Bu tür sitelerden kesinlikle alışveriş yapmayın. Birkaç site daha var aynı arayüz ile yazılmış. Resmi site gibi yapıyorlar. Özellikle Türkiye de olmayan markaları yapıyorlar. Sahte site bildiğin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 3 Şubat 2025; 23:45:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı! (575. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: keyboard772ben 84e aldım bana niye gelmedi:)
Hocam sizin üste para istemeniz lazım bu durumda :)
Hangi renk almıştınız?
-
Benim doğum günüm 25 Ocak, kod mail olarak 11 Ocak tarihinde geldi. Son kullanım tarihi ise 22 Ocaktı
Benimde kayıtlı başka hiç bir şey yapmadım. İşin tuhafı geçen yıl Şubat ayında gelmişti bu kod :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: blackcemreBu tür sitelerden kesinlikle alışveriş yapmayın. Birkaç site daha var aynı arayüz ile yazılmış. Resmi site gibi yapıyorlar. Özellikle Türkiye de olmayan markaları yapıyorlar. Sahte site bildiğin.
Bakın benzeri her marka için yapıyorlar dikkatli olun
https://www.belkinturklye.com/
Direkt bir de google aramalarda ilk sayfada çıkıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 3 Şubat 2025; 23:49:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
70-80 bini ancak böyle kapaklı bir kılıfa emanet edebilirim amazonLIUZIHAN Samsung Galaxy S25 Ultra 5G için kılıf, yan akıllı ekranlı telefon kılıfı, kapaklı kılıf, çizilmeye dayanıklı, katlanabilir stand, Samsung Galaxy S25 Ultra 5G için koruyucu kılıf. Gümüşhttps://www.amazon.com.tr/LIUZIHAN-Samsung-Galaxy-S25-Ultra/dp/B0DB1DTRN1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
takasa 24 ultra gönderen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kamu indirimi kullanamayanlar için amazonda ön sipariş gri 512gb 77bine geliyor
Kapaklı kılıf kaldı mı hâlâ :)
2016 ya gittim bir an:')
hangi siteden ne zaman alalım hocam kırılmaz ekranı ne zaman almayı düşünüyorsunuz fiyatlar düşer mi biraz
S25 ultrada ekran teknolojisi degisti mi s24 ultralardaki ekran soyulma sorununa çözüm bulundu mu acaba
Herhalde pek çok kişinin beklediği videolardan biri...
Samsung Galaxy S25 Ultra vs S24 Ultra vs S23 Ultra - Display Grain Test
-
Kamu indirimiyle ne kadara geliyordu ?quote:
Orijinalden alıntı: aventador07
Kamu indirimi kullanamayanlar için amazonda ön sipariş gri 512gb 77bine geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2025 ve hâlâ satılıyor
satar hocam asıl kılıflar bunlardı bence
71000
Böyle videolar görünce S23 Ultra'yı bırakasım gelmiyor. Gerçekten çok iyi bir cihaz S23 Ultra. Ama iyi haber şu ki S25 Ultra'nın da ekranı oldukça iyi.
-
Hocam ben Samsung'un orjinal ekran koruyucusunu tavsiye ederim. Jelatin gibi ama en iyi hissiyat onda genelde. Bazen Amazon'da stok oluyor. Takip edin. Belki geçici süreliğine Spigen de alınabilir.
-
-
Harika video, bir senedir anlatmak istediğimi adam göstermiş:)
iyi ki attınız bu videoyu, S25 Ultra'da olmadığını görünce rahatladım. @Reason
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X