< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 24 Ocak 2025; 15:45:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı! (265. sayfa)
-
-
Bunlarda daha yeni yüklendi yavaş yavaş eklenir diğer renkler. Bu mağazadan çok az alışveriş yaptım, buna 16 ramli geldiyse diğerlerine de gelir...
-
Sanırım hocam. S24 Ultra'da fiyat indirimli gösteriyor stokta gözükmüyor S24 Ultra, yalnız S25 Ultra'da olmuyor dediğiniz gibi..
-
Bu fiyatların yanında muhtemelen saat hediyesi olur ve %11 vergi iadesi alınır.
-
bence tr ye getirecekler 16 ramli cihazı yd olarak gürcüye kadar gitmeye gerek varmı ki?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olabilir, kamu indirimi ve takas ile burada 62 ye geliyor 256 versiyon. Arada 10 -15bin tl farkla 256lık cihaz burada daha avantajlı gibi
iPhone fanboyusun ya senin bu Samsung gruplarında iPhone övmen sayesinde "Aaa adam doğru söylüyormuş, ben Samsung almayayım, iPhone alayım" diyen olur mu sanıyorsun? Resmen boş yapıyorsun kardesim.
hocam bu arada konuşulan tarih o ama kesin değil eğer uçuşunuz varsa 3 şubat ı baz almayın şehre göre 1-2 günde teslim olur bir değişiklik olursa yine zamanla ilgili bilgi veririm
-
Samsung'un bu yıl s25 serisi için bütün orijinal kılıfları telefonların kendi rengine göre yapılmış çok süper.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160541150
"Kamu indirimlerinden yararlanmak için anlaşmalı kurumları öğrendim;
aa.com.tr
adalet.gov.tr
ankara.bel.tr
aselsan.com.tr
btk.gov.tr
cbddo.gov.tr
csb.gov.tr
cybermind.com.tr
eba.gov.tr
egm.gov.tr
gelirler.gov.tr
hmb.gov.tr
icisleri.gov.tr
iletisim.gov.tr
ito.org.tr
kgm.gov.tr
mess.org.tr
mext.org.tr
ogm.gov.tr
ptt.gov.tr
saglik.gov.tr
sanayi.gov.tr
sibem.org.tr
tai.com.tr
tarimorman.gov.tr
tbmm.gov.tr
tccb.gov.tr
ticaret.gov.tr
tki.gov.tr
tse.gov.tr
yok.gov.tr
ziraatbank.com.tr
ziraatgsyo.com.tr
ziraatgyo.com.tr
ziraatkatilim.com
ziraatportfoy.com
ziraatteknoloji.co
ziraatyatirim.com
ibb.gov.tr
uab.gov.tr
aile.gov.tr
bogaziciyonetim
guvensu.istanbul
hamidiye.istanbul
isetas.istanbul
ihe.istanbul
imar.istanbul
isper.istanbul
ulasim.istanbul
istguven.istanbul
isttelkom.com.tr
isyon.istanbul
medya.istanbul
spor.istanbul
istac.istanbul
enerji.istanbul
kiptas.com.tr
agac.istanbul
belbim.com.tr
beltur.istanbul
igdas.istanbul
isbak.istanbul
isfalt.istanbul
ispark.istanbul
iston.istanbul
kultur.istanbul
metro.istanbul
sehirhatlari.istan
ugetam.istanbul
iya.istanbul"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 24 Ocak 2025; 16:9:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben direkt cihaz için gitmiyorum. Her ay 3-4 gün oradayım. Ayrıca fiyat her türlü avantajlı
Mesela mart ayında gidiş dönüş uçak biletim var, 1200 tl'ye aldım çift yön Sürekli gittiğim için bilet kovalıyorum her akşam.
-
Dostum bakın çok basit, 2 seçenek var ;
1) 70.974 TL’ye 512gb alacaksınız - bu senaryoda takasa cihaz verirsiniz ama ek takas desteği olan 8.000 tlyi alamazsınız.
2) 70.974 TL ‘ye 256gb alacaksınız - bu senaryoda ise takasa cihaz vereceksiniz, takas değeri + 8.000 tl alacaksınız.
Onun harici genelde herkes sağdan soldan buluyor tanıdığından dolayısıyla ben birinin vereceğini sanmıyorum hesap bilgileri vs, siz de tanıdık vs bulmaya çalışın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kılıflar kılıflarrrr?? Ekran koruyucuuu??? :)
muhtemelen tüm varyantları yurtdışı olarak gelecek.
Düz fiyat üzerinden bakmak gerekir. Misal ben memur değilim, %15 kullanma şansım yok
Şu an 256 gb 83500 tl, orada vergi iadesi sonrası 45000 tl gibi rakamı olur. Saat hediyesi de 5 bin tl eder muhtemelen.
-
Bence de o şekilde gelir. Resmi olarak gelecek olsaydı ön satışa çıkardı.
-
s25ultrada 1tb lik özel siyah renk harici 16gb rami ilk defa sizin attığınız linkte gördüm korede dahil 16/512 seçeneği yok sadece 16/1tb özel siyah renk var acaba yanlış olabilir mi sizin attığınız linkteki.
-
Anladım hocam. Sağlık olsun bekleyeceğiz, başka indirim beklerim veya S24 Ultra alıp geçeceğim. Benim pek acelem yok. Elimdeki telefonu daha iyi fiyata satabilirsem yine almayı düşünebilirim. Teşekkür ederim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 24 Ocak 2025; 15:58:58 > -
O zaman seyretmeyeyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X