< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı! (266. sayfa)
-
-
Tamam hocam teşekkür ederim. N e olur ne olmaz diye kayınvalidelere söyledim kargoyu zaten evde olamam diye.
-
Yanlış olacağını düşünmüyorum. Aynı mağazada 256 gb olan model 12 gb ram ile...
-
@passenger emekli oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
magic 7 pro ekran efsane... 10 bit dolby filmler de mükemmel
-
Hocam ben de değilim. Ben de bir tanıdık vasıtası ile buldum. Kendi direkt Samsung oturum hesabımdan aldım yani paylaşabileceğim bir şey değil. Yoksa yardımcı olurum ama direkt benim Samsung hesabımdan satın almanız lazım.
-
eğer doğruysa sammobile dahil birçok haber kaynağının güncelleme yapması lazım onlar da aynı şekilde 16gb ramin sadece online satılan 1tb siyah versiyonda olduğunu yazmış Samsung kore sitesine de baktım orada da dediğim gibi sadece özel siyah renkte 16/1tb seçeneği var.
-
Evet :)
-
3-5 güne netleşir...
-
🤦♂️ valla mahalle baskısına dayanır mıyım bilmiyorum da şu video çekerken zoomda atlama olayları sıfıra indiyse belki düşenebilirim 😁
Evet zor tutuyorum hattı takmamak için :) seste başka bir dünya. Honoru tebrik ettim. Bas vs mükemmel olmuş
Çok rahatsız edici değil mi hocam? Atlamayı geçtim renklerde değişiyor.
-
Ekran 8 bit mi 10 bit mi bilgi var mı? Ben banding olayını merak ediyorum. İyileştirme var mıdır acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 24 Ocak 2025; 16:5:35 > -
bende var sim kart takmadım ama ara ara kullanıyorum film müzik vs. kayıt işi sıkıntı yoksa kullanılacak cihaz
-
Ben istguvende çalışıyorum ama böyle mail vermediler bize kendi kişisel mailim var istesek alırmıyız
Sağdaki fotoğrafı beğenen varsa fotoğrafçılık adına hiçbir şeyden anlamıyordur.
Adamlar EV+2 yapıp piyasaya cihaz sürüp 1.500 dolar para istiyor.
S23 Ultra sahibi olarak S25 Ultra'dan utanıyorum. Keşke hiç çıkmasaydı.
-
Çinde de sadece 16/1tb seçeneği var ama ilginç olanı korede sadece özel siyah renkte 16gb seçeneği varken çinde tüm renklerde 16gb ram var.
-
Yok.. uzantılı maili sorguluyorlar...
kesin şekilde 8bit hocam. 10bit ekran yüksek ihtimalle s26 ile geleck.
-
Gelişmiş 10 bit HDR kalitesinde, çok daha etkileyici bir videografi deneyimiyle tanışın. Ayrıca kumlanmayı gideren yeni uygulama işlemcisi teknolojimiz sayesinde grenli gece çekimlerine veda edebilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X