Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (252. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 23 Misafir (5 Mobil) - 25 Masaüstü7 Mobil
5 sn
10.940
Cevap
297
Favori
356.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar boşa yana döne kod aramayın sarz ünitesi sepetten çıkmış daha eklemiyor. Onsipariste tükenme olur mu böyle saçmalık olmaz ki. Tekrar sipariş edilir ürün gönderilir böyle saçmalıklar anca samsung da olur zaten m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 24 Ocak 2025; 1:12:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headhunter kullanıcısına yanıt

Nerede yazıyor?

• Windows 11 kullanıcısına yanıt

hocam size de bir şey anlatmak deveye hendek anlatmaktan zor ara samsung sor

• saitates kullanıcısına yanıt

O stant bildiğim kadarıyla 15W'ye kadar kablosuz hızlı sarjı destekliyor, çok bir espirisi yok bence. Samsung yakında yeni gelen Qi2 desteği ile 25W'a yükselen kablosuz şarj hızını destekleyen modelleri piyasaya sunacaktır, onları da bekleyebilirsiniz.

• burak_5866 kullanıcısına yanıt

hocam araştırmadan okumadan hep bok atmayı bildiğimiz için neyse gerisini yazmayacağım... alın size aşağıya bırakıyorum.... herkes kafasına göre sallıyor, sallayın sonra kendi kendinizi üzüyorsunuz....

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 24 Ocak 2025; 1:17:52 >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt

Sonuçta kod ile bedava alınıyordu. Maddi bir değeri var. Onu demek istemişlerdir kullanmayacak olsa bile.

Fiyatı yüksek geldiği için denememiştim deneriz. ChatGPT varken ama zor. ChatGPT'ye ben hala apple kimliği ile AppStore ile ödeme yapıyorum ayda 500 lira.

Bu kota işi tamamen yalan ama olmasa dahi smarttag in de sepetten çıkması lazım. Sonuç olarak ikisini aynı anda ekliyor ve ikisinin de adedi aynı. Mesela standart samsung shop ta var halen beyaz renk ama Çalışan mağazada tükenmiş. Eklenebilir yine, takip etmek lazım.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

hocam stok duruma göre renk i veriyorlar tag da muhtemelen ek stok eklediler. bence gelmez beklerken tag dan olabilirler tabii dediğiniz gibi gelme şansı da olabilir bir ihtimal.

Bok atmayla ne alakası var. Önce üslubuna dikkat et. Sonra emin ol her konuda aşırı araştıran ve okuyan bir insanım hiç bir zaman on yargılı birisi olmadım. Gelelim konuya madem 200 stok var 200 adet sipariş verildi tag niye bitmedi de stand bitti ya da beyazı hala var o niye eklenmiyor sepete vs vs. Bir sürü saçmalık yine. Ayrıca başka siteden almayla ne farkı kaldı Samsung sitesinden almanın ha amazondan ha hepsiburadadan almışım ha Samsung ne artısı kaldı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 24 Ocak 2025; 1:28:35 >

Başka siteden kamu indirimi veya kupon indirimi kullanamıyorsun + Samsung kendi sitesinde telefonlarin kendine has özel renkleri bulunuyor yani hala artıları var.

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Biliyorum hocam hepsinin farkındayım ama 1 tb de renk seçeneği yok zaten ya da kamu maili hala kullanamadım mesai saati bekliyorum millet mailini sadece iş yerinde kullanabiliyormus o yüzden kaldı. Ayrıca Samsung madem 200 adet stok koymuş tag neden bitmedi. Ürün satışı da 500 gözüküyor o zaman yakında ürün ön siparişinde stoğunun bitmesi lazım 200 dolduysa 500 e de az kalmış demektir. 1 - 2 güne daha ön sipariş verilemez demek ki aynı açıklama da 500 tane de ürün yazıyor çünkü. Kısacası bana Samsung samimi gelmiyor yani. Adı üstünde ön sipariş kaç adet sipariş alırsan o kadar ürün getirirsin mantıken öyle olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 24 Ocak 2025; 1:46:15 >
  • S23 Ultra 256/8 versiyon kullanıyorum. S25 Ultra'ya geçmek için sebep bulamadım. Lansman hediyeleri için önceden kayıt olmuştum, sipariş vermeyeceğim. Kod ihtiyacı olan varsa özelden atabilirim, direkt buraya atmak istemedim.

Edit: Kod verildi, alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya4136 -- 24 Ocak 2025; 10:22:49 >

Kamu ile giriş yapınca hem yuzde 15 indirim hem degisim oluyor mu olmuyorsa mail bulmak ile uğraşmak istemiyorum. Şuan s24 ün 29k +8k sayıyor. Kamu ile 256lik s25u kaça geliyor ?

Elimdeki kumsuzu bırakıp kumluya geçmişsem üzülürüm valla :) seri söverim.... :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Kamera çıkıntıları o kadar yüksrk ki... uçurumun eşiği anlamında edge'dir :)

İkili kablosuz şarj yıllardır her yeni üründe bedavaya veriyorlardı. Bence bitmiştir harbiden de.

Smarttag ler biraz daha yeni çıktı ve ellerindeki stokları da yüksek ihtimalle daha fazla olması ile alakalı da olabilir mi acaba?

Kamu indirimi alanlar bari ses çıkarmasın her ne kadar kendi hakları olmasa da .

Bence kullanacaklar kadar kullanmadan satma derdinde olanlar da vardır.. Yani bir kısmı daha da ucuza maliyetli etme derdinde .

Polemik yaparak anca cevap verilir Aksi halde haksızlık edildiğini düşünenler Samsung ile irtibata geçsinler.

Belki bazıların bu davranışına rağmen al size şu bu birşeyler verirlerse sevinenler kendilerini ne hale soktuklarını da şahsen o kişiler adına kendim utanarak şimdiden izliyorum.

Olaya bütün ele alırsak zararlı bile çıkarlar. Usulsüz satışlar her an tespit edilebilir de . Belki de kablosuz çift şarjı istememiş usulsüz satın alanları da etkileyeceğini yani kendi yaptıkları ile başkaları ve kendilerini de etkileyeceklerini hiç düşünmüyorlar.

Bari aranızdan kamu indirimi almamış biri çıksın da herkesi temsil etsin hak için .... Bu kişiler hususi benle de polemik bile yaparsa şaşırmam.

Ülke ne hale geldi. Ne yaptın da hak aranıyor...Kısaca yozlaşma.

Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın. Berbat bir atasözü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 24 Ocak 2025; 6:45:58 >

Cevabı verilmiş zaten. Ama Samsung herdaim inisiyatif alıp tüketici memnuniyeti filan adıyla 200 adet kuralını esnetmiştir.

Samsung o 200 adet beyanı ile hukuki açıdan da kendini korumaktadır.

Beyan esastır.

İyilikleri sürekli suistimal etmeye de yüz bulmak hak aramak değildir....

Satacak olanlar aralarında kesin vardır. Tek tük kullanacak vardır bence.

Birazda gelir etme derdi var. Her yıl olan şeyler. Zaten burada birçoğu satacağını da açık açık beyan etmekte .

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    Senin almaman haber olurdu kenan abi, alman haber niteliğinde değil üzgünüm :) :)

• 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.