Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (269. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 22 Misafir (7 Mobil) - 25 Masaüstü10 Mobil1 Android
5 sn
5.557
Cevap
219
Favori
184.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşte onu bitirsin, 9'una kadar beklemesine gerek yok :) Zaten DH genel okunmaya açık bir forum olduğundan, herkesin kamu indirimi ile %15 indirimli aldığını sağır sultan bile duydu, internet kullanıcısı kolay kolay ilan edilen fiyattan almaz artık.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Kendimizin topuğuna mı sıktık o zaman? :) :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam burada Samsung'un zarar ettiği bir durum yok. Biz normal fiyattan alacaktık da gidip bu fiyattan almadık zaten. Eğer bu indirim olmasa burada yüzde 90'mız almıyordu cihazı. Ben o parayı vermeyecektim zaten Samsung'a. Vazgeçmiştim hatta kapatmıştım bilgisayarı falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 24 Ocak 2025; 16:44:58 >
  • Selam arkadaşlar S25 ultra ile S24 ultra arasında ne fark var acaba lansmandan belli bakıyorum bunlar neden yeni model çıkarmış beni aydınlatacak varmı aradaki fiyat farkına değecek ne koymus bunlar özellik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Valla ben geçen yıl S24'ü ilk gün normal fiyattan almıştım. Sonra özel rengi bir türlü gönderemediler. O arada THY indirimi ortaya çıktı, hemen gönderemedikleri sipariş iptal edip indirimle 50 küsur bine kuzenin maili ile almıştım. O güne kadar böyle indirimler olduğunu neredeyse kimse bilmiyordu. Bu saatten sonra asla lansman liste fiyatından alım yapmam. DH sayesinde binlerce, on binlerce kişi de bunu öğrendi artık.

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt

daha güçlü işlemci, arkadaki 3 kamerada 8k video desteği(hangi kamerayı kullanacağınızı seçemezsiniz ama), hdr 10 bit video ve log video(günlük video diye de geçer), seamless yani sorunsuz güncelleme desteği, daha parlak ve canlı ekran, daha yüksek ses veren hoparlör ve 50mp ultra wide kamera. bluetoothsuz s pen var bir de.

Aynen ben de öyle. Geçen sene anladım ben bu olayı. Daha o çıkış fiyatından almaz çoğu kişi.

• Kamu çalışanı indirimiyle 256 gb aldım 71000'e geldi. 28000 TL s23 ultram + 8000 TL takas desteği ile cebimden 35000 çıkacak 😎

• Freddy Krueger kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsunnn :) kulübe hoş geldin... :)

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Konu şu ki, benim bildiğime göre gerçekten bir indirim yapıyorsan, bunu belirli bir dar çevreye yaparsın. Ama sen böyle kalkıp kamu/özel ülkenin yarısına indirimli satarsan o malın gerçek satış değerinin zaten o fiyat olduğunu aptal bile anlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 24 Ocak 2025; 16:52:20 >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim 🙏

Yolunu şaşırıp mağazadan alanları da ayrıca çarpıyorlar işte :)

Haklısınız ama bu tarz indirimleri kaldıracaklarını sanmıyorum bence mağazada yeterince adam çarpıyorlar.

Dün media markta adam birine S24 Ultra satmaya çalışıyor. Anlattığı şeylerin çoğu yanliş. Bir arkadaşına Samsung'un yapay zekasının adı neydi diye sordu falan ve müşteri satın aldı :)

Hocam hiçbir şey bilmiyorlar. Teknoloji hakkında bir şey bilmeyen de alıyor işte,söylediklerine göre.

• Siparişlerin 11 şubattan önce gönderilme ihtimali varmı?

• funnel kullanıcısına yanıt
    Tarih çok geç, umarım erkene çekerler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • funnel kullanıcısına yanıt

Kargoya ne zaman verileceğine bağlı. Belirtilen tarihten çok şaşmıyorlar o yüzden mecburi olarak bekleyeceksiniz.

Ben de öyle.Bu renk ve hafıza fiyat olarak 70'e geldiği için aldım.Kılıf 500'e geldi ki gayet iyi. Yanında verilenler de işe yarıyor. Bir de banka kampayaları derken çok uygun fiyata indi. Çin malı cihaz almaktan iyidir.

Yoksa özel gece siyahı renk 512gb hafıza 91.500 olsa hayatta almazdım. Android tarafında s23U ile devam ederdim. Ama 20-25bin TL aşağı gelince çok mantıklı cihaz oldu. Sonuçta sıfır km 8gen elite'li, çok iyi ve işlevsel yazılımlı flagship telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 24 Ocak 2025; 17:28:20 >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam.

• Easycep takasla alanların yorumlarını bekliyorum. Umarım hepsi sorunsuz olur. Lütfen takas yapanlar iadelerin ilk verdikleri teklife göre aynı mı kaldığını ve kaç günde paranın yattığını buraya yazsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 24 Ocak 2025; 17:21:56 >
  • 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.