Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (268. sayfa)

5 sn
5.462
Cevap
216
Favori
180.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam ekran aynı ama kullanılan anti reflection kaplama geliştirildiği için ekrandaki kunlanma ve canlılıktaki sorun giderilmiş deniyor incelemelerde.

• kozgel K kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım inşallah diyelim hocam. Kumlanmanın yansımama özelliğinden kaynaklandığı tam net değil. İşin teknik boyutu çok farklı olabilir. Dediğiniz gibi olmasını umut ediyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FısFısss kullanıcısına yanıt

sağdaki fotoyu beğenen dünyanın düz olduğuna da inanıyordur Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi de iş ortaklarımıza %15 indirim diye mail geldi... iş ortakları için ayrı bir mağaza olduğunu biliyorum.. ama kurumlar gibi hangi şirketlerin bu mağazaya dahil olduğunu bilmiyoruz tabi.. bunu da ayrıca öğrenmek lazım :) vakti olan bi el atsın da müşteri hizmetlerinden öğrensin.... belki birilerinin işine yarar??? Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 24 Ocak 2025; 16:17:16 >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt

hocam o kamu hesabından alışveriş yaptığından geldi :) o grubun mailinge eklendin alışveriş yapınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 24 Ocak 2025; 16:21:9 >
  • headhunter kullanıcısına yanıt
    Vay beeee... para parayı çekiyor yani.. fırsatlar önümüze serilmeye başlandı :) :)

• Kamera da renkleei patlatma işini niye çözemiyor bu firma

ibb maili de oluyor diye biliyorum. Geçen sene online destek ile konuşup sormuştum. İlçe belediyeler olmuyor bu arada.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]  öyle artık

DHL çalışanlarının olduğunu biliyorum. Lojistiğini DHL hallediyor Samsung un

• Vay arkadaş bi vatandaşa indirim yok  

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    normal vatandaş yaşamasın istiyorlar hocam 😄

Normal vatandaşın iş ortağı:

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 24 Ocak 2025; 16:35:50 >
  • kozgel K kullanıcısına yanıt

Engellenmişsindir hocam:)  

Hayır bir de asıl ihtiyacı olan genelde özel sektör yani ne garip ülkeyiz valla anlamıyorum. Özel sektör direkt ayda 5k dolar kazanıyor sanıyorlar heralde.

Bana da gelmiş bende zaten var 😁

• Zaten %15 indirimden faydalanmadan bu telefonu alanların sayısı birkaç yüz kişiyi geçmez herhalde :) Kendini kandırma Samsung, indir bir an önce şu sözde indirimli ama olması gereken normal fiyatına, herkes alsın işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 24 Ocak 2025; 16:39:28 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    İndiremez ki fiyatı 😁 indirirse bizim indirimler gene devam edecek daha ucuza gelecek. Onu da iptal etmek istemeyecektir. O yüzden böyle devam

• Prfssr kullanıcısına yanıt

olabilir hocam.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Takas desteğini ve iki katı hafızayı ya sürekli tutar.. ya da lansmanı uzattık der.. 1-2 ay böyle satar.. sonra kod mod verir.. pazar yerleri üzerinden kampanyalar olur hiç bişi olmazsa.. 512 ortalama 75-85 arasında gezinir.. şok mok indirimlerde belki 70 ve altı rakamlar görebiliriz...

• 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.