Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (282. sayfa)

5 sn
15.695
Cevap
359
Favori
498.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/galaxy-s25-ultra-anti-reflecting-film-transparent-ef-us938ctegww//

bu ekran koruyucu geçen konuşuyorduk telefonları dağıtımı ile stoklarda olacak ekran koruyucu alan veya alacaklar bence bunu beklesin.

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Bu folyo gibi mi acaba? Cam değil sanki. Camların hassayeti iyi oluyo aslında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mesela iPhone düz serilerde hâlâ 20 senelik teknoloji 60hz kullanıyor neden ?
    Çünkü eleştiri yok yine alınıyor yine satış rekorları kırıyor
    Ama kullanıcı bilinçli olsa 60hz nedir asla almam dese apple sonraki seriyi beklemez arada düzeltir 120hz yapar ekranları

Bilinçli kullanıcı olmak çok önemli

Samsung neden bize tüm markalarda olan basit bir face idi layık görmüyor
    Neden bize 10 sene önceki xiaomilerde bile olan stabil bir parmak izini layık görmüyor
    Bunları konuşalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Günaydın herkese. Sizce bu telefonun hediyesi olarak aldığımız 25 watt kablosuz şarj cihazı ile her gün telefonu şarj etsek, kablolu şarja göre pil ömrü daha çabuk mu tükenir? Yani pile zarar verir mi? İnternette araştırma yaptım kimi vermez diyor kimi ömrü kısalır diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Jelatin

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

evet jet black - mavi ve beyaz en iyi 3 renk bence de zaten 2 tanesi şuan tükendi

• emocan21 kullanıcısına yanıt
    Sözde face id çok gelişmiş diyorlar🥶 Hızlanmıştır belki:)

• saitates kullanıcısına yanıt

ben bundan hiç kullanmadım ama forum da önce ki senelerde Türkiye de olmadığı için yurtdışından getirtipğ kullanan dostlar var.

Bu haber iyi oldu. Aslında mat kaplamayı bozmasına rağmen spigen glas.tr siparişi vermiştim ve kurulumu çok kolay. Artık bunu alırız.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Benim alıp almayacağımı nereden çıkardınız alacağım telefonu eleştiremez miyim yemin ederim akıl konusunda bile kısır döngüdeyiz

Ekonomiyi eleştiriyorum beğenmiyorsan s.. olup git diyorlar

MTV ye gelen orantısız zamları eleştiriyorum beğenmediysen araba alma

Gelen vergileri eleştiriyorum şikayet edeveksen aha kapı orda

Telefonu eleştiriyorum beğenmediysen grupta yazma alma

Bence teknoloji değil bizim aklımız döngüde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 25 Ocak 2025; 11:13:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emocan21

Benim alıp almayacağımı nereden çıkardınız alacağım telefonu eleştiremez miyim yemin ederim akıl konusunda bile kısır döngüdeyiz

Ekonomiyi eleştiriyorum beğenmiyorsan s.. olup git diyorlar

MTV ye gelen orantısız zamları eleştiriyorum beğenmediysen araba alma

Gelen vergileri eleştiriyorum şikayet edeveksen aha kapı orda

Telefonu eleştiriyorum beğenmediysen grupta yazma alma

Bence teknoloji değil bizim aklımız döngüde
    Tamam, yazdığınız mesajlara bakın. Kaç tane mesaj var, benzer şeyleri söylüyorsunuz. Kusura bakmayın, rahatsız edici. Kimse bunları okumak zorunda değil. Bir şey, bir kez yazılır. İlla eleştirecekseniz ayrı bir konu açıp orda yazın. Burda konuşularak çözülecek şeyler değil bunlar.

• nty35 kullanıcısına yanıt
    Hiç bişi olmaz ama o cihaz 15w kablosuz ;)

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160538964

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 25 Ocak 2025; 11:27:37 >
  • F@ruk F kullanıcısına yanıt
    Spigenin hassasiyeti çok güzel cam olduğu için, ama s23U için orjinal olan kullanmıştım folyo gibi olan, ekranda plastik hassasiyeti veriyordu. S25 için olanda aynısıysa çoğu kişi beğenmez bence.

Folyo ama her sene değişiyor tarzı kalitesi hissiyatı

Bunların fiyatı ne kadar olur tahmini? Ona göre bekleyeyim, yansıma yapmaması çok iyi benim, kuyumcuyum ve tavanlarımız full led ışık çok yansıyor telefona. Madem telefonun böyle özelliği var normal filmle o özellik gitmesin benim için

• 1tb s24u tr garantili ne kadara gider 2.el:)

• Freddy Krueger kullanıcısına yanıt
    Amazonda geçen sene 1000-1200 civarıydı.. TR'de 2.500den aşağı olacağını düşünmüyorum gelirse...

• Selamlar arkadaşlar, 23U kullanıcısı olarak bir albenisini göremedim bu yüzden lansman kodunu kullanmayacağım. İhtiyacı olan var ise kullanabilir.

Herkese iyi forumlar  

TCM-5CM1-C1ZT-8AMG

• Yaşlılık kötü, ben hala tam anlamadım;kamu indirimi ve doğum günü koduyla mı 70 küsüre geliyor 512 gb ı?

• İzlediğim kadarıyla bu yeni gelen yapay zeka özelliklerinde tek eleştirdikleri şey Cross App Action'in açma kapama tuşu ile çalışması. Nedense sesli komutla olmuyormuş.

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.