< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grisales -- 3 Şubat 2025; 1:2:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (547. sayfa)
-
-
sammobileSamsung Galaxy S25 Ultra (SM-S938B) - TUR - S938BXXU1AYA1 firmwarehttps://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s25-ultra/firmware/SM-S938B/TUR/download/S938BXXU1AYA1/1904182
-
Diğer renkleride görmek lazım sanırım mavi ve gri almazdım beyaz ve jet black klasik ve favori renkler gözüküyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
güncelleme notlarını araştırıyorum da bulamadım denk gelirse bekleriz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bayçora
Diğer renkleride görmek lazım sanırım mavi ve gri almazdım beyaz ve jet black klasik ve favori renkler gözüküyorSadece siyah nasıl hocam ? Çok mu kötü hiç siyah renk konuşulmuyor forumda ,Jetblack özel renk alamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jade green
Daha Türkiye'de satılacak setin tamamını getiremediler
Yan çerçevelerin farklı olması rahatsız etmezse o da olabilir.
Ben Jetblack almasam ya Titanyum Gri ya da Titanyum Gümüş alırdım.
çerçevelerin farklı olması dediğin hangisi, titanyum black mi titanyum jet black mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Titanyum black için dedim.
Jet Black dediğim ( Gece yarısı siyahı) tek renk zaten. Tamamen siyah.
3 gün geçmeden yani kullanım alışkanlıklarınızı öğrenme kalibrasyonu bitmeden fikir oluşmasın.
Kesin net 72 saat sonra tam şarjdan sonra yapılan gözlemler sağlıklı olacaktır.
-
-
(Teknik olarak anlatmak gerekirse: O firmaya sadece ve sadece “Avantajix’e özel link”i tıklayarak gittiğinizde -yani sadece Avantajix’e özel kapıdan girdiğinizde- bizden gittiğiniz anlaşılır ve ancak bu linkten giderek ödeme yapıp “ödeme için teşekkür” sayfasına ulaşırsanız Avantajix o firmadan komisyona hak kazanır. Bu konunun detayları www.avantajix.com/sikca-sorulan-sorular sayfamızda yazmaktadır.)
Zar zor harcamayı yaptım, ilk başta da avantajix dolu bir link gözüküyor. Sonra tamamen Samsung linki oluyor ve yukarıda bahsettiği gibi bir yazı çıkmıyor. Ayrıca yapılan işlemlerde de gözükmüyor? Başarısınız denebilir mi?
-
Bence de bu yıl s25u renkleri çok yavan kalmış ve birbirine benzerler.
bende bu rengi tercih ettim ,renkten dolayı teslimat 10 gün uzadı.
-
Düğmeler hariç titanyum , JerryRigEverything çizilme testi yaparken değinmişti.
-
Ben momentum tws 4 kullanıyorum Ses kalitesi eşsiz Mikrofon kalitesi fiyatına göre kötü
x (formerly twitter)Andrew Clare (@andrewjclare) on Xhttps://x.com/andrewjclare/status/1886210186785755613?t=r2rXRj_YvZtn14dA4K4vXQ&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O değil de iPhone daha çok androide benziyor resimde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Günaydın, bugün cihazlarımız kargolanir inşallah. Totem yapmaya başlayalım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X