Teşekkürler. Sepete ekledim ama gümrük vergisinden mütevellit almak içimden gelmiyor |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (787. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Valla gaza gelmek değişde🤕 kötü şu an. Maalesef iphone ekranı şu vaziyette daha iyi. 🫠
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Avustralya Brezilya da bakmak lazım ya da Ekvator kuşağındakiler sıcak ortamda telefonları acaba ısınıyor mudur :)) ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gece siyahı var online Shop ta, hep mi vardı ki ben alttaki rerk seçeneklerine tikliyordum hep onlarda titanyum siyah vardı, özel renkleri bi üstte hemen, değişim de yapmıyorlar, yeniden almak dışında seçenek yok,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilemedim koruyucu yok ve ekran daha iyi bence özellikle dışarıda daha çok fark var. Mat ekran olduğu için kötü geliyor olabilir, ben QHD kullanıyorum bu arada
Baz cihazlarda hatalı üretim her elektronik üründe olabiliyor. Belki öyle denk gelmiştir. s25+ forumunda da bi arkadaşta ışık sızması var. Bunlar olağan şeyler. İade edilirlik için 14 gün süre var sonuçta.
-
Arkadaşlar kamu sayfasındaki bu sepet sorununu çözebilen oldu mu acaba? Hala giriş yaptığımda sepet dönüp duruyor ve sayfaya hiçbir ürün getirmiyor sayfalar bomboş görünüyor (daha önce sepete eklenen üründen dolayı). Reddit'de baktım samsung globalde bu sorunu yaşayan çok kişi olmuş ama çözememiş destekte yanıtsız kalmış.
Ekran görüntüsü şu şekilde:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci07 -- 10 Şubat 2025; 13:25:43 > -
Teşekkür ederim Hocam. 🙏
-
Valla evde kullandığım Tv'de mat. Muhtemelen onunda etkisi var ama bakalım, belkide alışmak lazım. Ama hala koruyucunun bozduğu düşünüyorum, zaten koruyucu ile mat ekranı öldürüyoruz
Rica ederim.
Kendileri zaten demişler ki "bizim test ettiğimiz s25 ultra'da herhangi bir ısınma sorunu yoktu".
-
Samsung kamu mağazasında buds 3 pro indirim varmı aynı fiyat mı
ben de çözemedim kayit açtılar ilerleyen saatlerde deneyin diyorlar
-
S25 ultra ya s24 ultra nın yansıtma onleyeci orijinal ekran koruyucusu nu taksak olur mu
evet vergi olayı can sıkıyor türkiyede bulamadım oradan aldım mecbur.
burada 1 kılıfa 3000 lira verenleri gördükten sonra benim neyim eksik ki deyip aldım
böyle bir sorun yok hocam, başka Samsung hesaplara giriş çıkış mı yapmıştın aynı web tarayıcı ile, istersen web tarayıcı tüm geçmişi silip dene
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim Hocam, nabız gibi kendi kendine tespit yaptığını bilmiyordum. Samsung'un da bunu aktif etmesi lazım.
-
Maliye bakanı açıklama yaptı bugün, sepette bekletenlere vergi düşünülüyor😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X