Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (264. sayfa)

21 Kayıtlı Üye (8 Mobil) ve 36 Misafir (16 Mobil) - 33 Masaüstü24 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
7.123
Cevap
235
Favori
234.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Belki Siyahileri beyazlaştırmayarak ayrımcılığa karşı bir duruş sergiliyorlardır Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Hocam gerçek tespit için ikimizin ürünü gelince belli olacak Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yapacak bir şey yok 4 gün oradayım işlerimi hallederim, gemiş olursa alrım. Sonraki gidişim 8 mart, o zamana kadar grey ithalatta gelmiş olur daha da ucuza alırım hatta Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

Grey ihtalat piyasaya çıkış tarihinden 2-3 hafta sonra geliyor. Resmi garantili cihazlara göre ucuz oluyor ama lansman zamanı da resmi garantili cihazlarda hediye olduğu için fiyat dengeleniyor aslında.

Misal şu an s24 ultra 256 gb; resmi 3600 lari grey 2900 lari (lari kuru 12,60 tl - bu fiyatlar üzerinden %11'e yakın vergi iadesi alınır).

• Arkadaşlar ne olur birisi cevap versin. Kamu çalışanı indirimiyle, s25 ultra 256 gb olanı almak istiyorum. Takas+8000 destek ve kamu indirimi beraber oluyor mu? Kamu çalışanı değilim giriş yapıp bakamıyorum o yüzden sordum, birisinden mail alacağım ona göre

• Freddy Krueger kullanıcısına yanıt
    evet oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar üzerinize afiyet ben 16 ram'li model alıyorum  

Şimdi bir sitede ürünler yayınlandı...

S25 Ultra 12/256 gb 4000 lari (52000 tl -%11)

S25 Ultra 16/512 gb 4350 lari (56500 tl -%11)

Hemen hemen beklediğim rakamlar. Grey ithalat cihazlarda gelirse %15-20 arası daha ucuz olur...

Oluyor siz takastan faydalanınca iki katı hafızadan faydalanamıyorsunuz ama zaten 256GB istiyorsanız sorun yok.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
  • Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    gürcüde varmı cidden 16 gb olan versiyonu?

değişimdeki 8ide verebilir çünkü takasta zaten aldığı cihazı piyasa altında alıyor , kamu indirimi ekranında da değişim sekmesi aktif görünüyordu

• Cihazı sipariş verdim fakat hediye kodunu girmeme rağmen ürün listesinde sadece smarttag görünüyor, kablosuz şarj cihazı yok. Böyle bir problem yaşayan var mi

• caryting C kullanıcısına yanıt

Evet. Daha önce de bizde olmayan yüksek kapasite ramli cihazlar geliyordu. Misa S23 ultra..

16'lı versiyon sadece üç dört ülkede varmış aslında nasıl Gürcü'de var ki?

hangi siteden baktın hocam merak ettim?

Hocam bunun üstüne 8.000 TL indirimö oluyor ayrıca değil mi? Öyleyse bana da kamu indiriminde yardımcı olacak olan olursa sevinirim. Meb personeliyim ama Eğitim indirimi S25 serisinde geçerli değilmiş..

• caryting C kullanıcısına yanıt

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 24 Ocak 2025; 17:25:58 >
    Çok güzel haber, yakında sarı sitede görürüz.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Siz kamu çalışanı iseniz sizden yararlanma şansım var mı? Almak istediğim kişiye bir türlü ulaşamıyorum 2 gündür kafayı yiyeceğim kendisi içişleri bakanlığında CB koruması amirlerinden, ne telefona bakıyor ne mesajlara

• R0llingMan kullanıcısına yanıt

burada da samsung zenci abimizi aksallı nur yüzlü bir abiye benzetmiş :d iğrenç

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]Lover Of Techyoutube
    S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max Camera Test - WHO WINS?
    https://www.youtube.com/watch?si=gwzqfdwJ4NbZ87_D&v=nuUxBw03Hd8&feature=youtu.be

bu nedir arkadaş samsung patlatmış ne varsa kamera aynı berbatlıkta devam

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 24 Ocak 2025; 15:48:18 >

sadece siyah renkte 16gb ram satıyorlar. Başka renk seçeneği yok sanırım

• Limones kullanıcısına yanıt

Ben de başka birinin ismi ile eğitim indirimi sitesine girdim. S25lerde indirim yok fakat diğer cihazlara indirim uygulanıyor. Muhtemelen yeni lansman olduğu için indirime tabi degill

• 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.