1000 dolar vermiş olacaksın. telefon zaten 1000 dolar :) |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (271. sayfa)
-
-
Tel siparişi gelene kadar bununla uyumlu sarj cihazı ve ekran koruyucu ne alayim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba ben bu koruyucuyu aldım
benks türkiyeGalaxy S25 Ultra Benks Ultra Shield HD Ekran Koruyucu + Kolay Uygulamahttps://benks.com.tr/collections/galaxy-s25-ultra-ekran-koruyuculari/products/galaxy-s25-ultra-benks-ultra-shield-hd-ekran-koruyucu-kolay-uygulama-aparatlihizalama aparatı ve tozsuz uygulaması çok iyi daha önce iphoneda kullandığım bir ürün tavsiye ederim
Şarj cihazı olarak eğer kablosuz standla birlikte aldıysanız onun içerisinden 25 wattlık çıkıyor bilginiz olsun
-
samsung orijinal şarj aleti al
-
Cidden çok güzel discount ve trade-in yapıyorlar. Dediğiniz gibi her yıl böyle olunca adamlar değiştiriyor. Bizde zar zor kamu indirimine dua ediyoruz, keşke keşke herkes şu anda bu fiyattan alabilse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekonomisi eksik
Elinde ücretsiz kablosuz adaptör için kod olan yollayabilir mi?
-
Ne yapalım ülke şartları ve ekonomisi böyle. Bi kendime bi devlete alıyorum işte 🤷♂️
16pro 65k az değil mi.? Dişarda satsan 70-75k dene şansini
Onunla uğraşamam diye düşündüm. Hayırlısı artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Freddy KruegerNe yapalım ülke şartları ve ekonomisi böyle. Bi kendime bi devlete alıyorum işte 🤷♂️
o değişti artık. 1 kendimize 2 devlete.
-
Ekran koruyucunun çevresindeki siyah çerçeveyi neden yaparlar ki..
25 Ultra Sipariş verecem bende %15 kod bulamıyorum
-
16 pro da kullandım ekranda hiç yemiyordu , piyasada bir çok koruyucu ekranı azda olsa daraltıyor, son 2 ayda 5 adet iphone iade ettim ve hepsine farklı ekran koruyucuları aldım , size şunu net söyleyebilir ki 16 pro max ve 16 pronun özellikle 16 pro maxin ekranlarında donanımsal problem var
-
illa çevrende vardır. kamu çalışanı. sağlık çalışanı vs.
-
S24 128 cihaz icin 32.505,00 TL teklife 5000 TL takas desteği dahil mi çözemedim :(
Ek takas desteği 5.000,00 TL
-
Samsung'un yeni nesil M14 paneli Iphone ve Pixel e verip S25 serisinde M13 panel kullanması çok eleştirilmişti, belki de vardı bir bildiği :)
Hocam 2 tane arkadaşım memur onların mail adresi ile denedim ama kabul etmedi.
-
75 mümkün değilde, 70 olabilir. 5 bin tl için it köpekle muhattap olmak istememiştir ki katılıyorum bu düşüncesine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X