< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (262. sayfa)
-
-
Hayır bir de neden bütün kılıflar burada da satılmıyor onu anlamıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
11 yerine 3 Şubat tarihinde gönderilme durumu mu var hocam?
-
max 3 gün içinde teslim edilmesi lazım diye düşünüyorum
-
Uğur hoca hepimizi s25Ultra sahibi yaptı :))
Öyle olursa en kötü 5 şubatta teslim olur. Geceden kurup sabah uçağa yetişirsiniz :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tuzladan çıkıyodu eskiden.. istanbulda ertesi gün alırsın
Bana da aynısı oldu muhtemelen eğitim indirimine kayıt etmek için gelmiş size de işe yaramayacak S25 ultra da tam emin değilim ama bilenler yazarsa daha iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 24 Ocak 2025; 14:22:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız mı kalaydım ultrada... kavimler göçü gibi sürekli ileri daima ileri :) sizler de sağolun bizi tek koymadınız :) ama var yaaa bu kampanya olmasaydı eylülde iphone 17 pro max için bütçe ayırmaya başlamıştım :)
Genelde ilk ne çıktıysa sene içinde onlar oluyo shopta da...
Merhaba, konuyu meşgul etmek istemem ama;
elinde kullanmayacağı lansman kodu olan varsa bana iletebilir mi?
-
arkadaşlar wrapsoll marka full body kaplama ve çok iyi cam isteyen olursa vereceğim telefondan iletişime geçip ürünleri temin edebilir ben yıllardır müşterisiyim ve ürünlerden çok memnunum
bilal bey 05385968425
-
Öyle bir duyum alanlar var hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 24 Ocak 2025; 14:29:53 >
kamu indiriminden nasıl faydalanıyoruz mail buldum ama aktivasyon nasıl olacak
-
Tekrar tekrar teşekkürler hocam. Sayende haberimiz oldu. Ben 15Pm ile birlikte kullanacağım. 17Pm'e kim öle kim kala :) Ucuza s25U çok tatlı oldu.
Bakınız başlığın ilk mesajı
numara paylaştım
-
17PM çıkınca bir de ona geçmem umarım:) ondan ona geçe geçe zararı ayrı yorgunluğu ayrı:) ama hala bir yandan onun sızıntılarına da bakıyorum.
Benim 17Pm'e geçişim telefonun tamamen tipine bağlı. Sacayağı görünümlü kameradan, yapay zeka dahil hiçbir geliştirme olmamasından ve saçma sapan promotion ekrandan bıktım. Bari tipi değişse de yeni gibi hissettirse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 24 Ocak 2025; 14:45:23 >
Samsung için eğitim indirimi yaptım ancak fiyatlar indirim uygulamadı. Nasıl yapmam gerekiyor? Bilgisi olan bu şekilde alan oldu mu?
-
İkili Süper Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı stoklarda gözükmüyor. Bu yüzden Galaxy Unpacked koduyla satın alamıyorum. Stoğa tekrar girer mi sizce?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X