Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (572. sayfa)

5 sn
15.395
Cevap
351
Favori
487.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yansıma yapmayan ekran koruyucu ne önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt
    1-2 inin hesabını yapmadan verirdim ben olsam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BayAFYOK kullanıcısına yanıt
    Siparişlerim ekranını yenilerken ben :)

1-2 ye bakmayın ha 50 ha 48 satın gitsin alıcısını bulduysanız dediğiniz gibi telefoncu 40 veriyor öyle düşünün.

• corsairms kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı sekilde. Ha 48 ha 50.

Ankarada AVM'de bi telefoncu 45 bi telefoncu 46 verdi.. daha bu adamlar da ekmek yiyecek.. alıcısını bulursan 52-53.. razı gelirsen 50.. hızlı gitsin aman napam ya 2-3 binin hesabını yapmayayım dersen 48-49 ama yazık ona da.. 50 teklif et madem... aşağısına benim gönlüm razı gelmiyor ama 49da buluşun bari en en son.. ben 52-53 bandını zorlamaya devam edeceğim.. hakkı bu bence.. ama piyasa daha iyi bilir tabi.

2aylık 512gb s24u yı geçen hafta 53.5 a verdim. Belki sabretseydim 55 i zorlardı ama s25u piyasada çoğalınca belki de sattığım parayada vermeyebilirdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • s25 ultra alan arkadaşlar ekstra olarak kamera lensine koruma takmayı düşünüyor musunuz hangi model kılıf ve ekran koruyucu almaya karar verdiniz ben kararsız kaldım yardımcı olur musunuz

• thearchitect T kullanıcısına yanıt
    Kararınız için tebrik ederim, iyi günlerde kullanmanız arzusuyla

S24 Ultra konu başlığını takip ederken aynı sorunu yaşayanların yazılarını okumuştum, çözüm bulmuşlardı. Eski bir telefona ihtiyacınız yok, işlemi farklı bir şekilde yapmalısınız. Telefonu sıfırladıktan sonra ilk aktarımı sordukları an yaparsanız oluyor demişlerdi, şu an bulamadım ama kurarken yapmalıydınız, sanırım sonra olmuyor bir zamansal farklılıktan dolayı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezamorta008 M kullanıcısına yanıt

Ben de merak ediyorum. Kılıfı şeffaf aldık siteden ama ekran koruyucu muamma

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

S25 ULTRA aldım gelmesini bekliyorum ama easycepe güvenmediğimden kendim satayım dedim ama alan yok. 48 verdiler ne yapayım? Samsung telefonlar verilmeye başlayınca easycep almaya başlayınca bu sefer piyasada daha çok S24U olacak fiyatı daha da düşecek. Her halde bu gidişle 48K ya vereceğim biri mesaj atmış ilan altına 48 olurmu diye. Vereyimmi bilemedim. Yazık ama piyasası bu demekki gele 2 telefoncu 40 bin dedi.

Alacaklar olanların çoğu pazarlık yapacaktır bence. 49 olarak deneyin fakat ortak noktada buluşamazsanız verin bence.

• nty35 kullanıcısına yanıt
    amazonda da yüzde 50 ile şeffaf kılıfı satıyorlardı önerirlerse ben de alıcam ben tel ile saat kampanyasından yararlandım asıl merak ettiğim lens koruyucu kullanılmalı mı kendisinde var diyen de var ekstra alan da ne yapmak lazım ekstra takılan kalite bozar mı

• Bu fiyat iyi mi ?

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Realsatoshi R kullanıcısına yanıt
    kamu indirimi ile alamayacaksanız en uygun fiyatlardan birisi gibi duruyor.

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Sabır sınama ülkesi.

3.159 TL vs 34$

• byturkuaz kullanıcısına yanıt
    ben kimsenin o fiyata satacağını düşünmüyorum adam 10 a bile alsa 30 değil 90 e satmaya çalışıyor daha şimdiden 256 lık 25ulta 88 90 diyorlar hediyesiz korumasız düşük bulan bile ne kadar fazla satsam diye bakıyor fırsatcılar çok maalesef

• Mezamorta008 M kullanıcısına yanıt

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

https://x.com/pratimaadhikary/status/1886401784190837137

16Promax vs kargosu gelemeyen telefon Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt
    hocam bunları siz aldınız mı kaliteleri nasıl lens koruma kalitede bozma yapar mı sizce

49 hocam. 50 herkesin psikolojik sınırı. Ben 49a verdim kılıfları ikili şarj cihazı ile beraber. 40 teklif edip bir de tavır koyan adamlarla uğraşacağınıza verin kurtulun. Ama ederi Uğur hocamın da dediği gibi bence 52-53. Ödemeye vakit varsa günlük faizde de değerlendirebilirsiniz , iyi kötü ödeme gününe kadar artı yazar. Ve inanın şehir bile fark ediyor. Büyük şehirlerde talep biraz daha fazla görünüyor. Seneye takas kampanyası düzenlenirse daha da uğraşmam sarı siteyle

• 
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.