< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (571. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bir daha ön sipariş vermem gider herkesten önce mağazadan alırım saçmalığa bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu her sene olan şey. S23 ultrada saat 5'te siparişi iptal edip 1 saat sonra mağazadan almıştım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kamu indirimi mağazalarda yok kamu veya benzer indirimlerle ucuza alacaksan bekletirim diyor demek ki samsung :)
-
Abi Samsung Shoptan alıyorsan bunlar o kadar normal süreçler ki anlatamam.. anlamsız mı anlamsız ama shop böyle.. 71e aldıysan iptal edip mağazadan şu an hemen teslim 83,5'a alabilirsin :)
Ne alaka?
İnsanların burada sinirlendiği mağazadan teslim edip siteden en erken alanları bekletmen.
Mağazada vermese tamam ama gidip 3.parti satıcılardan teslim ediyorsun. Senden alanı bekletiyorsun. Kızdıkları bu.
Ben 512 mavi aldım kargolandı ama doğum günü indirimiyle 75K fiyatla almıştım. Demekki daha fazla para verene daha erken gönderiyor Samsung
Mh ye yazim +5 nereye atabilirim diye 🤣
S25 ULTRA aldım gelmesini bekliyorum ama easycepe güvenmediğimden kendim satayım dedim ama alan yok. 48 verdiler ne yapayım? Samsung telefonlar verilmeye başlayınca easycep almaya başlayınca bu sefer piyasada daha çok S24U olacak fiyatı daha da düşecek. Her halde bu gidişle 48K ya vereceğim biri mesaj atmış ilan altına 48 olurmu diye. Vereyimmi bilemedim. Yazık ama piyasası bu demekki gele 2 telefoncu 40 bin dedi.
-
+4 bin hocam. Sizinki 71K ya geldi diye biliyorum
48 çok az hocam, piyasayı öldürmesinler. 50 altına vermeyin bekleyin bence
latife ediyorum sizlerin ve uğur kardeşimin sayesinde kamu olayını öğrendim, 1 tb s25 ultrayı 77 bine aldım hakkınız ödenmez,ama jet black yoktu işte sadece 512 de vardı aklım kalmadı değil,birde bugün lacivert s25 de aklım takılı kaldı hem de nasıl kenarlarıda lacivertti..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener16 -- 3 Şubat 2025; 22:31:53 > -
yok artık
hocam kaçırmış olabilirim ama bizim aldığımız renk kimsede kargo olmadı bir renk daha vardı sanırım öyle
-
Kişisel Nedenler: Telefon gelince 24 ultra ile s25 ultranın fotoğrafını çekip DH konusuna atmak
Enteresan bir detay var: İngiltere modellerinde olan batarya sağlığı hakkında kapsamlı bilgiler Hindistan S25 Ultras sında yokmuş!
Bakalım Türkiye dekinde olacak mı ?
YD cihazlarında da olacak mı ?
Acaba samfw tool ile CSC ülke ürün kodu değiştirmeyle de bu tür şeyler etkilenecek mi ( görünmede aktiflenme veya kapatılma ) ? ...
-
:) :) evet 24 ultra satılmadan gelmeli ki detaylı foto ve video çekimi yapılabilsin :)
Bence 50'den aşağıya vermeyin...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal fiyatlı da aldım Amazon daki ilk fırsattan da ... Hangisi önce gelecek diye bekliyorum... Amazon sanki daha önce gelecek gibi :) Şubat son haftası idi ...
Samsung online mağazası bekletiyor!
Samsung bir seferde madem hazır olanları kargolara versin ve kargo da elbette sırasına göre dağıtım planını da yapar...
Bir hinlik dönüyor... Rezalet! Ama biraz da umursamaz olmak lazım. Bir şeye etkisi yok ... Birbirimizi şişiriyoruz ... Telkin veya fikir veya yaptırım gücü olanlar istisna. Birileri el atmalı ... 11 Şubat saçmalığı es geçilsin. Erken dağıtılıyor diye tüketici sövecek değil ...
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X