansman kodu da mı gerekiyor şimdi
takasta ne veriyorsa zaten +7 8 fazlasına piyasada satabiliyorsunuz o yüzden hafıza yükseltmeli almak en mantıklısı değilmi
-
diyanetçi yeteri kadar sömürüyor dahil olmasınlar zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X