Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (285. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 25 Misafir (6 Mobil) - 25 Masaüstü7 Mobil
5 sn
16.105
Cevap
360
Favori
511.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet bu mantıklı ama 70 civarı 256'lık satmak zor olabilir. Sonuçta 71'e 512 lik modeller satıldı.

• myz1453 kullanıcısına yanıt

SDN ten Hakkı Amerika daki önincelemesinde S24 Ultra kendi kalemi girmediğini beyan etmişti ve bunu burada da ifade etmiştim geçen günlerde.

Zaten olayın bir de yazılımsal arayüz desteği de beklenirdi velevki birileri daha eski model kalemi sokabilse veya traşlasa filan tam uyumlu olamayacak. Bence şarj dışında yazılım vs sebeplerle Samsung kalem konusunda ilerlemesini beklerdim.

Nedeni ayrıca : Wacom firmasını satın almaları yıllardır Samsung un elinde. S-Pen teknolojisi Wacom firması geliştirip üretmektedir. Madem firmayı satın aldın yenilikleri de geliştiren artık Samsung un Wacom şirketi ise S25 Ultra da kalemi vitrin misali yeni şeyleri de beklerdik aksine geriye gitmişler!

İnandırıcı/ kandırıcı bir resmi basın açıklaması bile yok ...

• saitates kullanıcısına yanıt

hafızadan yan hiç sorunum yok şu an 128gb 15pro kullanıyorum. sadece saati dışarıda 14-15 civarına satabileceğimi varsayıyorum. ben de aynı fiyata 512 lik almış olacağım gibi

• T Square kullanıcısına yanıt
    Mesajlara biraz baktım ama benim kamu gibi indirimi şansım yok, tanıdığım da yok. Belki öğrenci indiriminden yararlanırım ilerleyen zamanlarda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aurica A kullanıcısına yanıt
    Kamu indirimi özelinde düşünme bu telefonu alacak kaç kişi var çoğu samsung sitesine bile uğramıyor. Dışarıda 256GB telefon 83 bin TL bunu baz alarak düşün. 70 bine her türlü gider baktın gitmedi hadi 68 olsun 2 3 binlik şeyleri zarar diye düşünme yerine 2 bin lira farka 512 almış gibi olacağını düşün. Oda piyasada 91 bin TL. Kamu indirimi ve kampanya elbet bitecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onti -- 25 Ocak 2025; 12:34:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Siz takas desteği ile saatinize az fiyat verdiğini düşünüyorsanız o ayrı. Bende apple watch verdim SE 40mm evde 1 yıldır yatıyor, kendim satsam 4 bin anca eder ama takasta 12 bin civarı saydı mesela destekle beraber.

• onti kullanıcısına yanıt

yorumunuz için teşekkürler kodla kablosuz şarj denk getirebilirsem ilk hedefim iptal edip 512 lik almak olacak. yoksa 2 telefon alıp birini satacağım.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Hocam robot süpürgemden televizyon ve çamaşır makineme tabletime kadar herşey Samsung çocuğum gibi tanıyorum samsungu...
    Yıllardır ısrarla aynı hataları tekrar tekrar sunması isyan bayrağı açtırdı maalesef

Herkes bilmez ama eskiden Samsung A serileri bile efsane cihazlardı özellikle 2016 A serisi ama Samsung giderek kaliteyi düşürdü ve şuan Samsung S serisi dışında qlınacak Samsung kalmadı

Gönlüm fold serisinden yana ancak S ultralara göre çok şeyi kısıtlıyor

Mesela eskiden de Samsung TV kullanıyordum ancak yeni the Frame TV de kumanda kalitesi acayip oranda düşürüldü

Bütün bu olumsuzlukları birleşince patlama oluyor maalesef

Tüm telefonlar kısır döngüde eski heyecanlar asla yok gidip Asus rog phone alayım derim onda da kalem yok

Eşime 16pro Max aldım elime dahi almıyorum
    Eski ben olsam neler yapmazdım

Bırakın kim eleştiriyorsa eleştirsin kötü niyetli olmadığını sürece

Eleştirenler azaldıkça markalar bizi kazıklamaya devam edecek

Araba markalarına bakın tüm dünyada farklı bizde farklı sırf eleştirmiyoruz diye
    Tesla Japonya'da 5 sene ücretsiz SC hediyesi verirken bizim ülkemizde ilk şarjı bilr bedava vermiyor
    Byd dünyada 15000km de bir rutin bakım isterken TR de 5000 km

Diğer malum markalar diğer ülkelerde 7yıl garanti sunarken burda 5 seneye indiriyorlar neden ?

Öfkem Samsung özelinde değil aslında genel bir öfke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 25 Ocak 2025; 14:5:21 >

evet takas desteğinin bir manası kalmıyor gibi oldu. kampanyayı kaçırmayayım diye hızlı hızlı alayım dedim düşünmeden hareket ettim.

hocam bunu bende düşündüm, iki türlüde aynı paraya geliyor,

1. seçenek: ben 512gb s25u 71K tl den aldım + apple watch 10 46mm 2 aylık cihazı 11k TL'den sattım = s25u 512gb 60k TL'ye geldi bana

2. seçenek: siteden 77k TL'ye kamu indirimiyle s25u aldınız + 16k TL takastan para geldi = s25u 512gb'ı 61k TL'ye mâl ediyorsunuz

ben 1. seçeneği uyguladım, bu kadar para veriyoruz 3'e 5'e de bakmıyorum o yüzden

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Değmez hocam

Bu takas durumlarında sanki elde kalmış, eksi ve değeri düşük cihazlar vermek daha mantıklı. Piyasası olan cihazı dışardan satmak avantajlı olabilir sonuçta

• Ben siparişimi iptal ediyorum gece siyahımı neyse. Şarj cihazı ve telefon stoğa girebilir.

• termomuk kullanıcısına yanıt

neden vazgeçtiniz

• Takasa verecekler inşallah easycep ile sıkıntı yaşamazlar. S24 Ultra alırken amazon üzerinden takasa iphone vermiştik, parayı 2 ayda anca yatırdılar.
    www.sikayetvar.com
    EasyCep - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/easycep

• WebServisi kullanıcısına yanıt

işte aradığım yorum apple watch10 46mm 2 aylık cihaz 12 civarı dışarıda ancak satılıyorsa içim rahat eder. sonuçta üstüne bir de kablosuz şarjdan olacağım.

• emocan21 kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum daha 1 sene bile olmadı alalı iOS tarafını da seviyorum, ekosistem kurdum ama Androidi de özledim. Belki ilerleyen zamanlarda ikinci cihaz yd olarak alabilirim.

kesinlikle

• 9 Şubat'a kadar bekleme kararı aldım hocam. S24 Ultra için gelen teklifler 45-48 üstelik kılıflarla ikili şarj cihazlarıyla veriyorum. Telefon mağazaya geldikten sonra inceleyip tekrar düşüneceğim. Acelemin olmadığını fark ettim kısacası. Ödeme stresine girmek istemedim bir de. Kart ödemesi biraz erken :)

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt

İlla geçecekseniz 15pm yi dışarıda satın, kamu indirimi ile alın, neredeyse kafa kafaya gelir. İOS ekosistemdeyseniz ama tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.