< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (784. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Mecbur ekran koruyucuyu bu gidişle çıkaracak gibisiniz. Bir de çok pahalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla öyle görünüyor ya. Şu spigen kullanacak arkadaşların yorumlarını da bi bekleyeyim, iphone'de spigen takılı , ekranı neredeyse hiç etkilemiyor. Ya koruyucu ile alakalı yada ekranın kendi yansımaz özelliği üzerine koruyucu takınca sıkıntı oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şöyle parlaklık yüzde 50 iken ekranın yarısı karanlık oluyor parlaklık yüksek olunca daha az karanlık geçiş oluyor . Yani nispeten yükseliyor değer . Tabi çinli telefonun yanında hiç bir şey , hatta ultra parlaklığı açınca bile engelleyemiyorsun
-
-
X200 Pro 'da 6000 mah batarya var. Apple da zaten kısıt döngüsü üstat. 80-90 hz arası çalışan bir sistem ve kapalı bir kutu fazla gider ben katlanamıyorum o sisteme.
100 bin TL para veriyorsun, facebook veya instagram açıp aşağı kaydırınca orta segment telefon gibi kasıla kasıla iniyor. Onun batarya süresi fazla olsun hiç ilgilenmiyorum o nedenle. 😊
s25u uzun süre kullanırsınız diye tahmin ediyorum hocam böyle bi canavarı başka şeye değişmessiniz
nasipp olursa inş bende gürcistandan almayı düşünüyorum. TR fiyatları aşıyor beni. çift telefon 8 ay samsung 4 ay diğer TR android telefonu kullanırım diye plan yaptım kendi kafamda. hem biraz daha fiyatlarda oturursa 40 bin civarına yurt dışı alınabilir
-
Kesinlikle kabul et.. renk o kadar kritik değil ama 2.500 çok iyi ;)
Rica etsem kaplama linkini atar mısınız?
Bence gümüş veya gri renge yoğunlaşın. Hatta yakında mağaza varsa uğrayıp inceleyin...
-
Az önce Samsung yetkilisi aradı o da aynı şeyi söyledi. Bu sene s25lerde böyle bir sorun varmış
Kabloyu kenara ayır 1 metre olanla değişiriz
-
2.500 daha ucuza alacak olsaydım herhangi bir renk benim için okeydi :) :) gece siyahını anında satardım valla :)
S23U'yu çok memnun 2 sene kulandım hocam. Bunu da şimdiden sevdim. Patlayıp çatlamazsa uzun süre durur.
Samsung bu mutlaka fiyatı düşer :) hem yurt dışı olanı hem de yurt içi daha makul fiyatlara gelir. Siz de alır kullanırsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İş yerinde masaya sabitleyeceğim artık bu kabloyu :) evde de var.. çantada taşımama gerek kalmadı.. ama uyguna bulsam bi gerçek 5A kablo alayım diyorum.. gerçi kutu kablosu da 5A destekliyormuş 45w ama performansı aynı mıdır bilemedim :)
Samsung aradı beni de az önce. 2500 lira teklif ettiler rengi değiştirmem için. Daha sonra arar mısınız dedim. Tekrar aradıklarında 2500 içime sinmedi o aldığım aksesuarla uymuyor vs diyip arttırmaya çalışıcam çeki
-
Kamu hesabıma girdim hala indirimli fiyatlar var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
açıkçası kılıf ile kullanacağım için renk konusunda aman aman bir özel arzum yoktu ama 2.500 TL beklenmedik şekilde gelmesi daha güzel olacak gibi, 15 gün sonra şarj adaptörü ya da kulaklık falan alırken kullanırım diye düşündüm.
-
Benim 8inden beri kargo bekleniyor. durumundaydı bugün görüştüm bugün sevk olma şansı yok dediler. Sizde hazır görünüyor sistemde ama hazır değil dediler hazırlanıyor dediler. Niye öyle dedim biz daha farklı görüyoruz dedi. Bunlar ne biçim iş yapıyor ya o zaman sipariş hazır aşamasına neden getirdin. Sipariş hazırlanıyor olarak dursaydı ne biliyim ben hiçbişey anlamadım.
-
Hayır tamamlanmadı. Problem de bu zaten, ona tıklayınca baştan başlıyor süreç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X