lansman kodu sayesinde kablosuz şarj cihazı veriyordu ama stokları tükenmiş |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (284. sayfa)

-
-
şarj cihazı ön siparişlerde tükendi gelmeyecek diyorum, geliyor belli aralıklarla bunun sebebi sipariş iptali olması o an denk gelirseniz ekliyor. sipariş iptali sadece iptal düşünmeyin normal alan kamuya geçiyor, veya normal iptal oluyor veya renk - model değiştiriyor.
-
Onlar özellikle indirimli fiyat istememiş de olabilirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 25 Ocak 2025; 12:19:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TCM-5TM9-HN9M-ZH9N
TCM-5TGG-Y9AZ-R55P
TCM-5TMR-HA9Z-P5C1
ön sipariş hediye kodu
-
evet
-
Değil mi? Yanlış anlamamışım o zaman. Bence de güncelleme ile düzeltirler.
bu kadar hızlı nasıl kullanıyor millet yahu
-
3 ü de kullanılmış mı ? gece 02 civarı vermiştim bu 3 kodu tekrar attım
yararlanan teşekkür etse anlarız da yok işini gördün mü bitiyor vermiyecem daha kod
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 25 Ocak 2025; 12:19:6 > -
Öyle görünüyor yada kimse sesli ve ekrandan çekip gemini çağırma özelliğini açmadı. Zaten ‘hey google’ ile çağırılıyor eskisi gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
maalesef kullanılmış biri bot mu kurdu ne yaptı. özelden de bir adet gönderseniz fena olmaz varsa tabi
-
Abi senin yorumların neden bu kadar keskin neden bu kadar kesin ve neden bu kadar agrasif?
ben istediğin kadar teşekkür ederim :D ama özelden atsan çok iyi olur o kadar hızlı değilim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aurica -- 25 Ocak 2025; 12:21:32 > -
forum da sürekli almayacakalr paylaşıyor hocam bende şuan başka kalmadı
-
Burada yazmıştım. Üçüncü kod çok uzun süre açık durdu.
yukarıda şarj aletinin neden olmadığını belirttim çok büyük şans onu beklerken tag dan da olabilrisiniz de tag bitmez gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 25 Ocak 2025; 12:25:58 > -
şimdi bir sorum olacak mantığını değerlendirirseniz benim için çok iyi olur. Ben kamu indirimi ve lansman koduyla 256lık sipariş verdim takasa da apple wath10 koydum 16 teklif verdi yaklaşık. şimdi takassız 512 lik almadığıma biraz pişmanım açıkcası siparişi iptal edip kablosuz şarj olmadan 512 lik almak mantıklı mı sizce? telefon ve saatimi dışarıdan satmak daha mı mantıklı olur?
-
Kredi kartında limit varsa birde 512 lik sipariş ver. 256gb olan telefonuda aldığın fiyata sat aynı mantık olur senin için. 2. El şeyi satmaktansa sıfır ürünü aldığın fiyata ihtiyaç sahibi biri hemen alacaktır.
S25 Ultranın donanımdan ziyade tasarımı daha çok gitti doğrusu. Android tarafını da özledim ama 15 PM'in üstüne 21 bin vermeye değmez gibi geldi.
Güncel kullandığınız telefonda hafızaya bakın, ortalama kaç gb kullanıyorsunuz ona göre karar verin. 256 çoğu kullanıcıya fazlasıyla yetecektir. Arada ki 8000 tl az bir rakam değil aslında. O farka Samsung watch, yada kulaklık vs alınabilir
Arkadaşlar burada güzel indirim paylaşımları yapıyorlar. Bunlardan faydalanmanız durumunda 15 PM verip S25 U almak için herhangi bir ödenecek fark oluşmaması lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X