Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (783. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CannKydln , the_tourist , SERKAN BEY Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 23 Misafir (7 Mobil) - 19 Masaüstü7 Mobil
5 sn
19.835
Cevap
385
Favori
639.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güle güle kullanın hocam, insanın içine sinince bir başka oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konserve corba kullanıcısına yanıt
    Tamam
    Benim de aynı oldu.
    1.5 saat sürdü benim de. Şöyle yapın. Bir bildirim geliyor artık whatsapp kullanabilirsiniz diye. Bu bildirimden sonra wp girebiliyorsunuz. Fakat arka planda işlem devam ediyor. Benim iki sefer %99 da kaldı. İlerlemiyor. O bildirime tıklamayın.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Tıklayınca sanki baştan başlamış gibi oluyor.
    Ben de ne kurtardıysak kârdır diyip kullanmaya devam ettim.
    Dediğim gibi takılı kalan bildirime tıklamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 10 Şubat 2025; 11:18:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar Samsung saat kaça kadar kargoya veriyor sürekli ekranı yenilemekten yoruldum :)

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Mavi yarın kargoda mıymış? Onun da stoğu yoktu daha dün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu telefon iyi hoş da pwmsi çok düşük ya ayrıca ekran modülasyon oranı da çok yüksek.Sırf bu yüzden mesafeliyim. Sağlık için hiç iyi değil. Çinliler bile çok daha dikkat ediyor artık bu konuya

• saitates kullanıcısına yanıt

korkuttu bu yorumunuz hocam bende 16 pro dan geçiş yapacağım ki apple ekosistemi bozuyorum elimde bir 512gb baz M4 mac pro ve airpods pro 2 kalacak apple watch 10 du çıkardım elden...

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Sonra tamamlandı mı o yüzde?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pwm gerçekten rezalet . Bu tel Düşük ekran parlaklığında kullanılmamalı .

• riftwarrior R kullanıcısına yanıt

ben bu whatsapp yazışma olayını şöyle çözdüm kendimce önemli olan yazışmalarımı pdf olarak dışarı çıkarıyorum her hangi bir aramada ilgili kişiye ait konuşmalardan fiyat termin vb önemli bilgilerime öyle ulaşıyorum yoksa iki ayrı sistemden aktarım ya ücretli olacak ya da böyle günlerce uğraştırmış olacak...

• chakra7o C kullanıcısına yanıt
    Valla ben suçu ekran koruyuca buluyorum, söküp atmak lazım sanki. Bende aynı anda iPhone 15 pro Max var ama nedense orası daha renkli ve görünür geliyor çoğu zaman.

• riftwarrior R kullanıcısına yanıt
    S25 buz mavisi yarın kargo olur demişti arayan.

• salazar123123 S kullanıcısına yanıt

Düşük parlaklıkta daha az pwm değeri mi veriyor?

Ekran koruyucusuz da kullanmak sorunlu çok çabuk çiziliyor diye videolar izledim ama mecbur katlanılacak gibi :(

Bazı panellerin LG tarafından üretildiği iddia ediliyormuş, reddit te biri yazmış. Apple gibi. Apple daki 16 Pro Max te kullanılan LG ler berbat

• Passenger kullanıcısına yanıt

Saat iyi ama aktif fitness yapanlar için verileri çok tutarsız benim gibi takintili insanlar için sırf bu sebepten çoğu zaman Apple Watch ultraya geçtim güzel karar vermişsiniz hocam ben s25 ultranın batarya performansını beğenmedim bunda en büyük etken sanırım öncesinde vivo x200pro ve 16 pm kullanmam sanırım bunların çok gerisinde batarya ve arka kamera olarak

S25 konusunda da ekran sorunu varmış, konu öyle ilerliyor. Ekran OLED gibi siyah değilmiş griymiş artık yazılımsal vs mi bilemiyorum.

• DreamSs kullanıcısına yanıt

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Akşam filmi takayım, parmak izlerimi tekrar tanıtayım olumlu/olumsuz buraya yazarım

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Valla çözemediğim bir durumda neyse, şu koruyucu işini çözüp bakacağım.bazen çok net, bazen soluk gibi. 2 cihaz ile karşılaştırıyorum v3 ve iPhone 15prmax ile. Cihazı hiç kullanmadan bir koruyucu takmıştım, var bir gariplik ama

• chakra7o C kullanıcısına yanıt

Ekran koruyucusuz kimse kullanmasın ufak çizikler oluşuyor anında. Dayanıklılık artınca maalesef çiziğe karşı koruma azalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 10 Şubat 2025; 11:30:28 >
    Ayarlar-Ekran-Ekran Modu ayarlarınızı bu şekilde bi' deneyin hocam.

Bi de gözünüze öyle gelmesinin sebebi yansıma engelleyici katman. Üzerine bir de Benks Ar takınca iyice göze batıyor. Benks zaten ışık geçirgenliğini %94 demiş ki muhtemelen daha düşüktür. Buna yapacak bir şey yok. Ben yeni Samsung TV aldım. Onda da var bu özellik. Diğer oda da TCL TV var. O daha parlak görünüyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 10 Şubat 2025; 11:36:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.