hocam ekran aynı ama kullanılan anti reflection kaplama geliştirildiği için ekrandaki kunlanma ve canlılıktaki sorun giderilmiş deniyor incelemelerde. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (268. sayfa)
-
-
Hadi bakalım inşallah diyelim hocam. Kumlanmanın yansımama özelliğinden kaynaklandığı tam net değil. İşin teknik boyutu çok farklı olabilir. Dediğiniz gibi olmasını umut ediyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sağdaki fotoyu beğenen dünyanın düz olduğuna da inanıyordur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
hocam o kamu hesabından alışveriş yaptığından geldi :) o grubun mailinge eklendin alışveriş yapınca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 24 Ocak 2025; 16:21:9 > -
Vay beeee... para parayı çekiyor yani.. fırsatlar önümüze serilmeye başlandı :) :)
Kamera da renkleei patlatma işini niye çözemiyor bu firma
ibb maili de oluyor diye biliyorum. Geçen sene online destek ile konuşup sormuştum. İlçe belediyeler olmuyor bu arada.
-
öyle artık
-
DHL çalışanlarının olduğunu biliyorum. Lojistiğini DHL hallediyor Samsung un
Vay arkadaş bi vatandaşa indirim yok
-
normal vatandaş yaşamasın istiyorlar hocam 😄
-
Engellenmişsindir hocam:)
-
Hayır bir de asıl ihtiyacı olan genelde özel sektör yani ne garip ülkeyiz valla anlamıyorum. Özel sektör direkt ayda 5k dolar kazanıyor sanıyorlar heralde.
-
Bana da gelmiş bende zaten var 😁
Zaten %15 indirimden faydalanmadan bu telefonu alanların sayısı birkaç yüz kişiyi geçmez herhalde :) Kendini kandırma Samsung, indir bir an önce şu sözde indirimli ama olması gereken normal fiyatına, herkes alsın işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 24 Ocak 2025; 16:39:28 > -
İndiremez ki fiyatı 😁 indirirse bizim indirimler gene devam edecek daha ucuza gelecek. Onu da iptal etmek istemeyecektir. O yüzden böyle devam
olabilir hocam.
-
Takas desteğini ve iki katı hafızayı ya sürekli tutar.. ya da lansmanı uzattık der.. 1-2 ay böyle satar.. sonra kod mod verir.. pazar yerleri üzerinden kampanyalar olur hiç bişi olmazsa.. 512 ortalama 75-85 arasında gezinir.. şok mok indirimlerde belki 70 ve altı rakamlar görebiliriz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X