Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (782. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 23 Misafir (5 Mobil) - 23 Masaüstü6 Mobil
5 sn
19.835
Cevap
385
Favori
639.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 780781782783784
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlaşılan global çapta iki renkte sıkıntı var. JetBlack ve JadeGreen.

• Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt

Şirket benim değil hocam :D bir hesap vardı sadece onun için alışveriş yapmam gerekiyordu onu hallettim.

• Kamu mağazası indirim devam ediyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt

anladım hocam... teşekkürler evet benim araçta yeni sayılır... Yakıt olayı efsane ben ki 508 ve 408 araçlardan geçiş yaptım. aylık yakıt giderim 6-7k lardan 1,8k lara geldi memnuniyet ötesi aramızdaki bağ :)))

• CanM kullanıcısına yanıt

Gün içinde ararlar hocam sizide biz 2500 e tav olduk sizden 3500 bekliyorum :)))

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Son yıllarda çıkan bütün amirelleri kullandım. Vivo X100 Ultra dahil buna ve çeşitli saatler.

S25U açık ara,

Stabilite, hız ve kararlılık açısından en iyisi. Ben bunu işlemci + One UI 7'ye bağlıyorum.

Mükemmel olmuş gerçekten. Bu sefer iddalı söylüyorum ama emekliliği ilan ediyorum, tabi 1 sene için. Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

Düşünün, ben bunu diyorsam ...

Saat de çok iyi S25U geldiğinden beri kullanıyorum, pil diğer Samsung saatlere nazaran üzmeyecek gibi. Biraz daha kullanayım, deneyim yazarım. Ama hız ve kararlılık açısından o da çok iyi.Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• mesutismail kullanıcısına yanıt
    Evet hala devam ediyor 1 adet alımla sınırlı diyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aktifte son 6-7 yıldır iPhone kullanıyorum.

geçen sene niyetlendim s24 ultra aldım ama verileri senkronize edememek ve alışamamaktan dolayı 3. gün sattım.

şimdi s25 ultra aldım 2 gündür kutusunda açmadım bile. Sırf yapay zekada apple bizi görmezden gelmesi ve 2-3 sene daha Türkçeyi sunmayacak olmasından dolayı Samsunga geçeceğim.

16 pro dan bu cihaza geçeceğim fakat o iCloud'da olan fotoğraflar. şifreler vb bir sürü şey nasıl bu tarafa aktarılacak gözüm korkuyor

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana böyle bir cevap geldi şikayeti sonucu.Nasıl şikayet ettiğinizi paylaşır mısınız ?

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Passenger kullanıcısına yanıt

saat watch ultra mı hocam

• Freddy Krueger kullanıcısına yanıt

Kurulum basit hocam üzerine tam oturuyor. Parmak izi performansı hakkında bilgi verir misin? Ben hiç memnun olmadım. 10 denemenin 1'inde ancak tek seferde açıyor.

Aynen kardeşim.

• 27 Ocak tarihli 512gb jet black(gece siyahı) siparişim için samsung'dan arandım. normal teslim tarihi 11 şubat olan siparişimin 28 şubat olacağını veya farklı renkler tercih etmem gerektiğini söylediler.

ben de ilk başta siparişi iptal etmek istedim sonra kararsız kalıp akşam üzeri tekrar aranmak istediğimi söyleyip kapattım telefonu. kararsız kalmamın nedeni de daha telefon gelmeden aldığım aksesuarlar. 2500 lira tutuyor hepsi.

siparişi iptal mi etsem yoksa farklı renk tercih edip geldiği gibi hediyeleri ve aldığım aksesuarlar ile beraber satsam mı bilemedim.

not: mevcut telefonum s10. s25u boyutu ayrı düşündürüyor, diğer renkleri de sevemedim.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyluke34 -- 10 Şubat 2025; 11:5:50 >

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt

hocam Şubat ayı bitsin öyle tekrar şikayet yazın benim anladığım o kampanya devam ediyor çünkü. ben 31 ocak günü sipariş verdim kampanya son gündü o gün. sonra 3-4 gün geçti puan gelmedi şikayet yazdım yani Ocak kampanyası bitmişti.

Anladım hocam öyle yapayım o zaman teşekkürler.

• Bir türlü ekran tatmin etmedi beni sanırım şu ekran koruyucusundan dolayı, çok parlıyor ve renkler soluklaşıyor gibi. Çözemediğim bir durum var

sizden olumlu düşünceler duymak güzel hocam bende saati aldım telefonla beraber % 20 indirim kampanyasından. bekliyoruz bakalım :)

Hayırlı olsun. Çok güzel saat olmuş. Samsung yavaştan işleri düzeltiyor. Zaten Çinliler gibi kameraya da el atarsa eğer (bakın buna bilerek el atmıyorlar) ortalığı siler süpürür. Başka marka bırakmaz. Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• Hafta sonu ben de Samsung mağazasından S25U titanyum gri alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Düz S24 cihazımı takasa verdim. Kozmetik olarak mükemmel durumdaydı. 27 liraya onu saydılar. 8 bin de takas desteği verdiler. 2. telefonum vardı pasaport kayıtlı iphone 14 pro. Onu da tanıdık bi arkadaşıma 37 ye verdim. 11500 TL ye gelmiş oldu cihaz :)

Telefon akıyor resmen. One ui 7 çok güzel olmuş gerçekten.

teşekkür ederim hocam :)

• 
Sayfa: önceki 780781782783784
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.