stokta göremedim |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı! (273. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: caneryendiwrapsolun camı da var ondan çok memnunum bu ürün gibi düşünün dediğiniz gibi yanlar ve arkalar için olan ön ekranda güzel olmuyor ekran için cam şart yada hiç kullanmayacağız :)
Bence benksten memnun kalacaksınız iphonelara üretilen titizlikle üretildiyse elbet çünkü bende daha tecrübe etmedim,hiç kullanmamakta bir tercih tabiki, çizilmesi dert değil ama düşünce kırılması gerçekten büyük dert , servis sürecinde telefonsuz kalmak falan karın ağrısı durumlar
-
bu kablosuz şarj cihazını nasıl alıyorsunuz. stokta yok diyor
-
Şu Easycep ödeme sıkıntısı olmasaydı asla dışarıda satmakla uğraşmazdım. Gerçekten uğraşılacak şey değil. Saçma sapan insanlarla muhattap oluyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
biraz önce stoktaydı başka bi işe daldım 5 dk sonra sayfayı yeniledim gitmiş :D
Doğrudur bende dediğiniz gibi gözlemledim , gvc kodlu ekranlar (LG) daha iyi görüntü kalitesine sahipti, ancak hepsinde dokunmatik sorunu var
-
Bi geliyor , bi gidiyor. Sık sık kontrol etmek lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kamu indirimi ile ben de aldım ancak hiçbir yerde smarttag ile ilgili bir şey çıkmadı. Onceden bir şey mi yapmak gerekiyordu?
kaça satıyorsun hocam 24 ultrayı
-
Almak için bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir saat önce sattım valla. 50'ye satıldı.
Benim dün gece hiç sepete eklenmedi, bugün sabah 8 de eklendi ve aldım. Ara ara ekliyorlar sanırım stok
Halen renk için çok kararsizim
Hangileri arasında ? Ben jetblack aldım almasam natural renk olanı alırdım.
Hayallerde yaşamayın ogillerim
512gb'lık olanın fiyatı sittin sene 85K altına düşmez
1TB'lık olanın da fiyat 2 x sittin sene 95K altına düşmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikarichi -- 24 Ocak 2025; 21:23:53 >
Ara ara kontrol etmek lazım, birde lansman kodu gerekiyor ücretsiz almak için.
gri aldım ben s24 u dan da beğendiğim renk bunda daha da açık olmuş zevkler renkler tartışılmaz içinize sineni alın geçin
-
256 aldığım için lansman rengini seçtim, hoşuma gitti ama 512 alsam kesinlikle Jet black alırdım
S25 ultra'nın 7 tane android güncellemesi alacağı doğru mu? Gsm Arena da 7 tane android 7 tane one ui güncellemesi alacağı yazıyor, o site de boş yanlış yazmaz genelde
Doğru da bir önemi yok bence nerdeyse her sene cihaz değiştirmeye başladık :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X