< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 24 Ocak 2025; 16:9:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı! (267. sayfa)
-
-
Nasıl alabilirim uzantılı bir mail
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
s25u da mı var bu?
Bir üstteki mesaj da kaynamasın reis.. kamu geçerli kurumlar.. onu da atar mısın ana mesaja müsait olunca.. teşekkürler :)
Kurum nasıl veriyorsa öyle.. biz bilemeyiz ki
s25 için zaten
-
@headhunter sizin mesajları alıntılamak istediğimde izin vermiyor. s25 serisinde kamerada 10bit hdr video özelliği var ama ekran 8bit derinliğinde.
-
o zaman bu ekrandaki kumlanma sorunu giderildi demek yanlış mı anladım acaba? yoksa sadece kamera için mi diyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 24 Ocak 2025; 16:10:29 >
s25 serisinin hepsinde var. 10bit hdr video.
-
öyle diyorlar, gelecek güncellemeler ile çok daha iyi olacaktır kamera.
-
Ben birisini buldum @ibb.gov.tr uzantısı mailini aldım, ona onay gidecek şimdi. Onayladığında benim samsung account hesabım ile giriş yapıp alabilecek miyim direkt?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim anlamadığım neden kimse 1 tb almıyor arada 7 bin tl fark var daha mantıklı değil mi 1 tb almak yoksa özel renk olmadığı için mi herkes 512 liğe yöneliyor.
-
Evet yapabilirsiniz
kumlanma yüksek ihtimalle giderildi ama 10 bit hdr olayı kamera ile ilgili.
-
bencede giderildi bakalım cihazlar gelsin de göreceğiz
Onay mailini sana yönlendirsin bi mail adresine.. oradaki linke tıklayınca mağaza açılacak.. senin samsung account açık olsun ama cihazda hali hazırda tıklamadan önce tedren..
Evet siz oturumunuzu normal kendi mailinizle açıp bekleyin. O gelen maili size iletsin o linke tıklayın direkt mağazaya gideceksiniz.
-
Ah şu ihtimaller yok mu hep bir umut 😁 ekran birebir aynı görcez bakalım
giderilmiştir bence de. ekranı da daha canlı olmuş özellikle dış mekanda fark baya belli oluyor diyorlar.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X