< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (786. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Jet black siparişini iptal etmemişmiydin ki ?
Ben iptal ettim o yüzden aramazlar :D ama sen de iptal ettiğin halde aradılarsa bilemiyorum ...
-
Soyledikleri kod ile yollayamadim telefon actim ve anlasma numaralariyla yolladim yurtici kargo araciligi ile..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
www.spigen.com.tr
Spigen Galaxy Watch 7 (44mm) Kılıf Bezel Tune Pro Silver - Spigenhttps://www.spigen.com.tr/urun/spigen-galaxy-watch-7-44mm-kilif-bezel-tune-pro-silverSaat için bu kılıf aldım, ama taktıktan sonra ekran koruyucunun çevresinde 360 derece boyunca hava oldu. Sonra çıkardım :( Kutuyu da yırtmıştım, ne yapacağım bilemedim.
www.spigen.com.tr
Spigen Galaxy Buds 3 / 3 Pro Kılıf Lock Fit Matte Black - Spigenhttps://www.spigen.com.tr/urun/spigen-galaxy-buds-3-3-pro-kilif-lock-fit-matte-blackKulaklık için de bunu aldım, ama bayağı hacimliymiş, kulaklığımı cebimde taşıyordum ben. Biraz cebimi doldurdu arabanın anahtarıyla birlikte, ama alışırım galiba.
-
evet okudum ama iade edenlerin olacağı yazılmış burada görmedim ısınıyor diyeni. bende de çok serin çalışıyor problem yok
-
Daha çok uzatırlar bu saçma sapan satış fiyatına satabilirler mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tam olarak nasıl yaptınız sistemi bana da anlatır mısınız ?
-
Kardeşim için 3 şubatta titanyum gümüş sipariş vermiştim o tarihten beri defalarca mh ile görüşmeme rağmen sipariş onaylandı aşamasından öteye geçemedi. Dün benim titanyum griyi görünce çok beğenip gümüşten vazgeçti. Siparişi iptal edip gece 11.30 da titanyum gri sipariş ettik yarım saat sonra kargoya hazır hale geldi sabahda dhl mesajı geldi. Gerçekten enteresan bi sistemi var bu samsungun.
-
Yabancı kaynaklarda da kamera da tozlar belirtilmiş x (formerly twitter)
The Sam #OneUI7 (@samsungoneui7) on Xhttps://x.com/samsungoneui7/status/1888887515215499675?t=vdG6BSzALo1OyBa9tYIQcA&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
belki %1-2 kişide çıkmıştır ısınma problemi. Ama Phonearena telefonu başından beri gömmek için bahane arıyor zaten.
-
Telefonda sıfır ısınma, buz gibi cihaz. Şaşırtıcı. Ama ekran uyuz ediyor, yok mu koruyucusuz kullanan babayiğit, beni gaza getircek biri😁
ne kadar yaygın acaba 16 gibi 10 telefonun 8-9unda var mı? bende toz vs yok s25u
-
Bilmiyorum yakında reddit te çıkar gibi. Apple dan bu özelliği çalmasalardı keşke. Samsung tan bu yıl ilk defa kamera tozuna denk geldim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 10 Şubat 2025; 13:9:31 >
Hocam bu içten yanmalı araç sahiplerinin ışıklarda ters bakış atıp gaza gelip dikiz aynasında kaybolmaları gibi olmasın da :)))) adam egea ile bana kafa tutmaya çalışıyor :)))) sizde gaza gelmeyin :))))
-
ben koruyucusuz kullanıyorum sipariş ettim henüz gelmedi (benks ar) çizik vs de göremedim. hiç yüzüstü koymadım koruyucu olmadığı için, koyduğum yerler hep kumaş vb yumuşak yerler
-
@saitates aranan kan bulunmuştur :)))))
-
kılıfsız elimde durmaz elim çok terler ama şu ekran koruyucu olayını bende sevmiyorum
Telefonu kılıfsız kullanırken ısınma hissetmiyorsanız sorun yok ama bence ısınma var bu yaz aylarında daha çok ortaya çıkacaktır
Sizdeki lansman kod hala duruyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X