< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (338. sayfa)
-
-
Bu arada ben çayyolu samsung ile konuştum.. bizde samsung kampanyaları var ekstra birşey yok dedi.. ama cihaz varmış sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi bir kılıf sorunu çözer diye tahmin ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 27 Ocak 2025; 8:27:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelmiş mi yani bayiilere cihazlar? Gidip görsek bari😬
Köşeler eli nasıl rahatsız ediyor ?
Teşhir yok.. ürün gelecek demişti lansman günü bir sonraki gün için.. koç pazarlama deposuna geldi demişti
Kameralar arasında ciddi bir mesafe var, bu mesafe yüzünden o geçişler hiç bir zaman istenildiği gibi olmayacak bence. Samsung'un paketleme işini çözmesi gerekiyor, Apple kamera paketlemesini daha iyi yapıyor aynı şekilde telefonun pcb tasarımında da kendisini geliştirmesi gerekiyor. Apple bu konularda çok önde.
-
Ben de onu yazacaktım. Yüksek oranda kamera dizilişi ile alakalı.quote:
Orijinalden alıntı: eyuunalKameralar arasında ciddi bir mesafe var, bu mesafe yüzünden o geçişler hiç bir zaman istenildiği gibi olmayacak bence. Samsung'un paketleme işini çözmesi gerekiyor, Apple kamera paketlemesini daha iyi yapıyor aynı şekilde telefonun pcb tasarımında da kendisini geliştirmesi gerekiyor. Apple bu konularda çok önde.
Köşeleri değilde kenar keskinliklerini söylemiş
Keskin kenar muhabbeti beni benden aldı. Keskin köşe kıvrımlı kenardan, yumuşatılmış köşeden keskin kenara. Ne zaman tatmin olmayı öğreneceğiz acaba 🤔
Ya sürekli bir şeylerden şikayet etmek zorunda mıyız 😁
Mrb herkese ogm maili kullanıyorum lakin mail yaklaşık 10 saattir gelmedi nedeni ne olabilir. Samsungun sitesinde mail gönderdik uyarısı cikiyor mail adresini yazınca lakin gelmiyor nedense.
-
hayır s24u nun tasarımını yerden yere vurdular adamlar köşeleri yumuşattı bu sefer kenarlar batıyor hayır memnun edemiyorlar insanları şaka gibi
s24'de var mı böyle bir şey zoomlayınca aşırı titreme falan normal senaryoda böyle bir şey olmaz heralde dimi
-
Samsung cihazı tasarlayan ekipte hiç mi s24u kullanan yokmuş arkadaş, biride çıkıp kenarların keskin olmaması gerektiğini dememiş mi? ne biçim iş yapıyorlar anlamadımki.
-
Pürüzsüz değil geçiş ama rahatsız etmiyor. Ya da alıştık ondan.
iPhone kamere dizilimi de sac ayağı gibi üç tane kötü diye eleştiriyor 😆 sanki kullanıcıları memnun etmek de biraz zor gibi.
-
Spama düşmüş olabilir.. güvenlik duvarından hiç geçememiştir
Renk değiştirmeyi düşünüyorum siparişi iptal etsem acaba kod geri kullanılır mı? Deneyen oldu mu aramızda
-
Geçen arkadasimiz biri yazdı iptal etmis başka kart ile ödeme yapmak için kodu tekrar kullanabilmiş
Adalet bakanlığı maili kabul oluyor mu kamu indirimi için acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X