< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (260. sayfa)
-
-
En çok satılan renk olacak muhtemelen.
Teşekkürler hocam. Herkese hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kim nasıl neden versin hocam ? sana 1 kere verirse kendi kamu hesbaı senin hesabına bağlanacak ve kendisi bir daha kullanamayacak.
sen güvenip adama telelfonun parasını peşinen gönderirsen alıp sana gönderebilir yapıla bilecek tek bu,
-
Kamu indirimi kodunu kullanmıcak arkadaş varsa özelden yazabilirse alabilirim teşekkür babında bi yemekte ısmarlıyabilirim
-
vermez zaten bunu biliyoruz ben o indirimi kullanmayıp veren varmı diye sormuştum ve ses çıkaran olmamıştı. telefonu satın almak için aceleye gerek yok fiyat her türlü düşecek + eğitim indirimine geldi mi o 71k fiyatına hatta aşağısını bile görebilir o zaman alırız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 24 Ocak 2025; 13:32:41 >
kamu indiriminde kod yok, kamu maili ile giriş yapılıyor.
aynen öyle
-
Eee kaça kaç?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok ufak basit bir örnek.
Onu biliyorum, ben oranlarını sordum.
Size zahmet S23U'yu kaçtan alırlar acaba?
Ayrıca easycep olmadan direkt kendileri alıyorlar di mi?
Yok öyle değil.. onlarınki de takas sistemi.. mobile phone diye bir firmaymış onlarınkisi de.. easycep değil.. ama shopta takas fiyatı 45 burada 42.. samsung shop lansmanda azcık daha değerli alır cihazları teşvik için..
Olursa Yüzde 15 oluyor. Şu an mağazada da iki katı hafıza ve ek takas desteği de yok.
kapıda al gülüm ver gülüm olayı yokmu bu sene İstanbul için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hala %10 doğumgünü kodu arıyorum kılıf için bilginize.. kullanmayacak olan özelden gönderirse misss.. teşekkürler... ;)
Cihaz alacak olanlar kullansın kılıf için ziyan etme
Kamu indirimi oluyor ama öğrenci indirimi neden hala yok? Birde kamu indirimi alan arkadaşlar ve doğum günü çeki olanlar aynı anda kullanabiliyor mu?
Acele etmeyin, cihaz bir ele avuca gelsin, var mı derdi sorunu belli olsun. Eğitim indirimi de %15 oluyor zaten. Büyük ihtimalle Şubat ayında lansmandan sonra eğitim indirimine dahil ederler. Samsung'un sonradan fiyat artırmasını bırakalım, lansmandan sonra hep düştüğünü gördük bugüne kadar. Benim bu ay %10 doğum günü indirimim var, kamu ile arada 4 bin lira falan oynuyor ama yine de almayacağım, bekleyeceğim.
-
Kamu varken kim naaapsın %10u yaaa :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X