Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (263. sayfa)

5 sn
7.127
Cevap
236
Favori
235.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 nm Qualcoom çipiyle gelecek S27 Ultra'da görüşürüz 😁😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asıl ben tekrar hepinize çok teşekkür ederim...

Kıvılcım Erdi hocamdan ateşi yakıp harlamak da bizden :)

Ama insafsız kendi almıyor.. neymiş kalemmiş köşeymiş falan filan :) bu işte bir iş var..

mahalle baskısı yapalım da alsın :) :)

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Bence en büyük sıkıntı bu. Kapıda gelip telefonu sorunsuz vermek türkiye için büyük nimetti. bu olmadan telefonu kargoyla bir firmaya göndermek sonrası allah'a kalıyor. Sırf bu yüzden bile satışlar düşer.

• Alır alır Erdi hoca da alır. @dodanlı da alır @passenger da alır. :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt
    😂😂 doğru bir de o var.

Bence sen de geçersin gibi geliyor hocam ama tabi sen yurtdışı 16gb ramlileri bekleyeceğini söylemiştin. Aslında 16'lık gelseydi tam iki sene al tut telefonu olacaktı.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Gerçekten pixel gibi yapacaklar heralde.

120hz olayı can sıkıcı biraz benim alışamadığım şeylerden biri de o olmuştu.

Özellikle Android kullanınca aradaki farkçok anlaşılıyor.

• herkese selam , Ataşehir metropol samsung mağazasına gittim görmek için henüz sergilenmemiş. Şişli de otelde haftasonu etkinliğe katılıp alabilirsiniz satışı anında olacak denildi. Şu anda 16 pro max 256 kullanıyorum ; takasta s25 ultra 256 ile bire bir sayıp fark almıyoruz dediler. 512 farksız verin dedim hiç pazarlığa dahi girmediler :)

16 pro max neden geçtiğime gelince daha önce s24 ultra kullanıyordum fakat ekran da yaşadığım olumsuz deneyimlerle geçmiştim. şu ana kadar yabancı forumlarda ekranla ilgili olumsuz bir durum konuşulmuyor.

sizce birebir takas mantıklı mı yoksa biraz daha beklemeli miyim ?

• dascagdal kullanıcısına yanıt
    Reddit'te alan birine sormuşlar ekranı ama o ben S24 Ultra'da da problem görmüyordum dediği için kriter değil. Ben acaba banding vs iyileştirme olmuş mudur onu da merak ediyorum.

• dascagdal kullanıcısına yanıt
    Bu hafta sonu mu? Yuh, bizim online siparişler yine en sona kalacak anlaşılan:)

• kamu indirimi ve 2 katı hafıza kampanyası ile 512 gb s25 ultra 70.900 küsüre siparişi geçtik bakalım

• Şişli dediyse lansman swissotelde galiba. @Prfssr bence uğra yakından gör davetiyen varsa Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Geçen sene davetiye olayı vardı galiba?

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Abi yok swiss hotel değil bu sene. Başka bir otel söylediler unuttum. Alacaksanız kesin öyle kayıt ettirelim dedi ama ben yok dedim ondan göremem muhtemelen.

Almak isteyen varsa Emaar Samsung bayiyi arasın onlar davetiye veriyor. Yalnız ekstra hiçbir hediye yok site ile birebir aynı. Takas ile hafıza kampanyası birleşmiyormuş, ayrıca hediyeler de aynı.

Bir de benim bildiğim siteye özel renkler olmuyor orada. Bir daha kayıt olmam o etkinliğe hiçbir avantajı kalmamış artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 24 Ocak 2025; 15:14:15 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    16 GB Ram'dan ziyade Spen çok moralimi bozdu.. Ram'ın fazlasına lafımız olmaz ama 12 GB Ram'ın önümüzdeki 4-5 sene bir eksiklik hissettireceğini sanmıyorum. Zaten çoğumuzun değişim aralığı 4-5 seneyi bulmuyor..

Bakalım bir yurt dışı seyahatim olacak dönüşte alsam zaten yıl başına kadar kullanım hakkım oluyor sonra da sıfırlanıp bir 8 ay daha kullanım hakkım oluyor her türlü S26'ya yetişiyoruz. Böyle bir şey deneme niyetim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 24 Ocak 2025; 15:17:22 >
  • SMTRSLN kullanıcısına yanıt

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Kamu indirimiyle beraber takas+8000 oluyor mu 256 gb modeli alsak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16Pm ve s25U arasında kalanlar için iyi bir Youtuber'dan iyi bir kamera karşılaştırması geldi.

Paylaşıldıysa affola

SuperSafyoutube
    Samsung Galaxy S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max Camera Test Comparison
    https://www.youtube.com/watch?si=xugAlUUZVkaaNjBo&v=23hysEd7Np0&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Sabahtan beri gürcülerden tarih için teyit almaya çalışıyorum, bizimkilerden beter ketumlar tarih vermiyorlar.

Geçen yıl S24 Ultra için, salı günü mağazaya gittiğimde "henüz belli değil" diyen eleman çarşamba sabahı cihazımı teslim etmişti Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• S25 ultra yerine S25+ almak daha mantıklı geliyor. Yansıma önleyici ekran dışında bir avantajı kalmadı Ultra serisinin.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]www.gsmarena.com
    Compare Samsung Galaxy S25 Ultra vs. Samsung Galaxy S25+ - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=13609&idPhone1=13322
    Bu ne yav 😁😁😁 16 PM'de adamın rengi yok :)
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 24 Ocak 2025; 15:25:15 >
  • Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Belli olmadan nasıl gideceksin abi? Gidip boş dönme ihtimali olur mu?

Bunu da izleyim. iPhone konusunda biri bir karşılaştırma atmıştı. Ben onu izledim. Orada videolarda ses ve Portre(sinematik) video hariç bence bariz iPhone iyiydi. İzleyince bir canım sıkılmadı değil. Sadece lens geçişlerini de düzeltmişler gibi. Shutter speed ile ilgili net bir bilgi öğrenemedim.

• 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.