Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cimbomlusinan , smart1978 , burak14 , badcrow Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.401
Cevap
367
Favori
556.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emekli oldu. @passenger bende oldum olacağım eli kulağında.
    Lamı cimi yok. Bugün apple ve aksesuarlarını ya da samsung ve aksesuarları da alsan mutlu olursun. Gerisi zevk, beklenti vs vs..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ares46 kullanıcısına yanıt

Jet black siparişini iptal etmemişmiydin ki ?

Ben iptal ettim o yüzden aramazlar :D ama sen de iptal ettiğin halde aradılarsa bilemiyorum ...

• umutsah kullanıcısına yanıt
    Soyledikleri kod ile yollayamadim telefon actim ve anlasma numaralariyla yolladim yurtici kargo araciligi ile..

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]www.spigen.com.tr
    Spigen Galaxy Watch 7 (44mm) Kılıf Bezel Tune Pro Silver - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/spigen-galaxy-watch-7-44mm-kilif-bezel-tune-pro-silver

Saat için bu kılıf aldım, ama taktıktan sonra ekran koruyucunun çevresinde 360 derece boyunca hava oldu. Sonra çıkardım :( Kutuyu da yırtmıştım, ne yapacağım bilemedim.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]www.spigen.com.tr
    Spigen Galaxy Buds 3 / 3 Pro Kılıf Lock Fit Matte Black - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/spigen-galaxy-buds-3-3-pro-kilif-lock-fit-matte-black

Kulaklık için de bunu aldım, ama bayağı hacimliymiş, kulaklığımı cebimde taşıyordum ben. Biraz cebimi doldurdu arabanın anahtarıyla birlikte, ama alışırım galiba.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

evet okudum ama iade edenlerin olacağı yazılmış burada görmedim ısınıyor diyeni. bende de çok serin çalışıyor problem yok

• burak_5866 kullanıcısına yanıt

Daha çok uzatırlar bu saçma sapan satış fiyatına satabilirler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

Hocam tam olarak nasıl yaptınız sistemi bana da anlatır mısınız ?

• visualize kullanıcısına yanıt
    Kardeşim için 3 şubatta titanyum gümüş sipariş vermiştim o tarihten beri defalarca mh ile görüşmeme rağmen sipariş onaylandı aşamasından öteye geçemedi. Dün benim titanyum griyi görünce çok beğenip gümüşten vazgeçti. Siparişi iptal edip gece 11.30 da titanyum gri sipariş ettik yarım saat sonra kargoya hazır hale geldi sabahda dhl mesajı geldi. Gerçekten enteresan bi sistemi var bu samsungun.

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Benim gibi Bluetooth kulaklık istemeyen varsa bunu tavsiye ederim.

Ayrıca en ucuz sansung 1.5 metrelik usb kablo aldım android auto için. Gayet iyi iş görüyor.

• Yabancı kaynaklarda da kamera da tozlar belirtilmiş
    x (formerly twitter)
    The Sam #OneUI7 (@samsungoneui7) on X
    https://x.com/samsungoneui7/status/1888887515215499675?t=vdG6BSzALo1OyBa9tYIQcA&s=19

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

belki %1-2 kişide çıkmıştır ısınma problemi. Ama Phonearena telefonu başından beri gömmek için bahane arıyor zaten.

• Telefonda sıfır ısınma, buz gibi cihaz. Şaşırtıcı. Ama ekran uyuz ediyor, yok mu koruyucusuz kullanan babayiğit, beni gaza getircek biri😁

• blackcemre kullanıcısına yanıt

ne kadar yaygın acaba 16 gibi 10 telefonun 8-9unda var mı? bende toz vs yok s25u

Bilmiyorum yakında reddit te çıkar gibi. Apple dan bu özelliği çalmasalardı keşke. Samsung tan bu yıl ilk defa kamera tozuna denk geldim ben. Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 10 Şubat 2025; 13:9:31 >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Hocam bu içten yanmalı araç sahiplerinin ışıklarda ters bakış atıp gaza gelip dikiz aynasında kaybolmaları gibi olmasın da :)))) adam egea ile bana kafa tutmaya çalışıyor :)))) sizde gaza gelmeyin :))))

ben koruyucusuz kullanıyorum sipariş ettim henüz gelmedi (benks ar) çizik vs de göremedim. hiç yüzüstü koymadım koruyucu olmadığı için, koyduğum yerler hep kumaş vb yumuşak yerler

• @saitates aranan kan bulunmuştur :)))))

kılıfsız elimde durmaz elim çok terler ama şu ekran koruyucu olayını bende sevmiyorum

• Telefonu kılıfsız kullanırken ısınma hissetmiyorsanız sorun yok ama bence ısınma var bu yaz aylarında daha çok ortaya çıkacaktır

Sizdeki lansman kod hala duruyor?

• 
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.